Hvis det var muligt at give 0 stjerner, havde jeg gjort det uden tÞven. Jeg bestilte et fly via deres hjemmeside, hvor der tydeligt stÃ¥r, at leveringstiden er 1-3 dage. Efter en hel uge uden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I fantastisk service, altid smilende og serviceorienterede. Hvis de ikke lige har ringe , så gÞr de virkelig hvad de kan for at få det hjem til en.
Detaljer springer jeg over. Jeg er vist ALDRIG oplevet lignende Servise, hjÊlp, imÞdekommenhed som det burde vÊre alle steder. Jeg lavede flere fejl ved registrering af DX6e Problemer som Rudi... ãã£ãšèŠã
Hej , holtehobby jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne , kÞbte en jetbÃ¥d i dag og fik rigtigt god vejledning i vedligeholdelse af bÃ¥dens drev samt opgraderingsdele. Rudi og Marlene giver super go... ãã£ãšèŠã
ÃverÞdvej 5, 2840, Holte, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Betjeningen og service er altid i top hos Holte Modelhobby, ved forespÞrgsler inden kÞb ydes akkurat samme gode service som efter kÞb. det er en fornÞjelse at handle der.
service parfait livraison rapide et soigner super merci.
jeg syndes de har en godt og bredt udvald...
Ringede en dag med 10 spÞrgsmål. Alle blev besvaret. Endda havde de en ekstra varer, som ikke var online, men som kom det mens vi talte i tlf. Dagen efter havde jeg alle stumperne. Dejligt med hobbyhandlere, som kender til det at ville have tingene i en fart.
Kan klart anbefales. God service og hurtig levering.
Lave priser, stort udvalg, fysisk butik, engagerede medarbejdere, 5 stjerner
du må også se deres fantastiske udvalg til super priser tak ..
En god butik. Den have fået 5 stars, hvis ikke at det er så dyrt kÞbe RC i Danmark og at få sendt pakker i Danmark.
Har et par gange nu benyttet Holte Hobby til at kÞbe dele til min Losi Eight-t 2.0 truggy.
Hvergang har det fungeret upåklageligt med hurtig levering.
Vil fortsat benytte dem fremadrettet.
Deres netbutik er en joke! Jeg har vÊret i kontakt med ejeren og fik mere eller mindre at vide at net kunder er ikke deres fÞrste prioritet!!
God samt hurtig service / levering
Bestilte 2 stk batterier, 1stk 4s 3300 og 1stk 4s 3700.
3700 var undgået fra deres sortiment så de tilbÞd at sende 4s 4000 i stedet uden ekstra omkostninger.. Super..
Kan altid anbefale holte modelhobby hurtig og venlig tak
Frede Henningsen
Jeg skulle bruge et sensorcable til en brushless motor. HPI kunne ikke levere varen, men holte hobby fandt straks et andet sensorcable fra en anden leverandÞr og leverede den rimelig hurtigt - og det var billigere :-)
Så igen en god oplevelse med service, som man jo ikke får i udlandet.
Det tog mig trÊ telefon samtaler fÞr de sendte min vare, men de er flinke at snakke med ;)
Super fleksible, Êrlige omkring leveringtider, hurtig forsendelse. Kan varmt anbefales.
Super service. Hurtig leveringstid. Praktisk tÊnkende virksomhed.