horloge.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop. Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking l... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Goede communicatie via mail. Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf . Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 95

レビューを書く

Orient Bambino RA-AK0803Y eerst bekijken,

Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop.
Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking laat geen ruimte voor het owners manual. Alleen een case met gestrekte polband. Niet het gangbare vierkante blok zoals ook getoond op de site.
Wel mooie klok dus gekocht en werd fraai ingepakt op verzoek.

2026年8月13日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Wat fijn dat u de mogelijkheid heeft gebruikt om de Orient Bambino eerst rustig in de winkel te bekijken voordat u besloot hem te kopen. Zeker bij een horloge is het prettig om hem eerst even in handen te hebben, en we zijn blij dat hij u uiteindelijk zo goed beviel dat u ervoor heeft gekozen hem mee te nemen.

We begrijpen uw opmerking over de verpakking ook goed. Als de verpakking anders is dan wat u op de website verwachtte te zien, kan dat verwarrend zijn. Verpakkingen kunnen vanuit het merk of de leverancier in de loop van de tijd veranderen, waardoor de uitvoering soms afwijkt van eerdere afbeeldingen. Papieren handleidingen sturen wij daarnaast bewust niet standaard mee om onnodig papiergebruik te voorkomen. Deze zijn online terug te vinden, maar we begrijpen dat het fijner is als dit vooraf duidelijk is.

We zijn blij dat u uiteindelijk met een mooi ingepakt horloge naar huis ging en wensen u heel veel draagplezier met uw Orient Bambino. Mocht u later nog ergens over twijfelen of iets willen weten, dan helpen we u natuurlijk graag verder.

Top Top Top

Top. Top. Top.

2026年8月15日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw geweldige review. Met drie keer “top” laat u eigenlijk meteen heel duidelijk merken hoe tevreden u bent, en dat vinden we ontzettend leuk om te lezen! We zijn erg blij dat uw ervaring zo goed is geweest en dat u met zo’n positief gevoel op uw bestelling terugkijkt. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en staan bij een volgende vraag natuurlijk graag weer voor u klaar.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en makkelijke mono

2026年8月11日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn dat alles zo vlot en gemakkelijk voor u is verlopen! We zijn erg blij dat u met zo’n goed gevoel op uw bestelling terugkijkt en dat alles naar wens is uitgepakt. We wensen u veel plezier met uw aankoop en helpen u bij een volgende vraag natuurlijk graag weer verder.

5つ星のうち4の評価

Geen levering, geen antwoord op mails, waardeloze service

Certina DS-8 C0334601105700 DS-8 Chronograph besteld op 3 augustus 2026. Leverdatum zou 10 augustus 2026 zijn. Omdat ik geen track en trace van de pakketbezorger heb ontvangen, mail naar Horloge.nl gestuurd. Geen reactie. Op 10 augustus 2026 geen horloge geleverd. Mail gestuurd, geen reactie. Op 11 augustus 2026 gebeld met de klantenservice, geen gehoor vanwege vakantieperiode. De service is beneden de maat. Een zeer slechte ervaring en ben benieuwd of dit een scam is en ik een horloge of mijn geld ooit nog terugzie. Waardeloos bedrijf, bestel hier niet! Zie onderstaande reactie van Horloge.nl Door omstandigheden is het issue ontstaan. Afhandeling is correct verlopen. Daarom mijn beoordeling bijgesteld.

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank dat u zo uitgebreid heeft gedeeld wat er is gebeurd. We begrijpen heel goed dat deze situatie veel frustratie en onzekerheid heeft veroorzaakt. U heeft een kostbaar horloge besteld met een verwachte leverdatum, vervolgens geen Track & Trace ontvangen, geen reactie op uw eerdere e-mails gekregen en telefonisch ook niemand kunnen bereiken. Dan is het heel logisch dat u zich op een gegeven moment afvraagt waar uw bestelling en uw geld blijven. Het spijt ons oprecht dat u zo lang zonder duidelijke uitleg bent gebleven.

Het door u bestelde Certina-model hebben wij niet standaard op voorraad. In dat geval bestellen wij het horloge eerst bij onze leverancier voordat wij het naar u kunnen verzenden. Deze informatie hoort ook in uw account zichtbaar te zijn. We begrijpen echter dat dit voor u niet voldoende duidelijk is geweest, zeker omdat u ondertussen uitging van de genoemde leverdatum en geen verdere update ontving.

Daarnaast hebben we uw eerdere e-mails helaas niet in ons systeem kunnen terugvinden. We zien alleen het bericht van 13 augustus. Door de vakantieperiode is onze bezetting momenteel lager dan normaal, waardoor de telefonische bereikbaarheid tijdelijk beperkt is en het beantwoorden van berichten langer kan duren. Dat verklaart waarom u ons moeilijk kon bereiken, maar we begrijpen heel goed dat dit vanuit uw kant vooral voelde alsof u nergens terechtkon.

Uw bestelling is inmiddels geannuleerd en de terugbetaling is verwerkt. Als alles goed is gegaan, ontvangt u het bedrag dus terug via de oorspronkelijke betaalmethode. We hopen vooral dat hiermee de onzekerheid nu snel voorbij is, want u had vanaf het begin veel duidelijker moeten weten waar u aan toe was.

5つ星のうち5の評価

Snelle service en mooi product

Snelle service en mooi product zoals omschreven op de website

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over zowel de service als het product! We zijn erg blij dat het product precies overeenkwam met wat u vooraf op onze website had gezien en dat alles snel voor u geregeld was. We hopen dat u er veel plezier van heeft en staan bij een volgende vraag natuurlijk graag weer voor u klaar.

5つ星のうち5の評価

Snelle service en duidelijke website!

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u zo prettig door onze website kon zoeken en snel verder geholpen was! We zijn erg blij dat alles voor u duidelijk en soepel verliep en dat u daardoor met een goed gevoel kon bestellen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en helpen u bij een volgende vraag natuurlijk graag weer verder.

5つ星のうち5の評価

Het is een gewoon een heel mooi…

Het is een gewoon een heel mooi horloge. Ben er erg blij mee.

2026年8月3日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo blij bent met uw nieuwe horloge. We hopen dat u er nog heel lang van geniet en het met trots blijft dragen. Bij een volgende vraag staan wij graag weer voor u klaar.

Slechte interne communicatie

Goede communicatie via mail.
Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf .
Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan droog te vermelden hij is er niet.
Ik was bereid om 50 euro meer te betalen ivm de mogelijkheid tot passen en . Maar mijn enthousiasme over dit bedrijf is compleet verdwenen .

horloge.nl からの回答

Dank u wel voor uw feedback. Wat ontzettend vervelend dat u na de bevestiging dat het horloge voor u klaar lag, 50 kilometer naar de winkel bent gereden en daar vervolgens te horen kreeg dat het er niet was. We begrijpen heel goed dat dit niet alleen teleurstellend is, maar ook veel tijd, moeite en extra kosten met zich heeft meegebracht. Zeker omdat u bewust naar de winkel kwam om het horloge te kunnen passen, is het heel begrijpelijk dat uw vertrouwen en enthousiasme hierdoor zijn verdwenen.

Onze excuses dat u op deze manier bent teleurgesteld. We hebben via Trustpilot uw orderinformatie opgevraagd, zodat we intern zorgvuldig kunnen nagaan wat er precies is misgegaan en kunnen bekijken hoe we u verder kunnen helpen. We willen dit graag serieus en netjes met u oppakken.

Mooi horloge

Mooi horloge, en snel en goed afgeleverd.

2026年7月31日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Wat leuk dat het horloge zo goed bij u in de smaak valt! Fijn dat uw bestelling bovendien snel en netjes bij u is aangekomen. We wensen u veel draagplezier met uw nieuwe horloge en staan bij een volgende vraag graag weer voor u klaar.

5つ星のうち5の評価

Goede website, nette prijs, goed verpakt en bezorgd

2026年7月29日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u met zo’n goed gevoel op uw bestelling terugkijkt! We zijn blij dat alles rondom uw aankoop netjes en prettig is verlopen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan bij een volgende vraag graag weer voor u klaar.

Alles goed,snelle levering

Alles goed,snelle levering, verpakking en prijs

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Wat fijn dat uw bestelling snel en netjes bij u is aangekomen. Ook leuk om te lezen dat u tevreden bent over de prijs. We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan bij een volgende vraag graag weer voor u klaar.

Geweldige service!

Vanmiddag bij de winkel in Rotterdam geweest. Ik heb een oude Casio die het in beginsel nog steeds prima doet maar sinds een paar dagen geen indicatie meer geeft. Dus een nieuw batterijtje was nodig. De man verdween naar achteren en kwam even later terug. Hij had het horloge open gemaakt en vastgesteld dat het batterijtje niet goed zat... na enige correctie was het euvel opgelost en functioneerde het horloge weer normaal. Ik hoefde niets te betalen. Wat een geweldige service! Ik ben eerder bij deze winkel geweest en ben ook toen uitstekend geholpen. Als u ooit wat heeft met uw horloge, een nieuw batterijtje nodig heeft of op zoek bent naar een nieuw horloge, kan ik deze winkel van harte aanbevelen!

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn dat uw oude Casio na een kleine correctie weer gewoon goed werkt. Zeker omdat u al eerder prettig bij onze winkel in Rotterdam bent geholpen, is het extra leuk dat u opnieuw met zo’n goed gevoel naar buiten ging. Dat u ons daarna ook nog zo van harte aanbeveelt, waarderen we enorm. We geven uw compliment graag door aan onze collega in de winkel. We wensen u nog veel draagplezier met uw Casio en helpen u bij een volgende vraag natuurlijk graag weer verder.

5つ星のうち3の評価

Horloge onjuist op maat gemaakt

Horloge is goed aangekomen als nieuw. Ik had hem op maat laten maken(16cm), maar hij is kleiner gemaakt(13cm) dan ik ingevuld had. Er zitten spullen bij om hem zelf nog te kunnen verstellen, maar ik ben daar niet thuis mee. Nu moet ik zelf extra betalen bij een juwelier omdat hij gewoon niet op de juiste maat is gemaakt.

2026年7月29日

horloge.nl からの回答

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat vervelend dat het horloge wel netjes en als nieuw is aangekomen, maar vervolgens niet op de door u opgegeven maat is afgesteld. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer u juist voor deze service heeft gekozen zodat u het horloge direct goed zou kunnen dragen. Dat er onderdelen zijn meegeleverd om het zelf te verstellen, helpt natuurlijk niet veel wanneer u daar niet mee vertrouwd bent.

U hoeft hiervoor niet zelf naar een juwelier te gaan of extra kosten te maken. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website, dan kijken we dit graag met u na en zorgen we ervoor dat het kosteloos voor u wordt opgelost.

5つ星のうち2の評価

1- banden van horloge 635 euro Tisdot …

1- banden van horloge 635 euro Tisdot TSpoort SEASTAR was boor kinder maat!! Ik moest voor 45 euro een nieuwe bestellen!!
2- ik heb cado verpakking gevraagd!! Komt basis in een doos...

2026年7月27日

horloge.nl からの回答

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat vervelend dat de band van uw Tissot Seastar veel te klein bleek en u daardoor nog € 45 extra heeft moeten uitgeven aan een andere band. Zeker bij een horloge van € 635 begrijpen we heel goed dat u verwacht dat alles meteen goed past en volledig naar wens is. Ook is het erg jammer dat de gevraagde cadeauverpakking ontbrak, juist omdat zo’n horloge vaak voor een bijzonder moment wordt gekocht en de presentatie dan ook belangrijk is.

We willen dit graag goed voor u uitzoeken. Neem daarom alstublieft contact met ons op via het contactformulier op onze website en vermeld uw bestelnummer, zodat we kunnen nagaan wat er met de bandmaat en de cadeauverpakking is misgegaan. We kijken graag met u mee naar een passende oplossing en willen ervoor zorgen dat u alsnog goed geholpen wordt.

5つ星のうち4の評価

Super fast delivery and perfect…

Super fast delivery and perfect quality, I did not need to buy the tool to change it though, that would have been nice to know.

2026年7月24日

horloge.nl からの回答

Thank you for sharing your experience. We are delighted that your order arrived so quickly and that you are pleased with the quality. At the same time, we understand that it is frustrating to purchase a tool and then discover that you did not need it after all. The tool is offered as an optional extra because it can be useful for some strap changes, but we agree that this could have been explained more clearly beforehand. We appreciate you pointing this out and hope you enjoy your new watch strap for a long time.

Week bandje qualiteit

Week bandje qualiteit

2026年7月21日

horloge.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Wat jammer dat de kwaliteit van het horlogebandje u tegenvalt. We begrijpen goed dat u bij een nieuw bandje mag verwachten dat het stevig en betrouwbaar aanvoelt. Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u gebruikmaken van onze 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website, zodat we met u kunnen meekijken naar een passende oplossing.

Snel alles binnen

Snel alles binnen, precies zoals het besteld is.

2026年7月18日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat uw bestelling zo vlot bij u is aangekomen en alles precies klopte. We zijn blij dat u met zo’n tevreden gevoel op het hele verloop terugkijkt. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en staan bij een volgende vraag of bestelling graag weer voor u klaar.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering van het juiste artikel

Snelle levering van het juiste artikel. Prima!

2026年7月14日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat alles zo vlot is verlopen en u meteen het juiste artikel heeft ontvangen. Uw korte maar enthousiaste reactie maakt duidelijk dat u met een goed gevoel op uw bestelling terugkijkt. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Bij een volgende vraag of bestelling staan wij graag weer voor u klaar.

Mooie Seiko gekocht

Mooie Seiko gekocht. Achteraf was ik mijn aankoopbon kwijt. Na een één-tweetje met de klantenservice werd mijn aankoop snel gevonden en kreeg ik mijn aankoopbewijs keurig per mail toegezonden.
Happy customer! Aanbevolen webshop!

2026年3月11日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat we uw aankoop snel hebben kunnen terugvinden en dat u het aankoopbewijs weer heeft ontvangen. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus het is leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Veel plezier met uw Seiko en graag tot ziens bij Horloge.nl!
Groetjes, Team Horloge.nl

Goede leverancier

Overzichtelijke website, veel keuze uit goede merken.
Eenmaal besteld, zeer snel bezorgd. Donderdagavond om 22:30 besteld, zaterdag om 15:30 in huis.
Het inkorten van de band was een kwestie van minuten, maar dat heeft niets te maken met horloge.nl

2026年7月9日

horloge.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat ontzettend fijn dat u zo’n prettige ervaring met Horloge.nl heeft gehad! We vinden het erg leuk om te horen dat u de website als overzichtelijk heeft ervaren en dat u tevreden bent over de keuze uit goede merken. Nog mooier is dat uw bestelling zo snel werd bezorgd, waardoor u vrijwel meteen met uw nieuwe horloge aan de slag kon. We hopen dat u er nog lange tijd met veel plezier van geniet. Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor u klaar.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。