レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig dårlig levering, kÞbte 2 kjoler som blir leveret ad to omgange, får 2 mails at vare er afsendt men er ikke indleveret til gls kommer ikke til at handle her igen..må se om vare kommer...

Jeg er blevet godt og grundigt trÊt af deres online-shop ift leveringstiden. Covid19 gÃ¥r altsÃ¥ ikke at bruge som undskyldning lÊngere, da mange af de andre online shops i samme kaliber godt kan finde... もっず芋る

H&M burde hÃ¥ndtere en ordre samt levering langt bedre end tilfÊldet er i dag. Andre webbutikker kan klare levering indenfor maks. 2 dage. H&M har af ukendte Ã¥rsager, brug for flere dage til at pluk... もっず芋る

Efter mange gode Ã¥r og masser af skÞnne varer, er det nu for vores familie slut med at handle hos H&M. Aldrig har service, levering og betaling vÊret sÃ¥ dÃ¥rlig. Ingen hjÊlp hos kundeservice, man... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg havde kÞbt 3 par bukser til min

Jeg havde kÞbt 3 par bukser til min datter som desvÊrre viser sig at hun ikke kan passe. Jeg tager derfor i H&M i lyngby centret for at bytte dem til en anden stÞrrelse. Uheldigvis for mig, skulle bukserne have vÊret returneret senest igår, jeg kommer derfor 1 dag for sent. Jeg skulle ikke have pengene tilbage , jeg skulle bare have en stÞrre stÞrrelse - men det nÊgtede H&M og jeg fik afvide at jeg kunne jo bare selv sÊlge dem eller give dem vÊk til nogen som kunne passe dem. jeg var mållÞs og blev ret så gal! - det er muligt at jeg skulle have vÊret mere opmÊrksom på datoen, men som stor forbruger af H&M og har brugt mange tusinde kroner i deres butikker, synes jeg at det er sindsygt dårlig kundeservice! - H&M ville ikke blive fattigere af at have en god kundeservice og sagt, hey, du er altså 1 dag for sent på den, men vi vil gerne bytte til en anden stÞrrelse, men pengene kan du ikke få igen.

2026幎3月17日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte ét par bukser d

Jeg bestilte ét par bukser d. 9/1 og i dag har jeg måtte ringe og spÞrge ind til den da den stadig stod til ikke at vÊre afhentet af PostNord endnu. Da jeg her og nu modtager en besked fra PostNord om levering i dag, kan jeg jo nÊsten kun regne ud at de ikke engang havde gjort pakken klar. Medarbejder jeg talte med var som sådan hÞflig, men talte så hurtigt at ma. dårligt kunne fÞlge med i det hele. At der ikke engang bliver sagt at de beklager Deres fejl gÞr bare at jeg Aldrig bestiller online igen! Så den ene stjerne går klart til medarbejderens hÞflighed og absolut intet andet. NUL stjerne for webshop og håndtering af ordren.

2026幎1月19日
自発的なレビュヌ

Efter en bestilling af en vare hvor der

Efter en bestilling af en vare hvor der bliver oplyst at leveringen er 2-4 dage har jeg ikke modtaget den efter 7 dage og kontakter derfor kundeservice. Går udfra at det er en dansktalende person der modtager mig men derimod en engelsk talende og da jeg ikke er god til engelsk er det et problem for det fÞrste - det andet personen oplyser mig om at min pakke ikke er sendt fra deres lager i sverige i nu og vil fÞrst komme ugen efter - hvilke vil sige 10 - 15 dage efter jeg har bestilt min vare. Jeg vil tÞve med at bestille vare fra deres hjemmeside en anden gang.

2026幎1月17日

Uholdbart

H&M ville ikke tage et par bukser retur eller udstede tilgodebevis eller bare lade mig bytte til noget andet i butikken uden en kvittering, til trods for at prismÊrke og alt andet fortsat sad på bukserne. Det er der ikke nogen, der har oplyst om ved kÞb, og det virker fuldstÊndig absurd, at man ikke kan få lov til bare at returnere et par helt ubrugte bukser

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Lad vÊre med at kÞbe gaver i H&M

Julegave, lad vÊre. Mine forÊldre har kÞbt julegave til min kone og min datter d. 28 november, stÞrrelsen passede ikke, og man kan ikke få lov til at ombytte til en anden stÞrrelse!!! H&M fastholder at der er 14 dages returret på varer kÞbt på tilbud og nedsatte varer.

2025幎12月29日

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Min pakke fra H&M er forsvundet og man kan ikke engang få svar på et simpelt spÞrgsmål fra kundeservice, da medarbejderne bare taler og taler med standardinfo, som jeg jo godt selv kan lÊse mig til. kontaktede dem bare for. at bede dem undersÞge om pakken var hos dem eller hos postnord, så jeg ved, hvor jeg skal efterlyse den, men det gider man simpelthen ikke svare på.

2025幎12月12日

KØB ALDRIG GAVER I H&M

KØB ALDRIG GAVER I H&M

Ufattelig dårlig kundeservice!
Vi får i barselsgave tÞj, som er for lille kÞbt af bedsteforÊldrene imens hun lÞb endnu ikke er fÞdt.
Dette kan ikke byttes da der er 30 dages returret.

Jeg kan kun ANBEFALE aldrig at kÞbe gaver i H&M da man ikke kan vÊre sikker på man kan nå at få det byttet!

2025幎12月11日
自発的なレビュヌ

Lagerstatus passer ikke og meget langsom levering

Jeg tjekkede varestatus på hjemmesiden, inden jeg gik i butikken i Vejle, som godt kunne se, de burde have flere eksemplarer, men hun fandt ingen.
Så hjem og bestille på hjemmesiden d. 1/12, og forhåbentlig kommer varerne i dag, d. 9/12. Jeg kender ikke andre danske hjemmesider med så lang leveringstid.

2025幎11月30日
自発的なレビュヌ

Hvordan kan I have lagerstatus på vare

Hvordan kan I have lagerstatus på vare i butik mÊrket grÞn på jeres hjemmeside og når man så dukker op i butikken, ligger varen på et fjernlager og er ikke tilgÊngelig? NB varen er IKKE udsolgt.
I behÞver ikke svare med, at I beklager. I kan i stedet lave et system, der virker.

2025幎12月3日

Savnes: hurtigere leveringtid

H&M burde håndtere en ordre samt levering langt bedre end tilfÊldet er i dag.

Andre webbutikker kan klare levering indenfor maks. 2 dage. H&M har af ukendte årsager, brug for flere dage til at plukke ordren. Når det så er sket, så får pakken lov til at ligge på deres lager en dags tid, inden den overdrages til transportfirmaet. Alt i alt resulterer dette i en unormal lang leveringstid.

2025幎11月28日

Ekspedient vil ikke hjÊlpe

Jeg har kÞbt et sÊt i H&M hvor man skulle kÞbe bukser og top hver for sig. Efter at have brugt bukserne én gang går de op i syningen langs taljen. De er ikke til at redde.
Jeg går ind for at få pengene tilbage. Jeg får pengene tilbage for bukserne, men toppen vil de ikke bytte.
Jeg siger, at toppen jo er samme kvalitet, og at jeg har kÞbt det som et sÊt. Og at jeg aldrig ville kÞbe toppen uden bukserne. Men ekspedienten er ligeglad og siger, at de kun kan tage bukserne retur.
Hun var sur og uforstående.

Nu står jeg med en top, som jeg ikke kan bruge til noget.

Rigtig dårlig service i Esbjerg storcenter lÞrdag formiddag d. 16/8/25.

2025幎8月16日

UbehÞvlet kundeservice

UbehÞvlet kundeservice
KÞbte et fysisk gavekort online mandag den 21. Skulle bruge det lÞrdag . Gavekortet kom ikke, så måtte i hast kÞre til byen og kÞbe et andet. Ved henvendelse til kundeservice var beskeden blot, at det tager 15 dage og at det står på hjemmesiden. Og så blev der bare lagt på. Jeg ville gerne have spurgt hvor?

2025幎7月31日
自発的なレビュヌ

Kunne man have givet nul stjerner havde

Kunne man have givet nul stjerner havde man gjort det.. jeg forstår simpelthen ingenting at deres system, jeg finder et par bukser på nettet som står til 129 kr. jeg tjekker om de har dem i min lokale H&M i dette tilfÊlde HÞrsholm, det viser appen at de har og i stÞrrelsen, da jeg kommer ind i H&M får jeg hjÊlp til at finde dem og her står de så til 249.. jeg henviser til prisen på nettet og får at vide at de ikke pris matcher?? Det er deres egen hjemmeside??? Deres egen forretning og firma.. flere fra personalegruppen henvender sig til mig og fortÊller at det er de kede af og at de har store problemer med det i forhold til kundeservicen.. at de flere gange har gjort nogen hÞjere oppe en dem opmÊrksomme på det men ingen hjÊlp har fået.. det er for underligt

2025幎7月22日

BrÊnder inde med tÞj for 3000 kr. Jeg kan ikke få lov at sende varer retur

Jeg er helt i chok over at H&M pludselig har Êndret det, så man har max 30 dage til at sende retur. Det er ikke os alle der kommer på et posthus inden for 30 dage, når man ikke bor nÊr et.

Det betyder at jeg brÊnder inde med TRE ordrer som jeg havde bestilt for flere tusinde kroner, fordi de pludselig har Êndret deres returpolitik uden varsel. Der stÃ¥r intet pÃ¥ pakkerne jeg har modtaget - de ligner sig selv. Men jeg har overgÃ¥et de 30 dage med hhv. 8, 9 og 20 dage fordi jeg “samlede til bunke” til nÃ¥r jeg kom til byen. Nu brÊnder jeg inde med tÞj for flere tusinde kr.

Jeg er virkelig skuffet over de 30 dage, som er helt ufleksible. Nogle af os bor ikke ved posthus og er dybt afhÊngige af, at kunne bestille hjem for at få prÞvet det på. H&M har altid vÊret vores go-to, men det kan vi så ikke mere.

2025幎7月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ