Selvom de var lidt forsinket og klinikken derfor lukkede kort tid efter, tog dyrelÊgen sig god tid og var meget omsorgsfuld omkring aflivningen af min sÞns hamster. Prisniveauet var ogsÃ¥ fint og fre... ãã£ãšèŠã
Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mÞdt. Efter et sygdomsforlÞb hos min kat pÃ¥ 16 Ã¥r, mÃ¥tte jeg tage den svÊre beslutning at lade hende fÃ¥ fred. Sif gjorde en rigtig hÃ¥rd dag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig sÞd dyrlÊge som var omsorgsfuld og interesseret i min kat. Hun forklarede ogsÃ¥ tingene godt. Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kÞrer lige til dÞren. VentevÊre... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Din dyrlÊge på Amager - HjÞrnegårdens dyreklinik på Amager
Kastrupvej 243, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
- www.hjoernegaardens.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Tak for hurtig
Tak for hurtig, professionel og venlig behandling. Fantastisk med lÞrdags konsultation! Jeg anbefaler alle der måtte overveje ny dyrlÊge at bruge Jer
Nicolaj og Emma
God og rolig
God og rolig, og dygtig dyrlÊge, vi kommer helt sikker igen ð€
FÞrste gang jeg var der
FÞrste gang jeg var der. SÞde og rare og kom til fÞr tid
Man fÞler sig altid velkommen
Man fÞler sig altid velkommen.
I tager jer altid god tid til dyrene.
Der er altid stor faglighed bag jeres vurderinger
Synes jeres nye klinik er fantastisk.
Kompetente
I er kompetente, venlige, sÞde og dygtige.
Og man fÞler sig tryg og ligeså gÞr vores kat.
Ultra fin behandling
Jeg har skrevet en anmeldelse på dyrlÊgens hjemmeside, kan åbenbart ikke sÊtte den ind her.
Stor forstÃ¥elseâŠ
Stor forståelse med hurtig og empatisk hjÊlp til en akut situation.
Dygtige og engagerede - hver gang!
Altid kompetent og engageret behandling og altid Êrlig, omsorgs- og respektfuld dialog. Dyrets bedste er i fokus og jeg er helt tryg ved at lade kÊledyrene blive behandlet her.
Super sÞde mennesker
Super sÞde mennesker. Receptionisten, dyrlÊgen og ejer. Alle skÞnne og professionelle. Lytter til en og tager sig tid.
Vi fÞlte os taget rigtig godt imod afâŠ
Vi fÞlte os taget rigtig godt imod af virkelig sÞd dyrlÊge som gav sig tid til at lytte på hvad vi fortalte. Vi kommer meget gerne igen.
Hurtig og kompetent behandling fraâŠ
Hurtig og kompetent behandling fra fÞrste telefon kontakt, - hver gang.
Det var et behageligt besÞg
Det var et behageligt besÞg. Min hund er ikke så glad for vaccinerne, men det var en positiv oplevelse for mig og hunden. Jeg kan varmt anbefale denne klink
God professionel oplevelse.
MedfÞlende og hjertevarmt sted.
Vi skulle aflive vores lille pus og fik den varmeste, mest hjertelige, forstående behandling. Tak fra mor og sÞn.
Altid i gode hÊnder
Det er altid professionel behandling, som både dyr og ejere får.
Selv når der er travlt, bliver der givet den tid, der er nÞdvendig for alle.
Kan bestemt altid anbefale HjÞrnegårdens dyreklinik.
Det skal også lige nÊvnes at det var min der valgte stedet, da han altid har vÊret glad for at komme der.
Venligt og kompetent personale.
MÞder altid et venligt og meget kompetent personale. Både kanin og hund har vÊret opereret og til diverse behandlinger på klinikken flere gange, og er fuld tilfreds og altid tryg ved dette. Kan KUN anbefale !!! Dejligt med sene åbningstider og lÞrdagsåbent.
SÞd og dygtig medarbejder
SÞd og dygtig medarbejder.
Der var dog nogen ventetid hvorfor, I ikke fik 10 denne gang.
BesÞg med marsvin
Nemt at komme igennem på telefonen. Samt få en tid relativt hurtigt.
DyrlÊgen var venlig og empatisk, og ydede den bedst mulige hjÊlp.
Super sÞd dyrlÊge
Super sÞd dyrlÊge, som tog sig god tid.