Holse & Wibroe レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service! Jeg har haft en god oplevelse både med vejledning i forhold til olie og rigtig god service u forbindelse med at 2 af vores terrassebrædder revnede.

5つ星のうち5の評価

I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... もっと見る

企業情報

1. 床材店
  2. 建材提供業者
  3. ホーム センター

当該企業による記述

Holse & Wibroe har arbejdet med bambus siden 2004 og var blandt de første i Norden til at introducere materialet til byggebranchen. Siden da har vi specialiseret os i at forarbejde bambus til byggematerialer til gulve, terrasser og facader - altid med blik for æstetik, holdbarhed og funktion i praksis.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 31

レビューを書く

Venlig og kompetent behandling

Venlig og kompetent behandling. Et guidet besøg i deres showroom i Greve var yderst engageret, behageligt og informativt.

2021年5月9日

Hej Kristian,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi står altid klar, hvis du har behov for mere hjælp og rådgivning.

5つ星のうち5の評価

Super lækkert gulv og god service at…

Super lækkert gulv og god service at man kan bestille gratis prøver.

2021年4月23日

Hej Maria,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gulv og service. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Tomle op👍

God vejledning og hjælp til at finde en trælast som stadig havde bambus terrasse planker på lager👍 Alt i alt var der bare styr på det👌

2021年4月19日

Hej Allan,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige med noget andet.

5つ星のうち5の評価

Flotte produkter og fantastisk…

Flotte produkter og fantastisk kundeservice

2021年4月5日

Hej Pia,

Mange tak for de positive ord om vores produkter og service. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Gode og flotte gulve

2021年4月5日

Hej Dan,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gulve. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige med noget.

Super god oplevelse

Tak til Ole for rigtig god vejledning vedr. gulv mm.
Hurtig levering af varer og venlig kundeservice.

2021年4月4日
自発的なレビュー

Hej Annie,

Mange tak for den fine anmeldelse. Du må endelig sige til, hvis du har behov for mere hjælp og rådgivning.

5つ星のうち4の評価

Ikke noget at tilføje.

2021年3月24日

Hej Kaj,

Mange tak for de 4 stjerner. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Den bedste vejledning

Vi har fået hurtige vareprøver - super lækre gulve og den bedste vejledning af Poul.
Nu blev det ikke til gulv i denne omgang pga. os, men tak for tålmodigheden Poul.
Klar anbefaling herfra.

2021年3月16日
自発的なレビュー

Hej Casper,

Vi er glade for at høre, at I har været glade for vores service og vejledning i forbindelse med vores produkter. Sig endelig til, hvis vi kan være behjælpelige en anden gang.

Poul fra Holse & Wibroe

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, alt i skønneste orden

2021年3月10日

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

5つ星のうち5の評価

God service- modtog vareprøverne…

God service- modtog vareprøverne indenfor få dage

2021年3月4日

Hej Leila,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vareprøver.

Hurtig

Hurtig, venlig og kompetent service

2021年3月3日

Hej Sladjana,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

5つ星のうち5の評価

Super service at det er muligt at få…

Super service at det er muligt at få tilsendt vareprøver. Hurtig levering og kvaliteten virker til at være helt i top.

2021年3月3日

Hej Morten,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og muligheden for vareprøver.

Hurtig service og levering

Hurtig service og levering, samt opfølgende mail efterfølgende.

2021年3月1日

Hej Karina,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og levering.

Alt virker

Alt virker, hjemmeside og levering ... vi kommer igen :-)

2021年2月26日

Hej,

Mange tak for den fine anmeldelse. Kontakt os endelig, hvis der er noget, vi kan være behjælpelige med.

Hej Mikkel,

Vi er rigtig glade for din anmeldelse af vores service og du må endelig sige til, hvis der er noget, vi kan være behjælpelige med.

Lækker vareprøve

Fin vareprøve og hurtig levering. Kvaliteten virker lækker.

2021年2月21日

Hej Rasmus,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores vareprøver. Du må endelig kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

5つ星のうち5の評価

Har ikke noget at udsætte

Har ikke noget at udsætte. Bestilte varer prøver og modtog som aftalt 👍

2021年2月13日

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores vareprøver og service.

Du må endelig kontakte os, hvis du får brug for yderligere hjælp.

5つ星のうち4の評価

Skulle bruge vareprøver

Skulle bruge vareprøver, fin og hurtig ekspedering!

2021年2月12日

Hej,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores vareprøver og service.

Du må endelig kontakte os, hvis du får brug for yderligere hjælp.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。