Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop. Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Certina DS-8 C0334601105700 DS-8 Chronograph besteld op 3 augustus 2026. Leverdatum zou 10 augustus 2026 zijn. Omdat ik geen track en trace van de pakketbezorger heb ontvangen, mail naar Horloge.nl ge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede communicatie via mail. Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf . Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vanmiddag bij de winkel in Rotterdam geweest. Ik heb een oude Casio die het in beginsel nog steeds prima doet maar sinds een paar dagen geen indicatie meer geeft. Dus een nieuw batterijtje was nodig.... ãã£ãšèŠã
Willebrordusstraat 16, 3037TR, Rotterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Een mooi kinder horloge gekocht met volwassen kwaliteit. Levering prima op tijd.

Het kan niet beter!
Daarom de maximale beoordeling.
Gekregen wat ik verwacht had: Wat je ziet op de website stemt helemaal overeen met wat je ontvangt.
Snelle levering en netjes verpakt zonder overdreven grote verpakking. (Veel artikelen zitten tegenwoordig in te grote dozen, die je dan weer moet afvoeren.)

horloge.nl ããã®åç
snel en goed geleverd,plus ook nog eens een prachtig horloge

Schrik en vreugde.
Gisteren "op" de zaak aan de Ginnekenstraat (Breda) een dierbaar, oud wekkertje ter reparatie gebracht waarvan de verlichting en het wekker-signaal het nog prima deden, maar de beide gewone
wijzers hopeloos stagneerden. Reparatie bleek in eerste instantie onmogelijk, en verdrietig nam ik het kapotte wekkertje weer mee naar huis: zelfs de wijzers waren tijdens t onderzoek helemaal "lam" geraakt : ze hingen op half zes. Maar!!! Tot mij verbazing bleek thuis de secondewijzer nu opeens wÚl te lopen. Was er tijdens het reparatie-onderzoek toch een klein wondertje verricht? Ik fietste met het levende, maar verlamde klokje ( de twee losbungelende wijzers!) ietwat onthutst en bijna-bozig terùg naar de zaak -Want hoezò was het wekkertje als "onrepareerbaar" beschouwd? De drukte in de zaak was afgenomen, zodat nu de Bredase manager zich persóonlijk over de verlamde wijzers kon buigen. Hij bracht het dierbare, op-het-oog hopeloos gehavende uurwek integraal terug tot leven !! Bijna in een handomdraai! Ik ben al heel lang een gewoon-tevreden klant van deze zaak, maar ze verdient vanaf nu alle sterren die er zijn. Méér dan de beschikbare vjjf !

horloge.nl ããã®åç
-Mijn bestelde horloge is niet op de afgesproken dag verzonden
-Extra batterij besteld, deze is niet geleverd
-Tijdens het bestelproces aangegeven dat de horlogebandje ingekort moest worden, dit is niet gebeurd.
-Na ontvangst contact opgenomen met de klantenservice via het contactformulier. Hier wordt niet op gereageerd.
Als reactie geeft horloge.nl aan dat er telefonisch contact is geweest. Dit is er absoluut niet geweest! Liegen doen ze dus ook nog eens!

horloge.nl ããã®åç
Helaas moest ik het horlogebandje terugsturen. Mijn pols blijkt niet smal te zijn.
Alhoewel op de site niet te vinden is hoe lang de horlogeband is, is de retour procedure prima verlopen.

horloge.nl ããã®åç
Bij vraagje over de bezorging werd na invullen contactformulier snel gereageerd, heel prettig!

horloge.nl ããã®åç
Handig zoeken op de website, groot assortiment, redelijke prijzen, snelle levering.

horloge.nl ããã®åç
Prima webshop. Goede prijs en snelle levering.

horloge.nl ããã®åç
Bij de site het toolmiddel gebruikt om te kijken welke bandjes bij mijn horloge passen aan de hand van het serienummer van mijn horloge. Alles besteld wat ik nodig hebt blijkt de helft van de bestelling maar opgestuurd te zijn. Na contact kunnen ze er niks aandoen en moet ik het maar terug sturen nu moet ik dus een half uur in de auto zitten voor het dichtstbijzijnde postkantoor en ze kunnen geen vergoeding of iets voor mij aanbieding. Geen manager aanwezig en ze kan niks voor me doen. Zeer slechte service en de pas garantie kan je niet van op aan. Zeer slecht.

Prima en mooi product
Netjes verzonden met duidelijke instructie en retour mogelijkheid

horloge.nl ããã®åç
Doen niet wat ze beloven. Besteld op 4 april, direct daarna een mail 'Bestelling volgende dag voor 18:00u. door PostNL', dát staat in de bevestiging. En, voordat jullie PostNL de schuld gaan geven, het pakket is niet eens verzonden!! Dus PostNL heeft hier niets mee te maken. Het valt ook op dat de beide horloges nu ineens niet meer op voorraad zijn ... Dat waren ze dus kennelijk al niet ... ONBESCHOFT!!
Krijg ik 7 april een mail met 'oprechte excuses' dat de bezorging is gepland voor 8 april. inmiddels is het 8 april en is volgens de T&T is het pakket nog niet eens aangeboden bij PostNL l!! Wat een gebazel. Hou toch op en informeer de klant zoals het hoort en niet met geneuzel. Nooit meer bestellen hier!!! Prutsers zijn het.

horloge.nl ããã®åç
Het door mij bestelde horloge voldeed niet aan mijn verwachting. Vervolgens heb ik het retour verzonden. Helaas is het pakketje zoekgeraakt en nooit aangekomen bij Horloge.nl. Nadat ik hierover gebeld had heeft men onmiddellijk een credit nota gestuurd met de opmerking: Wij willen niet dat u als klant hiermee problemen heeft. Wij lossen dat wel op met Post NL. Prima service dus, zeer klantgericht!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã