Holte Modelhobby レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis det var muligt at give 0 stjerner, havde jeg gjort det uden tÞven. Jeg bestilte et fly via deres hjemmeside, hvor der tydeligt stÃ¥r, at leveringstiden er 1-3 dage. Efter en hel uge uden... もっず芋る

䌁業が回答したした

Detaljer springer jeg over. Jeg er vist ALDRIG oplevet lignende Servise, hjÊlp, imÞdekommenhed som det burde vÊre alle steder. Jeg lavede flere fejl ved registrering af DX6e Problemer som Rudi... もっず芋る

Hej , holtehobby jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne , kÞbte en jetbÃ¥d i dag og fik rigtigt god vejledning i vedligeholdelse af bÃ¥dens drev samt opgraderingsdele. Rudi og Marlene giver super go... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

TrÊls

Bliver bare virkelig trÊt af det, når en vare står til at vÊre på lager, men i virkeligheden er i restordre :-(

2021幎12月8日
Holte Modelhobby ロゎ

Holte Modelhobby からの回答

Vi oplever desvÊrre på de små Humbrol malinger et svind. De står frit frem i stativ så butikskunder kan vÊlge farver, men desvÊrre putter nogle enkelte dem desvÊrre direkte i lommerne. Idet vi har 100 vis af humbrol malinger på lager kan vi ikke lave daglig kontroloptÊllinger så webshopbeholdning passer med butiksbeholdning. Så fejl sker desvÊrre.

Øv oplevelse

Øv oplevelse. MÞdte op en fredag morgen kl 11 og var klar til at besÞge butikken, MEN der var bare ingen tilstede. Stod og ventede i 15min og mÃ¥tte derefter mÃ¥tte jeg gÃ¥ igen. Ringede ogsÃ¥ op til dem, og jeg lod tlf ringe i 5min, ingen tog den og den rÞg heller ikke pÃ¥ tlfsvar. Og Ã¥bningstiderne stÃ¥r endda pÃ¥ deres hjemmeside, deres frontdÞr og pÃ¥ Google maps "11:00 - 17:30". Hvordan i alverden kan man ikke passe sine egne Ã¥bningstider.
UseriÞse og åbenbart dovne mennesker og ikke sÊrlige professionelle er de.
Øv Þv Þv
Edit: Det var da sjovt, at I skulle komme 20 over og når jeg var gået. Det var da sjovt. Dog synes jeg at det lyder lidt underligt.

Det har du ret i, det er en god grund. Jeg ville have givet 0stjerner, men blev tvunget til 1. What to do!

Okay? Jeg ringede i 5min og der var ingen der tog tlf. Jeg ringede til dette nummer: 45 42 01 13 og der var ingen der tog den. SÃ¥ mÃ¥ du ud og have en ny mobil, for den du har kan Ã¥benbart ikke modtage opkald. Øv Þv Þv

2021幎9月5日
Holte Modelhobby ロゎ

Holte Modelhobby からの回答

Vi har haft Holte Modelhobby nu i 18 år og altid passet vores kunder så godt vi kan. Aldrig haft en lukkedag som ikke var varslet mange uger fÞr. Denne Fredag kom vi desvÊrre fÞrst 11:20 fordi vores bilbatteri var itu og vores nabo skulle komme med sin bil og startkabler. Hvis vi er derfor useriÞst eller dovne, så håber jeg at din bil eller cykel altid virker fordi ellers bliver du jo dÞmt som menneske og arbejdskraft.

For god ordens skyld vil jeg sige at en et stjernet anmeldelse skulle bruges eller er passende når en webbutik snyder for penge eller vare eller er direkte uforskammet over sine kunder.

På vores Kundeservice side oplyser vi telefonnummer til både butik og lager. Lager telefonen er mit mobilnummer som jeg altid har på mig og jeg kunne ikke se en opkald fredag mellem 11 til 11:19.

Kan varmt anbefale Holte Modelhobby til andre

Har nu handlet hos Holte Modelhobby flere gange og hver gang bliver man mÞdt med åbne arme. Både indehaveren og hans hustru, er altid super hjÊlpesomme med spÞrgsmål, råd og vejledning. Har kÞbt 2 RC biler derfra og har alle gange fået en fantastisk service. Alt i alt kan jeg varmt anbefale andre at handle der.

2021幎3月26日

Fantastisk butik!

Jeg har vÊret kunde hos Holte-modelhobby igennem en del år efterhånden. De giver mig altid et smil på lÊben. Jeg startede med at komme dernede, som en lille dreng, hvor jeg altid fik den korrekte vejledning, som gjorde jeg kunne anvende produktet som man bÞr og fik det ud af det, jeg Þnskede. -og mere til. Jeg kommer der ikke helt mere, som jeg plejede at gÞre i Þjeblikket, men hver gang jeg kommer derned, får jeg lyst til at komme forbi oftere! De har altid et fedt udvalg og en super flot udstilling, som vÊkker lidt drengerÞv i enhver. Jeg har lige fået byttet et defekt produkt, hvor jeg oven i kÞbet ikke kunne finde kvitering og jeg ikke kunne fortÊlle, hvornår jeg havde kÞbt det. Men han kunne huske mig dernede og han gav mig uden tÞven en helt ny, selvom det er lÊnge siden jeg kÞbte. Det gjorde min dag super god! Tak for hjÊlpen!

Rasmus Zinck Kiil

2020幎12月22日

Fik varerne dagen efter

Fik varerne dagen efter

Jeg havde bestilt en bil torsdag der ikke var på lager. Så ringede jeg dagen efter og de sagde den Måske kom den 23 men de kunne ikke live i disse tider. vi fandt en anden fjernstyret bil istedet. Den kom med gls igår LÞrdag. Det er super fedt med hurtige leviringer. Det er lige mig

Mvh Mikkel R

2020幎12月20日

Det er synd

Det er synd

Jeg bestilte godt 5 forskellige vare på en onsdag aften. Mandag, var de endnu ikke afsendt til trods for lagervare ifÞlge deres hjemmeside. Fik hurtigt kontakt (hvilket ikke har vÊret et problem kontra andre), og fik at vide en af varen IKKE var på alligevel. Nuvel, havde håber på en kontakt fÞr omkring manglende produkt. Der blev fundet en anden vare, ved hjÊlp af deres hjÊlp. Der jeg modtog pakken 2 dage efter. Var emballagen på en produkterne Þdelagt, så der lå olie over det hele. HernÊst fik jeg hele 2 vare forkert på en gang.

Endte med at stå mangle en vare til sidst nu, og betale for en dyr retur fragt. Tak for det - der er ellers mange gode produkter hos dem.

2020幎11月17日
自発的なレビュヌ

Envejskommunikation fungerer ikke for mig

Egentlig er jeg modstander af at anmelde et firma jeg aldrig har vÊret i kontakt med, men i dette tilfÊlde tÊnker jeg det så må vÊre her man kan få respons fra firmaet, for hverken deres tlf eller mail virker tilsyneladende.

Jeg placerede mandag morgen en ordre, i håb om at jeg kunne have varerne senest i dag fredag, det kunne jeg så åbenbart ikke, efter gentagne mails og opkald omkring min ordresituation uden respons vÊlger jeg nu desvÊrre at annullere min ordre.
Jeg kan sagtens forstå travlhed, restordrer, fejl på hjemmeside osv. men jeg kan ikke forstå at man blot vÊlger at forblive tavs på helt konkrete og hÞflige henvendelser, det sÊlger altså ingen varer i min optik.
Nå, men vi må på efterårsferie med et par skuffede unger, men trodsalt den erfaring rigere, at jeg fremover ved hvor jeg ikke skal spilde min tid.

2020幎10月9日

SpÊndene butik.

Jeg var oppe og kÞbe en lastbil 1/14. Hurtig handel. Men manglede lidt info om servoer og eventuelt et godt fjernstyrings anlÊg så jeg kunne vÊlge senere. Men en Super spÊndene butik at besÞge. God oplevelse.

2020幎8月19日

Meget langsom leveringstid på

Meget langsom leveringstid på lagerfÞrte dele. Og svarer ikke når man kontakter dem på mail.
Jeg kan både billigere og hurtigere få leveret fra konkurrenten både herhjemme og nabolandene inden de overhovedet har pakket varen hos Holte Hobby.

2020幎5月13日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre en dårlig oplevelse.

DesvÊrre en dårlig oplevelse.
Jeg bestilte i mandags en ordre hvor det fremgik af hjemmesiden at den var på lager og klar til afsendelse. Det er nu torsdag aften og jeg har igennem dagen prÞvet at ringe, hvor jeg ikke kan komme igennem. Jeg har skrevet mails som ikke bliver besvaret. Det er fair nok der nok er travlt grundet dårligere bemanding grundet corona, men der står absolut intet om dette på hjemmesiden og samtlige andre butikker jeg har handlet med i corona perioden har ikke haft forlÊnget leveringstid m.m.
Man må i det mindste gÞre opmÊrksom på dette inden kunden bestiller. Når man bestiller en vare som er på lager om mandagen regner man som kunde med at have varerne kort tid efter. Det er fredag i morgen dvs. at jeg tidligst får mine varer på mandag. Det er bare ikke godt nok!

2020幎4月30日
自発的なレビュヌ

Nu har jeg efter adskillige gange fra

Nu har jeg efter adskillige gange fra mandags i sidste uge (fÞr helligdagene) og selv idag ringet adskillige gange til jeres nr som i oplyser på jeres hjemmeside. Alle gangene og selv idag har jeg vÊret i godt og vel + 40 minutter!

Synes det er absurd! Og forstår godt travlheden, men det her er ikke i orden!

Bliv bedre til, at tage jeres telefon.

2020幎4月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。