Virkelig dårlig levering, købte 2 kjoler som blir leveret ad to omgange, får 2 mails at vare er afsendt men er ikke indleveret til gls kommer ikke til at handle her igen..må se om vare kommer...
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg er blevet godt og grundigt træt af deres online-shop ift leveringstiden. Covid19 går altså ikke at bruge som undskyldning længere, da mange af de andre online shops i samme kaliber godt kan finde... もっと見る
H&M burde håndtere en ordre samt levering langt bedre end tilfældet er i dag. Andre webbutikker kan klare levering indenfor maks. 2 dage. H&M har af ukendte årsager, brug for flere dage til at pluk... もっと見る
Efter mange gode år og masser af skønne varer, er det nu for vores familie slut med at handle hos H&M. Aldrig har service, levering og betaling været så dårlig. Ingen hjælp hos kundeservice, man... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg synes det var rigtig godt
Jeg synes det var rigtig godt! Varende var her efter 7 dage pga jul!☺️
Super god kvalitet! Er så tilfreds
Elendig service
Elendig. Køber børnejakke torsdag, Lørdag er syningen gået på begge ærmer, uden bon ingen reklamation.
God leveringstid denne gang
God leveringstid denne gang! Bestilte torsdag og har alle mine varer i dag lørdag! :D
tshirts: skæve i vask
Deres tshirts bliver skæve når man vasker dem. Tøjet er lavet af dårlig kvalitet stof.
Vanvittig lang leveringstid
Leveringstiden er simpelthen for lang i forhold til deres konkurrenter. Der gik næsten 14 dage fra jeg bestilte til jeg kunne hente pakken i én af deres egne butikker. Til gengæld er produkterne fine og hjemmesiden er god.
Alt for lang leveringstid og dårlig…
Alt for lang leveringstid og dårlig service på H&M.com
Alt for lang leveringstid, 10 dage indtil videre🤬
Har skrevet med en decideret flabet medarbejder i chatten, vedr min pakke
Kundeservice
Købt to ens jakker fra hjemmesiden da jakkerne ikke fandtes i butikkerne, ville gerne beholde den ene. Byttede derfor den anden i en fysisk butik, da ekspedienten slår jakken ind er den på tilbud med 50 procent. Jeg retter henvendelse til kundeservice da jeg gerne vil opnå samme rabat på den jakke jeg gerne vil beholde. Kundeservice kan ikke hjælpe, adspurgt bekræfter de at jeg skal tage hen i fysisk butik, bytte jakken jeg gerne vil beholde og købe den igen for at opnå rabatten......
Jeg synes det er en ærgerlig situation, endnu mere ærgerligt at kunderservice ikke kan hjælpe..
Skræmmende en verdensomspændende…
Skræmmende en verdensomspændende virksomhed som H&M ikke yder bedre service her i corona når man har købt varer i Spanien og ikke kan ombytte grundet ingen udrejse til Spanien, at man så ikke yder ekstraordinær service. åbenbart ikke har bedre folk ansat hos regnskab som kan finde på en løsning mht. kurs osv. Tænker det er problemet, et par nye papmærker med prismærker er nemme at sætte på. så det kan lade sig gøre at returnere grundet omstændighederne i verdenen og nu hvor det jo igen er et verdensomspændende firma, utroligt man så ikke har haft det oppe at vende med en løsning, der kan jo findes en løsning på dette, jeg går stærkt ud fra i bare er dovne eller tænker procentdelen som står i min situation er så lille at i ikke gider røre emnet, men netop så stort et firma burde have kompetencer og resurser til at overkomme det. corona har snart stået på i et år, vågn op H&M hvad med en returningsmulighed/shipping hvor kunden betaler omkostninger eller gavekort, foreslår brainstorming på dette emne i jeres frokostpause, det var da det mindste i kunne gøre, altså handlede det om sølle 200 kr. var det lige meget men come on.. corona ser ikke ud til at forsvinde imorgen
Mon folk er klar over
Mon folk er klar over, at den her side tilhører en maskinfabrik?😂😂 alle de dårlige anmeldelser, og så omhandler det tøj. Hvor ville det være dejligt, hvis folk lige åbnede øjnene en ekstra gang :-)
LANG leveringstid
LANG leveringstid.
Der går altid mindst en uge før ens varer er pakket og bliver sendt, og derefter en uge mere før de er modtaget. Men ofte går der 3 uger før ens ting bliver leveret.
Ingen service her
Deres kundeservice er desværre ikke hjælpsomme eller servicemindede i nogen henseender når man køber online. Øv. Arrogant service øv øv øv ved så stort et firma.
Laaaaang leveringstid!
Laaaang leveringstid
Laaaang leveringstid, venter og venter ... varen er ikke afsendt her 6 dage efter bestilling. Det oplever man ikke hos andre netbutikker
Lang leveringstid
Jeg bliver hver gang imponeret over HVOR lang leveringstid der er. Andre netbutikker kan finde ud af dag til dag levering, men H&M har efter knapt en uge ikke engang behandlet ordren endnu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nethandel
Nethandel:
Utrolig nem, hurtigt besvarelse på spørgsmål og lækker kvalitet.
Altid en butik jeg vil handle ved.
Så dårlig og uforskammet betjening i både Hillerød og…
Så dårlig betjening i både Hillerød og Frederikssund, utroligt at man kan blive så dårligt behandlet, og hvorfor kan man ikke sige tingene ordentligt. Hvis jeg ikke kan blive betjent, så jeg varerne og går.
Husk lige en fair køkultur 😡
SLOW
Det er simpelthen den dårligste kundeservice i butikken i Holstebro. Der er altId LANG kø, men dem bag kassen har travlt med alt mulig andet.. Handler ik hos jer mere - orker det ik
H&m tøj butik Nørrebro center har jeg købt varer…
H&m tøj butik nørrebro center har jeg købt varer og alle varerne var på tilbud og vi kunne ikke bruge hverken 25kr bonus eller andre bonus procenter der jeg spurgt kasse damen..der jeg kontrollere varerne der hjemme fandt jeg halv delen af varerne var ikke på tilbud ..hvilken viser er der stor forskel behandling af kunder hos h m..samtidig h m vil ikke engang svare mine 2 e-mail er der jeg har send i sin tid ..sælger 109057..butik dk 0794 må se 1 tid 11;18 dato 21/08
langsom levering!
Trustpilot エクスペリエンス