レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig levering, købte 2 kjoler som blir leveret ad to omgange, får 2 mails at vare er afsendt men er ikke indleveret til gls kommer ikke til at handle her igen..må se om vare kommer...

5つ星のうち1の評価

Jeg er blevet godt og grundigt træt af deres online-shop ift leveringstiden. Covid19 går altså ikke at bruge som undskyldning længere, da mange af de andre online shops i samme kaliber godt kan finde... もっと見る

5つ星のうち3の評価

H&M burde håndtere en ordre samt levering langt bedre end tilfældet er i dag. Andre webbutikker kan klare levering indenfor maks. 2 dage. H&M har af ukendte årsager, brug for flere dage til at pluk... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Efter mange gode år og masser af skønne varer, er det nu for vores familie slut med at handle hos H&M. Aldrig har service, levering og betaling været så dårlig. Ingen hjælp hos kundeservice, man... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

oplever ofte fejl med app'en

Jeg har flere gange haft problemer med app'en og er ret træt af den. Den her gang skulle jeg betale med mobilepay, og efter jeg betalte, fik jeg besked, at min ordre ikke kunne gennemføres. Varerne var stadig i min indkøbskurv, så jeg prøvede at betale igen, og fik den samme besked. Men jeg modtog bagefter 2 ordre bekræftigelser via mail (begge betalinger var faktisk gennemført), samt en mail et par timer senere, som menede mig, om varerne stadig var i indkøbskurven. Så stort et firma burde have mere styr på deres IT. H&M har heller ikke den hurtigste leveringstid, så nu skal jeg vente (forhåbentlig "kun") 2-4 hverdage før jeg har mulighed for at kører ned til butikken med de ekstra varer og få min penge retur.

2025年5月29日
5つ星のうち1の評価

Er så træt af H&M's webshops lange leveringstid

Er så træt af H&M's webshop. Jeg synes de har et fedt udvalg og det er jo nemt at handle, MEN.... når varerne skal sendes er det straks mere problematisk. Har oplevet flere gange nu, at varerne er meget lang tid om at ankomme og pengene er altid trukket længe før. Eksempelvis venter jeg på på en forsendelse jeg bestilte den. 3. Maj, d. 6. Står der i deres system at pakken er behandlet og d. 7. Trækkes pengene. Vi skriver nu d. 12. Maj og ifølge deres pakkepusher budbee skulle varerne blive leveret imorgen kl. 17:20 til pakkeboks. Det stod der så også igår.... Det må jo så betyde at jeg må stoppe med at handle hos dem, for jeg når jo at gå på pension og dø af alderdom inden varerne ankommer.

2025年5月12日
5つ星のうち4の評価

God kundeservice når noget går galt

Selvom en pakke er blevet udleveret til et menneske som ikke er mig (hvilket selvfølgelig er ret skuffende) af Bring, så har H&M kundeservice været virkelig sød og hurtige på aftrækkeren.
Jeg har bare fået pengene tilbage og en rabatkode som kompensation.

Jeg har talt med to medarbejdere, som begge havde styr på tingene ved at slå sagen hurtigt op eller på forhånd havde sat sig ind i sagen, samt er initiativrige dvs. kommer med løsningsforslag med det samme. Når noget går galt er det bare sådan det skal gøres, tak for det H&M!

2025年3月27日

Levering

Levering
Ikke være rigtigt jeg skal vente 5 dage før jeg får det jeg har bestilt jeg skal faktisk bruge det til en julefrokost på lørdag 😡😡😡😡😡😡 er da spændt om det overhovedet når og komme frem

2024年12月5日
5つ星のうち1の評価

Al for lang leveringstid....

Al for lang leveringstid..... handler i Danmark og varerne bliver pakket her i landet og alligevel tager det op til 2-3-4 uger at afsende ordren.... Jeg kan se at mange skriver dårlige anmeldelser herinde på samme problematik, men svar fra H&M.

2024年10月14日
5つ星のうち1の評価

H&M webshops kan man ikke bruge

Ja de vil jo gerne have at man bruger deres webshop men det er for dårligt at man ikke kan stole på H&M købte en finstrikket T-shirt i XL men den der kom var var 38 cm bred og 55 lang det svare til medium, men det står XL i den, vi har nu et utal gange modtage tøj fra H&M som ikke passer i de størrelse som der er anvist på siden, en XL vi købte kunne man svømme i, nogen passer og mange gange er tøjet så småt at det passer børn, det er en meget dårlig service at vi 80 procent af tiden skal returnere de vare vi køber i H&M webshop,
Vi bestilte den 16-08-2024 modtog vores ordre 65554858426 og nu skal vi så køre til en H&M butik eller betale for en retur til dem,
Det er rigtig dårlig service st man ikke kan stole på de angivet størrelse

2024年8月16日
5つ星のうち1の評価

Ingen kundeservice ved HMs egen fejl

Efter 6 dage dukker pakken op.
Tøjet er leveret i forkert størrelse, men pakket i en pose med den korrekte størrelse noteret. Det er ikke første gang det er sket.
Jeg kan vælge mellem at køre ind til den nærmeste by der har en HM butik - det er ikke lige i nærheden, så jeg har først mulighed for, at gøre det om en uge.
Eller jeg kan vælge selv at betale fragtomkostningerne for at sende den vare retur, som HM har sendt forkert. Og så kan jeg ligge en ny bestilling (hvis altså ikke varen var udsolgt i mellemtiden) og vente endnu 6 dage, på at få den korrekte vare. Til fuld pris vel og mærke. Den første var købt med rabat, og HM giver ikke mulighed for ombytning.
Så 12 dages ventetid + returfragt, for varen jeg har bestilt og betalt, fordi der endnu engang er kludder i den, fra HMs side.

Nå ja, man kunne jo også bare kontakte HMs kundeservice på mail eller telefon. Hvis de altså havde sådan en mulighed.

2024年6月19日

Ekstrem dårlig kundeservice

Købte en varer som kom frem med et hul i. Ringede til kundeservice og hende jeg fik fat i var utrolig strid og på ingen måde serviceminded og endte med at give mig en e-mail jeg skulle skrive til....Skriver så til kundeservice med min reklamation og så ringer de til mig (hvor jeg tager telefonen eftersom jeg venter et vigtigt opkald og ikke regner med at det er HM..) og jeg nævner at jeg er på arbejde og derfor ikke har mulighed for at tale nu og om hun ikke kan ringe om en time (her var kl. ca. 12:30 - så det burde være muligt for dem at ringe 13.30) men får at vide at når jeg hár taget telefonen så har de ikke mulighed for at ringe igen og så SKAL henvendelsen løses med det samme. Jeg siger at hvis hun kan sige hvad hun skal på max 1 min så må jeg jo tage samtalen nu... og da hun ikke kan dette så må jeg nævne i samtalen at jeg ikke har tid og hun må finde en løsning og skrive den til mig. Deres løsning er at selvom DE har lavet fejlen og bekræftet de kan se der er hul i varen, så er det kunden selv der skal tage varen med fejlen og sende retur helt ned på posthuset og bruge tid på det (i stedet for at de kunne være serviceminded som de fleste andre steder man køber ting hos online og give et nedslag i prisen, sende pengene retur eller fremsende en ny vare uden fejl i - ELLER selv sende en fragtmand der henter varen med fejl i). Enormt dårlig oplevelse med dårlig service. Køber fra andre steder end H&M fremover. Kan også se fra de andre anmeldelser på denne side at der desværre er mange som jeg som der har haft en dårlig oplevelse med H&M's online kundeservice.
Ordre nr: 57294848046

2023年10月19日

Nederen ekspedient i H&M Herning centeret

Bliver lidt irriteret, når man skal stå og diskuterer retur med en ekspedient, der ikke har styr på retur regler. De 30 dage retur gælder først når man har modtaget varen, som I vel også skriver på hjemmesiden? Hun sagde det var fra da ordren var bestilt. Der var så også gået 29 dage fra den dato.
Super nederen oplevelse.

2023年9月27日
5つ星のうち2の評価

Irriterende

Jeg bestilte min pakke den 23 og betalte lidt ekstra for at den skulle nå at komme den 25, nu er kl 22 den 25 og den er her stadig ikke. Jeg kan se at de modtog min pakke hos h&m idag først kl 03 om aften. Jeg vil have mine penge tilbage som det jeg betalte ekstra for, selvom det måske ikke er så meget, så er det stadig noget!

2023年8月25日
5つ星のうち1の評価

Det var simpelthen for dårligt. Jeg havde købt en pakke en UGE inden jeg skulle afsted på ferie, 2-4 dage står der. Den kom ikke inden ferien den kom dagen ferien sluttede. Pakken tog 2 uger for at komme. Dybt skuffet.

2023年7月19日

Ulovlig trækning og nul-hjælpspolitik

Den 31. maj bestilte jeg tre kjoler i H&Ms webshop. Den 3. Juni skriver H&M at min ordre er pakket og afventer at blive afhentet af PostNord. Samme dag ligger jeg en ny ordre hos H&M. Den sendes afsted allerede den 5. Juni og er klar til afhentning den 6. Juni. H&M trækker pengene for begge ordre samme dag.
Jeg undrer mig over, at jeg modtager ordren fra den 3. juni før den første ordre fra den 31. maj. Derfor kontakter jeg H&Ms kundeservice den 6. juni.
Her få jeg at vide, at min ordre er afsent - det er bare PostNord der ikke at scannet den ind endnu.
Den forklaring undrer jeg mig over, sä den 7. juni kontakter jeg PostNord. Her er beskeden klar (og som forventet): Hvis pakken ikke er scannet er den ikke afhentet.
Derfor kontakter jeg igen H&M kundeservice for at følge op på den misledende vejledning. Men her er ingen hjælp at hente: Forklaringen er, at de er bagud med en bestemt ladning på lagret, og de kan ikke garantere at min ordre fra den 31. maj kan nå frem inden weekenden, hvor jeg skal bruge kjolerne.

Forløbet er under al kritik. H&M agerer som den gigant de er ved at tilbyde minimal kundeservice og lange leveringstider. Det er ærgeligt, at så stor en spiller i marked tillader sig selv at agerer over for sine kunder på den måde.

Det er piv-ulovligt at trække pengene fra kundens kort, før pakken reelt er afsendt.
Og det er dårlig stil at have en nul-hjælpspolitik i sin kundeservice.

2023年6月7日

レビューの対象になっている企業の方へ