Fantastisk skiferie Alt var godt planlagt fra Højmarks side Fra begyndelsen til slut af ferien SMS fra guiderne hver gang det var et sammentref på pisten eller udenfor Smilende og godt humør
レビュアーのコメントを見てみましょう
Højmark har styr på sine ski(rejser) Når jeg står på ski, er de eneste udfordringer, jeg har brug for, pisterne i terrænet 😉 🗻 ⛷️ Alt andet omkring mig skal bare fungere perfekt! Og det gør det,... もっと見る
Det er første gang vi rejste på skiferie med Højmark. Alt fungerede-fra start til slut. Vi blev guidet hele vejen. God service ved bestilling af rejsen og god service under rejsen. Dejligt hotel i Wag... もっと見る
Meget glad for at rejse med Højmark Rejser, alt klappede Fra før vi ankom til destinationen og under opholdet blev der taget hånd om os. Guider var venlige og nærværende Vil helt sikkert anbefale... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Skirejser og skiferie - Højmark Rejser er størst og bedst i Alperne. Vælg mellem skirejser til 10 destinationer i Østrig og få en suveræn skiferie.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Der var styr på alt
Der var styr på alt, bortset fra lidt informationer, jeg skulle rykke for, men ellers følte vi os taget godt hånd om, og alt - hotel, pister osv. var dejligt og passede til beskrivelsen! :)
der er styr på tingene og det er nemt…
der er styr på tingene og det er nemt og være gæst, og så mener jeg det er ok at tingene koster det de koster
Vi havde verden bedste skiferie
Vi havde verden bedste skiferie.
guiderne var ikke påtrængende, men formådede at være til stede, på en virkelig behagelig og afstemt måde.
Alt fra bestilling af rejsen til afrejse var uden anmærkninger.
Højmark formår at kombinere effektiv…
Højmark formår at kombinere effektiv booking af rejser med god personlig betjening. Man føler sig ikke bare som et bookingnummer, men som en værdsat kunde.
Det fungerer bare og de er utroligt hjælpsomme og kompetente
Har været med Højmark Rejser på kør-selv-sommerferie i Wagrain, der stod for overnatningen, og på en pakkerejse skiferie med fly til Wagrain - og jeg må bare sige, at det fungerer! Alt kører smidigt og nemt fra start til slut. Har kommunikeret med Jette alle gangene og hun er altid utrolig hjælpsom og har styr på det.
Jeg vender bestemt tilbage til Højmark Rejser.
Alt fungerede
Super nemt at bestille og efterfølgende kommunikation.
Gode forhold på Wechelberger i Saalbach. Skøn morgenmad og god aftensmad. Super personale og guider. Kan i enhver henseende anbefales. GODT GÅET👍⚓️
Tredje gang var også godt
Det var tredje gang vi rejste på skiferie med Højmark, og alt klappede igen, som på de to tidligere ferier i 2018 og 2023. Man er i trygge hænder, lige fra begyndelsen til slutningen. Alt er velorganiseret, lige fra bestillingen over flyrejsen og transfer til hotel, liftkort og leje af udstyr. Guiderne er venlige og meget hjælpsomme.
Al logistik fungerede rigtig godt
Al logistik fungerede rigtig godt, godt skiområde og gode guider
Det hele klappede fint
Det hele klappede fint. skiguiderne var hjælpsomme og hotellet i top.
Rigtig godt planlagt og dejligt hotel i…
Rigtig godt planlagt og dejligt hotel i St. Anton som er Højmarks eget hotel.
Maden var rigtig fin og hotellet ligger rigtig godt i forhold til lift og pisten.
Det eneste grund til det ikke bliver 5⭐️ er busturen var dårligt planlagt.
Virkelig god service
Virkelig god ferie, lækkert hotel og der var styr på det hele. De gjorde det nemt at nyde ferien!
Godt hotel med perfekt beliggenhed
Supergodt skiområde med pister i alle kategorier
Dejligt hotel (Wechelberger) med fin service, mad og beliggenhed i supergodt skiområde
Alt var perfekt og det fungerede bare🇩🇰…
Alt var perfekt og det fungerede bare🇩🇰 vi er klar til at rejse med Højmark igen.
Altid styr på jeres service.
Altid styr på jeres service.
Super søde personale.
Altid hjælpsom hvis man har brug for hjælp el spørgsmål.
Der er bare styr på alt fra start til…
Der er bare styr på alt fra start til slut. Super god service overalt - både fra kontoret i DK til guiderne på destinationen, til personalet på hotellet. Priserne matcher det vi får. Fungerer fint med direkte fly fra Billund. Super lækker mad på hotellet (Hotel Kirchboden). Alt i alt bare en 5-stjernet oplevelse.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。