Ik had eerst de verkeerde maat bandje besteld en hierover contact opgenomen. Ik heb netjes mail gekregen hoe te retourneren. Zogezegd zo gedaan. Maar tot op de dag van vandaag geen geld terug ontva... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hallo lieve Nederlanders. Groeten uit Texas. Ik heb het bestelde horlogebandje in goede staat ontvangen. Alles is precies zoals verwacht. Iets heel anders: denk alsjeblieft niet dat die dikke idioot m... ãã£ãšèŠã
Slechte service. Vraag over horlogeband. Volgens de dame aan de telefoon zou deze origineel moeten zijn maar ik heb het origineel (sluiting stuk) maar lengte correspondeert niet met wat horlogeband op... ãã£ãšèŠã
Ordered a Breitling brown leather croc strap with clasp and removal tool as they arrived in Australia in 2 weeks. This is an excellent watchstrap both quality, comfort and finish with white stichi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goed geholpen
Mooi bandje!
En fijn contact, ik werd goed geholpen om het juiste bandje te vinden.
Band voldoet aan verwachting
Band voldoet aan verwachting, mooi afgewerkt. Bleek wel voor een bepaald merk te zijn, maar met iets aanpassen ben ik zeer te vreden.
Oh ja, bij het bandje werden al vastzet pinnen geleverd en een tooltje om deze vast te zetten, dus niet noodzakelijk die apart erbij te kopen.
Een foto uploaden lijkt hier niet te gaan....
Eenvoudig zelf te monteren
Eenvoudig zelf te monteren. Mijn favoriete Longines horloge van een prachtig nieuw bandje voorzien! Waarom zou men een duur origineel Longines bandje aanschaffen terwijl Horlogeband.com een fantastisch alternatief is?
Een absolute aanrader!
mooie band en op tijd geleverd
Produkt voldoet niet aan verwachtingenâŠ
Produkt voldoet niet aan verwachtingen en dag na ontvangst tegen hoge kosten retour gestuurd.
Daarna drie weken wachten op geld retour

Snelle en goede levering
Snelle en goede levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snel geleverd en verkeerdeâŠ
Snel geleverd en verkeerde (teruggezonden) bestelling snel afgehandeld.
klipsluiting aan zijkant pols
de band was met klipsluiting. het ene deel was veel te lang, zodat de sluiting aan de zijkant van de pols kwam te zitten. dat is heel vervelend. doordat de pen-doorvoer vast is kan er niets geregeld worden. ⬠22+ naar de maan.
Goede strakke communicatie
Goede strakke communicatie, doen wat ze beloven en denken mee, chapeau.
Heeft mooie bandjes
Heeft mooie bandjes en ze worden zeer snel verstuurt.
Goede voorlichting betreffende hetâŠ
Goede voorlichting betreffende het bestelde horlogebandje. Het is ook geleverd volgens afspraak, heel goed verpakt en ziet er gewoon geweldig goed uit
Eerst het verkeerde bandje toen eenâŠ
Eerst het verkeerde bandje toen een hoop gedoe en de kosten voor de terugzending krijg ik niet terug en het goede bandje uiteindelijk ontvangen

Horlogeband.com ããã®åç
Snelle levering en product doet wat hetâŠ
Snelle levering en product doet wat het belooft. Fijn dat de pinnetjes erbij konden worden besteld.
Geen bestelling meer bij jullie
Hele lap retourformulier invullen en ook nog 4 euro verzendkosten voor een bandje van 18 euro
Bah! Een keer nooit weer

Horlogeband.com ããã®åç
Goede prijs en vlotte bezorging
Goede prijs en vlotte bezorging.
Niets op aan te merken.
Niet de eerst keer dat ik iets bijâŠ
Niet de eerst keer dat ik iets bij Horlogeband.com iets koop.
Verkeerde kleur
Ik heb twee horlogebandjes besteld, de een rosé en de ander donkerrood. Helaas kreeg ik geen donkerrood maar groenâŠâŠ.jammer !

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã