Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop. Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking l... もっと見る
企業が回答しました
Goede communicatie via mail. Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf . Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan... もっと見る
Willebrordusstraat 16, 3037TR, Rotterdam, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Orient Bambino RA-AK0803Y besteld als afhalen om te bekijken in de shop.
Goeie optie wanneer je het horloge eerst even in je handen wil hebben gehad voor je overtuigd bent voor de koop. Verpakking laat geen ruimte voor het owners manual. Alleen een case met gestrekte polband. Niet het gangbare vierkante blok zoals ook getoond op de site.
Wel mooie klok dus gekocht en werd fraai ingepakt op verzoek.

horloge.nl からの回答
Certina DS-8 C0334601105700 DS-8 Chronograph besteld op 3 augustus 2026. Leverdatum zou 10 augustus 2026 zijn. Omdat ik geen track en trace van de pakketbezorger heb ontvangen, mail naar Horloge.nl gestuurd. Geen reactie. Op 10 augustus 2026 geen horloge geleverd. Mail gestuurd, geen reactie. Op 11 augustus 2026 gebeld met de klantenservice, geen gehoor vanwege vakantieperiode. De service is beneden de maat. Een zeer slechte ervaring en ben benieuwd of dit een scam is en ik een horloge of mijn geld ooit nog terugzie. Waardeloos bedrijf, bestel hier niet! Zie onderstaande reactie van Horloge.nl Door omstandigheden is het issue ontstaan. Afhandeling is correct verlopen. Daarom mijn beoordeling bijgesteld.

horloge.nl からの回答
Snelle service en mooi product zoals omschreven op de website

horloge.nl からの回答
Het is een gewoon een heel mooi horloge. Ben er erg blij mee.

horloge.nl からの回答
Goede communicatie via mail.
Zeer slechte interne comminucatie binnen het bedrijf .
Mij verzekeren dat mij gereserveerde horloge klaar licht . Mij 50 km laat rijden en parkeren in de stad .om dan droog te vermelden hij is er niet.
Ik was bereid om 50 euro meer te betalen ivm de mogelijkheid tot passen en . Maar mijn enthousiasme over dit bedrijf is compleet verdwenen .

horloge.nl からの回答
Vanmiddag bij de winkel in Rotterdam geweest. Ik heb een oude Casio die het in beginsel nog steeds prima doet maar sinds een paar dagen geen indicatie meer geeft. Dus een nieuw batterijtje was nodig. De man verdween naar achteren en kwam even later terug. Hij had het horloge open gemaakt en vastgesteld dat het batterijtje niet goed zat... na enige correctie was het euvel opgelost en functioneerde het horloge weer normaal. Ik hoefde niets te betalen. Wat een geweldige service! Ik ben eerder bij deze winkel geweest en ben ook toen uitstekend geholpen. Als u ooit wat heeft met uw horloge, een nieuw batterijtje nodig heeft of op zoek bent naar een nieuw horloge, kan ik deze winkel van harte aanbevelen!

horloge.nl からの回答
Horloge is goed aangekomen als nieuw. Ik had hem op maat laten maken(16cm), maar hij is kleiner gemaakt(13cm) dan ik ingevuld had. Er zitten spullen bij om hem zelf nog te kunnen verstellen, maar ik ben daar niet thuis mee. Nu moet ik zelf extra betalen bij een juwelier omdat hij gewoon niet op de juiste maat is gemaakt.

horloge.nl からの回答
1- banden van horloge 635 euro Tisdot TSpoort SEASTAR was boor kinder maat!! Ik moest voor 45 euro een nieuwe bestellen!!
2- ik heb cado verpakking gevraagd!! Komt basis in een doos...

horloge.nl からの回答
Super fast delivery and perfect quality, I did not need to buy the tool to change it though, that would have been nice to know.

horloge.nl からの回答
Snelle levering van het juiste artikel. Prima!

horloge.nl からの回答
Mooie Seiko gekocht. Achteraf was ik mijn aankoopbon kwijt. Na een één-tweetje met de klantenservice werd mijn aankoop snel gevonden en kreeg ik mijn aankoopbewijs keurig per mail toegezonden.
Happy customer! Aanbevolen webshop!

horloge.nl からの回答
Overzichtelijke website, veel keuze uit goede merken.
Eenmaal besteld, zeer snel bezorgd. Donderdagavond om 22:30 besteld, zaterdag om 15:30 in huis.
Het inkorten van de band was een kwestie van minuten, maar dat heeft niets te maken met horloge.nl

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。