Fantastisk påskefrokost med 4 serveringer. Den lækreste menu og virkelig godt tilberedt. Hancock øl/sodavand samt snaps og hvidvin serveret dertil. Alt var perfekt. Vi kommer snart igen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vores datter og svigersøn har denne weekend holdt stort bryllup for ca 60 gæster. Brudeparret havde booket alle 11 værelser der var på kroen. Alle værelser var i fineste stand. Maden, servicen... もっと見る
Vi har lige holdt 2x60 års fødselsdag på Højslev Kro. Vi oplevede en meget fin service og forståelse for vores ønsker. Gæsterne roste efter følgende maden og betjeningen i høje toner. Tjenern... もっと見る
Efter en fremragende madoplevelse til min 70 års fødselsdag valgte vi igen at besøge Højslev kro til et beskedent fødselsdags arrangement. 2 retters menu efter kokkens valg og pomfritter og nuggets... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Højslev Kro tilbyder selvfølgelig også hyggelige selskabslokaler - til både store og små fester. Bryllup, Jubilæum, Fødselsdag, Konfirmation - eller lignende. Så kan du være sikker på, at alting forløber som planlagt, og at dine gæster får en herlig ufo
連絡先
Viborgvej 220, 7840, Højslev
- www.hoejslev-kro.dk
Helt igennem en god oplevelse
Vi har netop afholdt vores 25. års bryllupsdag på Højslev Kro - som et gourmet ophold.
Alle gæster syntes det var fantastisk.
Rigtig fin mad , flot præsenteret og det hele gik bare op i en højere enhed , flink og kompetent personale , dejlige værelser og hele vejen igennem bare en rigtig god aften.
Vi kommer bestemt igen
Et helt fantastisk gourmet ophold…
Et helt fantastisk gourmet ophold .....virkelig sødt personale....maden var super god ...4 retter top kvalitet ...god og hurtig servering
Mad fra øverste hylde!
Mad fra øverste hylde!
Velsmagende og helt igennem lækkert og ikke for lidt. Service din det skal være og hyggelige lokaler.
Kommet helt sikkert igen og kan kun give de bedste anbefalinger.
Vild med Dans arrangementet
Vild med Dans arrangementet i samarbejde med Skive Dans var en stor og glad oplevelse.
Fest på Højslev Kro
Vi har lige holdt 2x60 års fødselsdag på Højslev Kro.
Vi oplevede en meget fin service og forståelse for vores ønsker.
Gæsterne roste efter følgende maden og betjeningen i høje toner.
Tjenerne var meget opmærksomme og lagde mærke til og tog hensyn til alt.
Vi overnattede på kroen og det samme gjorde flere af gæsterne.
Det var en super dejlig oplevelse som vi sent vil glemme.
Vi følte os hele vejen igennem i trygge hænder.
Har i aften spist på Højslev Kro og har…
Har i aften spist på Højslev Kro og har fået den bedste peberbøf ever 👍
Derudover god betjening og hyggelige omgivelser.
Sublimt!
Fantastisk oplevelse på Højslev Kro.
Bestilte overnatning med 3retter efter kokkens valg. Det var 3 helt igennem fantastiske retter. Alt spillede. Vi overnattede i en af suiterne, og her var alt som vi håbede og mere til.
Værterne skal også have stor ros.
Vi kommer igen, og anbefaler helt sikkert stedet til vores nærmeste.
Lækker oktober menu
Har lige nydt en tre-retters oktober menu på Højslev kro. Alt var helt perfekt. Tak for lækkert mad og god betjening
Fantastisk mad. Fantastisk service.
Højslev Kro har leveret mad til vores søns konfirmation, og fra starten har vi oplevet en høj grad af fleksibilitet og service fra Højslev Kro. Maden var til mere end 5 stjerner og vi sender vores varmeste anbefalinger af Højslev Kro.
Virkelig god og velsmagende Mad
Virkelig god og velsmagende Thailandsk kylling i grøn karry med kokos. Take away meny med fin instruktion vedlagt. Fine store portioner :)
Jeg har lige nydt den fantastisk…
Jeg har lige nydt den fantastisk lørdags tapas og endnu en gang er jeg ovenud tilfreds. Jeg kan kun anbefale deres mad.
En super fredag aften i Højslev
Uprofessionelt
Kokken siger, at han har styr på allergener, men det har han ikke! Det kostede min søster flere timer med opkast til hendes bedste venindes bryllup!
Adder!
Jeg og min veninde bestilte nytårsmenuen 16/ 17 og glædede os, for på papiret så det lækkert ud. Men forretten med fisk var uden smag, hovedretten bestod af oksekød med så mange sener, at vi opgav at spise det og en kedelig vandet garniture. Desserten smagte af køleskab (ikke vores) og havde konsistens som noget, der var optøet.
Servicen var ydermere elendig. Da vi skulle afhente maden på det aftalte tidspunkt, var der forvirring og kaos - der manglede skiltning og personale, der vidste noget. Da vi efterfølgende klagede over maden, fik vi først intet svar. Jeg modtog en SMS med et krav om tilbagelevering af service, hvor jeg så afkrævede et svar på min mail. Her fik jeg så et flabet svar retur fra ejeren om, at vi bare var nogle kræsenpinde. Vi betalte 450 kr pr kuvert men måtte spise os mætte i chips. For 450 kr pr kuvert kunne man vist godt tillade sig at have visse forventninger til kvaliteten og servicen. De fleste ville desuden lægge sig fladt ned og undskylde. Det var simpelthen den dårligste nytårsaftensmad nogensinde.
Ikke mindre end perfekt
På en skala fra 1 til 10 kan jeg kun give 10.
Flot dejligt værelse, stort lyst rent og med et lækkert badeværelse.
Maden hold da op, det var simpelthen det bedste måltid jeg længe havde fået, sanserne blev vækket til live ved alle tre retter, det var PERFEKT.
Tak for et dejligt ophold. Vender helt sikkert tilbage.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。