レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig levering, købte 2 kjoler som blir leveret ad to omgange, får 2 mails at vare er afsendt men er ikke indleveret til gls kommer ikke til at handle her igen..må se om vare kommer...

5つ星のうち3の評価

H&M burde håndtere en ordre samt levering langt bedre end tilfældet er i dag. Andre webbutikker kan klare levering indenfor maks. 2 dage. H&M har af ukendte årsager, brug for flere dage til at pluk... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Efter mange gode år og masser af skønne varer, er det nu for vores familie slut med at handle hos H&M. Aldrig har service, levering og betaling været så dårlig. Ingen hjælp hos kundeservice, man... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Anmeldelse fra en tilfreds kunde :-)

Jeg har været kunde hos H&M i ca. 10 år. Jeg er medlem af deres klub, og nu har jeg også haft kontakt med kundeservice.
Jeg købte masse af tøj og sko til mine børn i juli, og det meste passede fint. Der var dog 2 par sko, som ikke passede. Dem sendte jeg retur, og kort efter fik jeg en bekræftelse på, at det ene par sko er modtaget, og at beløbet er refunderet. To uger efter, i dag, skrev jeg til kundeservice og spurgte til det andet par sko. Medarbejderen, jeg skrev med, undersøgte det for mig, beklagede fejlen, og jeg fik en e-mail fra Paypal om refund 10 minutter efter.
God kvalitet, gode priser, behjælpelige medarbejdere både i butikkerne og i kundeservice.

2020年8月8日

Kondisko

Jeg var i Aalborg i butik nr DK0865 d.09.07.2020 købte et par kondisko i str 38 til 179 kr, og her er det så kæden hopper af for den selvsamme model i str 36,37,40,41 kostede 70 kr, og ekspertisen kom med,den latterlige undskyldning om at det var årstiden som afgjorde prisen 🤔 og så er det jeg spørger, hvad hulen har en str med årstiden at gøre ? det er i mine øjne groft bondefangeri 🤬 øv at jeg ikke kunne passe en str 37 så havde jeg fået skoen til 70 kr 😭 men nu brugte jeg så str 38 og måtte betale 179 kr 🤬 det er snyd,og bedreag af værste skuffe og jeg vil ikke sætte mine ben i en H&M butik mere, se jer godt for når i finder noget i kan lide check de samme varer for der er forskellige priser på og vær obs på de undskyldninger som personalet kommer med.

2020年7月17日
5つ星のうち3の評価

Dårlig kvalitet ved online køb - Men nem bytning

Bestilte flere varer online. Øreringe kom frem med store ridser, et tørklæde kom frem med en plet på, og en hat havde syninger som var helt uacceptabelt skævt. Det var med så pinlig kvalitet, at jeg ikke ville kunne bruge det. Ved ikke præcist hvorfor de her varer så dårlige ud, men virker desværre som om der bevidst var sorteret de dårligste varer fra til online salg - Heldigvis var varerne nemme at bytte og med venlig hjælp, hvilket har givet en ok oplevelse med det hele.

2020年6月28日
5つ星のうち1の評価

Laaang leveringstid ødelægger glæden..

Jeg er blevet godt og grundigt træt af deres online-shop ift leveringstiden. Covid19 går altså ikke at bruge som undskyldning længere, da mange af de andre online shops i samme kaliber godt kan finde ud af at levere køb indenfor kortere tid.
7-9 dage påberåber H&M sig men varerne kommer aldrig før den 9 dag. For snart længe siden var H&M meget hurtigere ift at få varerne ud til kunderne, ærgerligt man nu er nødsaget til at søge nye græsgange men..Jeg er færdig med at vente her...

2020年6月25日
5つ星のうち1の評価

Meget lang leveringstid meldes på…

Meget lang leveringstid meldes på bagkant og man skal selv søge informationen. Desuden kan ordren ikke annulleres - ej heller af kundeservice - når den fremstår som "under behandling", men den status har ordren også i meget lang tid. Så man kan bare vente og vente og så returnere, når den kommer.

Er det overhovedet lovligt at afvige så meget fra den lovede leveringsdato (på appen står der stadig 7-9 dage) uden at give kunden mulighed for at annullere ordren ?

2020年6月25日
5つ星のうち2の評価

Det er mig en gåde hvordan en online…

Det er mig en gåde hvordan en online forretning/webshop kan overleve med den horrible leveringstid og svartid på kundeservice.

Gad vide hvordan medarbejderne trivedes i et miljø, hvor man konstant er bagud? Burde man ikke tage op til revurdering om det kunne afføde en positiv effekt hele vejen rundt og hive nogle timelønnede pakkemedarbejdere ind i travle perioder?

2020年6月18日

ALT for lang leveringstid

Jeg handler meget i jeres butikker og er altid meget tilfreds men jeres online shopping bruger jeg kun i “nødstilfælde” og jeg overvejer altid meget grundigt om jeg på nogen måde kan finde varen andre steder eller køre langt for at finde den i en anden h&m inden jeg bestiller på nettet for jeres levering er simpelthen uvirkelig lang! Jeg kunne cykle til månen og hente tingene hurtigere end I levere og det er virkelig ærgerligt. Ja jeres lager ligger muligvis ikke lige rundt hjørnet men alligevel vil jeg mene at i dagens danmark burde det kunne lade sig gøre at levere 2 kjoler og en bluse hurtigere end 9 dage 😱 Jeg bestilte d 27/5 og kunne hente pakken den 6/5 - Det er jo vanvittigt og sådan har det været stort set hver gang jeg har bestilt på jeres onlineshop. Øv øv, men nogle ting har I ikke i butikkerne eller ens størrelse er udsolgt så vil man jo gerne købe på nettet. I øvrigt er det virkelig ærgerligt At I har fjernet funktionen med “find i butik” for så kunne man i det mindste selv finde varen i stedet for at bestille på nettet og vente så længe

2020年5月31日

Ingen refundering

Ingen refundering
Hvad sker der lige med jeres politik om lukkede prøverum? Det er da hul i hovedet, når andre butikker sagtens kan holde deres prøverum åben. Og hvad sker der i jeres økonomiafdeling? Jeg er blevet trukket for mit køb, men har ikke fået pengene tilbage, for de varer jeg har returneret for en uge siden! Jeg handler ikke i jeres butikker mere, før I åbner jeres prøverum.

2020年5月29日
5つ星のうち1の評価

Aldrig har jeg oplevet noget lignende.

Aldrig har jeg oplevet noget lignende.

Var idag i H&M i Kolding Storcenter, min kæreste stiller sig pænt op til kassen i børneafdelingen for at købe en bøllehat. Der står 2 piger bag kassen, men da min kæreste kommer beder hun ham gå over til en anden, da der ikke var åben hos hende.

Da min kæreste pænt går over til den anden kasse og stiller sig i kø, kalder den tidligere pige på en kollega og beder hende åbne kassen, som min kæreste LIGE HAR stået ved. Altså i samme øjeblik som min kæreste flytter sig.

Pigen går så ned til en anden kollega ved noget tøj, og står helt åbenlyst og snakker om ham. De klor og kigger ondt på os hele vejen ud.

Min kæreste er nok en af de flinkeste man kan handle med, så jeg forstår slet ikke den lille m*gtøs opførelse.
Jeg vil med god smag i munden, kalde det her en utrolig rasitisk handling, da min kæreste ikke er hvid, og at hun sagtens kunne hjælpe danskere ved kassen, før min kæreste kom.

Føj siger jeg bare.
Der skal meget til at bringe mit p*s i kog, men det her er dog det dummeste og grimmeste jeg nogen sinde har oplevet!

2020年5月24日
5つ星のうち1の評価

Avoid shopping at H&M hellerup…

Avoid shopping at H&M hellerup (Waterfront), because You are worth respect & service..
Was to change a cloth, which was bought online & the size was different. The Sales person "ordered" me to unpack. I did so.
Then ordered me to open their own receipt & put it in front of her. I did so. Then she took it in her hand to handle it..., just like the receipt got disinfected after I open it.... Of course I have undestanding for this Corona time, but what does it mean if I open the page and then she take it in her hands...
Anyway she started in a very hateful, mad & rude way full of & provocation to handle my issue. She tried in every possible way to show negative attitude toward a solution... Until her side person told her, all is good, let it go...

Hopefully someone review the video & evt. listen to the conversation between us... I just want to underline, Sales person is a very important figure in retail store, especially at these narrow time of Covid19.

Shame on her & sure she has had tirible way to grow up. Wondering so competanceless figures as a frontliner in a store, where any nationality, black & white is coming in...! I cant use the word of racist, because racism need well knowledge too, but "CLASSLESSIST" will fit her best!

I'm sure she grew up in lack of love, personal attitude & respect. The company should invest to teach them how to behave...It's sale & always involv with many different peolpe.
Of course I have mentioned to herself that she was provacative, negative person. Havent got answer, except her face color change to red...:-)

Thanks to her side Sales person, who make her understand to "be a human"...:-)

And thank you to their Costumer support chat, where they promissed to carry the issue to the responsible department.

Shop no. DK0799
Sales person: 593007
Cashier no. 04
Nr. 7604
Date: 19-05-20 time: 15:35

2020年5月20日
5つ星のうち2の評価

Jeg burde have vidst bedre!

Jeg burde have vidst bedre.
Jeg ville gerne have et par loose fit overalls. Altså loose fit, ikke bare "hænger ved anklerne" løse.
Normalt er jeg et sted ml.størrelse 38 og 42... jeg måtte op i en størrelse 3XL! Hvilket ifølge målskemaet dels er en direkte plus size men gudhjælpemig også i den store ende af plus size.
Jeg har også oplevet hvordan 3 stykker tøj, de samme bukser, kunne holdes op mod hinanden i 3 udgaver, som varierede godt og vel 5 cm i taljen, fra den største version til den mindste. Det er fuldstændig absurd dårligt syarbejde og var én af grundende til at jeg faktisk har undgået h&m, længe.

Så er der h&m's "etiske" arbejde.... hvad sksl jeg sige??
H&M er med til at støtte nogle af de mest forfærdelige arbejdsforhold i verden og en industri der sviner så meget at kun oliebranchen overgår det, fordi fast fashion firmaer ikke skyr nogen midler for profit. Hvis man tror at det der hedder "Contious" er garant for miljømæssig sikkerhed og social etik, kan man godt tro om igen - det er minimale forskelle på den normale produktion, greenwashing x 1000.
Engang var H&M billige så det gav mening (omend uacceptabelt) at tøjet var så latterligt billigt, produceret under slavelignende forhold.
Men man har pumpet priserne mere og mere op - og især de der pret-a-porter designer-colab's er så dyre at de er på niveau med mange mindre, certifiserede bæredygtige producenter som oven i købet laver bedre kvalitet.

Så var der ventetiden. Nuvel, Corona raser. Men jeg har bestilt en del ting andre steder, til hjemmelevering.alverdens varekategorier. 2-4 dage, så var de der. H&M.. 14 dage. Den manglende mulughed for vaæg af transportør er heller ikke hwldog. Det er ikke alle der har lyst til at støtte PostNord eller kan regne med at de overholder aftaler om hjemmelevering og modtagerflex. Det gør discountfirmaer som GLS, DAO mf.til gengæld, så dem ville jeg vælge, hbis muligt.
Jeg er højrisikopatient så jeg bestiller levering hjem til min dør - så vil jeg gerne vælge firmaer jeg VED overholder det ønske!

Alt ialt; jeg har lært lektien. Det er slut med H&M. Som sagt burde jeg have vidst det, men man havde jo lov at håbe...

Og hey - hborfor var det først da medierne gik ind i sagen at h&m valgte at betale underleverandørerne i forbindelse med krisen??? Det går udover tekstilarvejderne i Bangladesh og de andre prodyøuktionslande. En virksomhed som h&m BURDE have råd til det, med 52 kollektioner på et år!

2020年5月20日
5つ星のうち1の評価

Leveringstiden er simpelthent for…

Leveringstiden er simpelthent for ringe, jeg ville ikke råde nogen til at bestille tøj derfra. Medmindre at man først skal bruge tøjet en gang i det nye år. Så det fair nok, så tror jeg lige at man når at få det til tiden. For en virksomhed som har så mange milliarder at gøre godt med, er det til grin at deres levering er så ringe.

2020年5月12日

ELSKER MEN!!!!

ELSKER H&M. Men jeres levering er altså for ringe! Det tager evigheder fra man bestiller til man modtager sit tøj. Det må i meget gerne gøre bedre!
Dog er deres app rigtig godt og self tøjet er fantatisk! Ville nu gerne have at I var bedre til at fylde jeres lager op igen hurtigere eller kommer med altanativer på noget som er udslogt. Jeg har fx længe haft kig på jeres vinglas med guldkant men de har været udsolgt længe og I har ikke andre vinglas til salg. Der kunne i godt have flere muligheder eller gøre dem tilgegæglige igen.

2020年5月9日

レビューの対象になっている企業の方へ