Hvis det var muligt at give 0 stjerner, havde jeg gjort det uden tÞven. Jeg bestilte et fly via deres hjemmeside, hvor der tydeligt stÃ¥r, at leveringstiden er 1-3 dage. Efter en hel uge uden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I fantastisk service, altid smilende og serviceorienterede. Hvis de ikke lige har ringe , så gÞr de virkelig hvad de kan for at få det hjem til en.
Detaljer springer jeg over. Jeg er vist ALDRIG oplevet lignende Servise, hjÊlp, imÞdekommenhed som det burde vÊre alle steder. Jeg lavede flere fejl ved registrering af DX6e Problemer som Rudi... ãã£ãšèŠã
Hej , holtehobby jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne , kÞbte en jetbÃ¥d i dag og fik rigtigt god vejledning i vedligeholdelse af bÃ¥dens drev samt opgraderingsdele. Rudi og Marlene giver super go... ãã£ãšèŠã
ÃverÞdvej 5, 2840, Holte, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Dagen efter jeg havde bestilt min vare, fik jeg en mail om at de ikke havde den på lager, men ville få den hjem ugen efter - fair nok. Da hele den efterfÞlgende uge er gået, har jeg stadig ikke hÞrt noget fra dem, og giver dem den efterfÞlgende hverdag til forhåbentlig at tage kontakt. HÞrer absolut ingenting, fÞr jeg selv tager kontakt, og får af vide at de alligevel ikke fik varen hjem på det tidspunkt de havde forventet.
Det havde vÊret rart hvis man kunne se på hjemmesiden om den vare man vil bestille er udsolgt, så man er forberedt på at der kommer lang ventetid. Og så er det vel ikke for meget at forlange at blive opdateret undervejs, uden man selv skal tage kontakt?
Jeg finder i hvert fald et andet sted at handle nÊste gang
HM har to gange hjulpet med nyt grej selvom fabriksgarantien var overskredet. Med lidt tålmodighed meget fin support at hente hos Joakim. Kun de varmeste anbefalinger.
JÞrgen
Jeg er nu kommet i den fysiske butik 3 gange nu.
Jeg er ikke i tvivl om at de ved en masse om det de sÊlger. Det var også derfor jeg gik derind for at kÞbe min fÞrste RC bil. Jeg endte med at kÞbe for langt mere end jeg lige umiddelbart havde tÊnkt ved at se deres hjemmeside, men de er gode sÊlgere.
KÞbte et LIPO batteri der dÞde efter 4 dage, men det var tilsyneladende min egen skyld. Der kunne jeg godt have brugt lidt bedre vejledning, så det kunne undgås.
Når man siger jeg skal bruge en billig servo, ja så får jeg den til dobbelt pris af den billigste de har. Når jeg skal bruge et nyt Lipo, ja så er det den dyre model de lÊgger på bordet.
Jeg vil i hvert fald begrÊnse mine fremtidige besÞg hos Holte Modelhobby
Stor viden om deres produkter og altid behjÊlpelig med diverse dele. Alt i alt super god butik og personale
1) Altid god service..
2) altid tid til en forklaring..
3) altid venlige..
4) altid stort varelager
5) altid et godt tilbud til dig/mig
6) altid varer der svarer overens med årstiden
Jeg kÞbte en dejlig quadrocopter, desvÊrre var den en del dyrere, end jeg ser at den er hvis jeg havde kÞbt den online, men til gengÊld er de sÞde og rare.
HolteHobby i Holte, er det optimale sted hvis du kan lide at lege med RC. De ved hvad de snakker om og de hjÊlper altid med et smil!
Jeg har kun oplevet optimal service, både i valg af bil og efterfÞlgende support. Det gjorde at jeg kunne komme ud hurtigere og mere selvsikkert.
Kommer man derimod med en brugt eller Êldre model, så er service niveauet prÊcis på samme stadie! de er gennemgående fantastiske!
Stor cadeau til Rudi og Malene - tak for en super service, jeg glÊder mig allerede til nÊste besÞg!
Bestilte via hjemmesiden og afhentede i butikken, venlig betjening.
Har nu kÞbt en del rc biler af Rudi og Marlene og må erkende at de bare er bedre end andre på kundeservice udover alle grÊnser ,bytter og ombytter ,uden nogle problemer ALTID.
Reservedel som de ikke har på lager er der som regl dagen efter .
SÃ¥ kan kun anbefale dem.
Var Idag forbi afdelingen I Skive, for at se hvad de havde at byde pÃ¥. Har oplevet en super god service og synes de er rigtig gode at handle med ð
Vi stod d. 28/3 og manglede nogle ting til et par flyprojekter og besluttede derfor at kÞre til Skive fra à rhus, en pÊnt lang tur, men da vi gerne ville se hvad der var i butikken besluttede vi at gÞre det alligevel. Da vi kommer til Skive blive vi mÞdt af et håndskrevet skilt på dÞren hvor der står - lukket fra kl 12 - hvorfor putter man ikke det på hjemmesiden? Hvordan skal vi kunne gÊtte at i dag af alle dag lukker butikken kl 12? det er bare dårlig stil!!!

Holte Modelhobby ããã®åç
Startede ud med at vÊre rimelig tilfreds trods 4 ud af 4 varer ikke var på lager selvom de stod på siden blev den stÞrste varer (et fly) leveret med en uges forsinkelse men så stoppede den gode oplevelse også de ekstra batterier som blev bestilt og betalt samtidig med flyet er nu over en måned efter stadig ikke dukket op.
Jeg har forståelse for at man kan ha udsolgt sine varer men at skulle vente over en måned på en så simpel varer som batterier er uacceptabel jeg valgte netop at handle i et dansk firma for at undgå fragt tiden fra udlandet da jeg stod og manglede batterierne.
Svar til nedenstående.
Jeg har aldrig modtaget hverken sms eller mail fra jer ang i ville finde en lÞsning tvÊrtimod stoppede alt korrespondance efter jeg rykkede 3gang for batterierne og derefter kom der intet svar på mine 3 sidste mails og det til trods for at i valgte at betale pengene retur som jeg bedte om i min sidste mail kom der intet svar eller blot en lille mail med at I beklagede....havde der gjort det havde jeg på ingen måde givet jer dårlige anmeldelser diverse steder det er den simpelte grund at I valgte at yde så dårlig service at aldrig informere selv Når jeres egen skrevne frister udlÞb og for så som nÊvnt bare vÊlge ikke lÊngere at svarer på mails sendt både som besvar på de mails i har sendt mig og til mailen oplyst på jeres hjemmeside.
Havde jeg blot fået en mail hen af vejen når jeres frister ikke holdt og i det mindste et svar når jeg skrev så havde jeg såmen vÊret ganske tilfreds men fÞler at den måde i har valgt at behandle mig på her var extreme dårligt og blottet for service.

Holte Modelhobby ããã®åç
Rigtig fin side med stort udvalg nemt at bestille og god behjÊlpelig kundeservice.
Eneste negative er at de burde blive bedre til at opdatere deres side 3 ud af 3 bestilte varer var udsolgt på trods af de alle stod som på lager på deres side!
Og i dette tilfÊlde valgte jeg netop at bestille hos dem da de "havde" De varer jeg sÞgte på lager.
Men ellers rigtig god side og deres service er i top svarer altid på mail ang bestilling eller ordre forespÞrgsel ikke end finger at sÊtte her
Holte Modelhobby er en fornÞjelse, at handle med. Deres kompetente medarbejder (Skive afd.) har en god allround viden, og er meget Êrlig omkring sine produkter. Det kan varmt anbefales at handle dér =)
5 stjerner herfra.
Kan kun anbefale firmaet. Det er meget let at komme i kontakt med firmaet og få kyndig vejledning. Når så leveringen foregår meget hurtigt, kan jeg kun give max. antal stjerner. Stor ros herfra Hammel.
Har handlet der flere gange over flere år og ALTID er servicen i top!!
De ved hvad de har med at gÞre!
Fin hjemmeside. Jeg fik min pakke dagen efter jeg bestilte den. 5 stjerne herfraâº
De har alt hvad man skal bruge og de har super god service nÃ¥r man ringer til dem og hjÊlper en igennem hvis man har problemer med et eller andet kan varmt anbefales ððð
Ved bestilling valgte jeg en forkert porto belÞb (som jeg beklager) men varen blev leveret til tiden. Tak for en goŽ service, R.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã