Ik had eerst de verkeerde maat bandje besteld en hierover contact opgenomen. Ik heb netjes mail gekregen hoe te retourneren. Zogezegd zo gedaan. Maar tot op de dag van vandaag geen geld terug ontva... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hallo lieve Nederlanders. Groeten uit Texas. Ik heb het bestelde horlogebandje in goede staat ontvangen. Alles is precies zoals verwacht. Iets heel anders: denk alsjeblieft niet dat die dikke idioot m... ãã£ãšèŠã
Slechte service. Vraag over horlogeband. Volgens de dame aan de telefoon zou deze origineel moeten zijn maar ik heb het origineel (sluiting stuk) maar lengte correspondeert niet met wat horlogeband op... ãã£ãšèŠã
Ordered a Breitling brown leather croc strap with clasp and removal tool as they arrived in Australia in 2 weeks. This is an excellent watchstrap both quality, comfort and finish with white stichi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Teleurstellende service
Teleurstellende service, bij aankomst bleek het verkeerde bandje in de verpakking te zitten. Dit kan gebeuren maar, ligt er aan hoe het opgelost wordt. Ik moest het product terugsturen en dan zou ik daar 1,20 voor terug krijgen. Bij het postnl punt moest ik 3,80 betalen, heb dit via mail aangegeven maar werd niets mee gedaan. Dit terwijl je bij een bestelling 2,99 verzendkosten moet betalen, kortom hier wordt gebruik gemaakt van verkapte marge. Ik zou aanraden even verder te kijken voor je hier wat besteld.
Heel goed verpakt en razendsnelâŠ
Heel goed verpakt en razendsnel geleverd !!
Ordered from Canada
Ordered from Canada, very fast shipping (received in 7 days). The item was exactly what I wanted and high quality. Price and shipping cost are reasonable. I would definitely purchase from this website again.
Fast delivery around 8 days to arriveâŠ
Fast delivery around 8 days to arrive in Ireland the product is exactly as described and the quality is excellent!!ð¯
Good quality and value
Goede kwaliteit en prijs. Op tijd geleverd.

Horlogeband.com ããã®åç
Mooie horlogeband zonder topprijs te betalen.
Dit is mijn tweede horlogeband die ik hier heb besteld. Goede kwaliteit, past geweldig en plaatsen een fluitje van een cent. Daarnaast is de prijs eveneens overeenkomstig kwaliteit.
Geweldige klantenservice.
Geweldige klantenservice.
Het bandje dat ik had besteld was uiteindelijk toch niet mijn smaak. Het werd probleemloos omgeruild voor een ander exemplaar.
Snelle levering en goede kwaliteit vanâŠ
Snelle levering en goede kwaliteit van het bandje
Horloge bandje prima
Horloge bandje prima, tooltje aanbieden als âkassatopperâ welke niet bij het bandje past is in mijn ogen niet netjes. Heb contact gehad met het bedrijf, mocht voor 4 euro verzendkosten retour sturen terwijl het tooltje 4,95 euro kostte ( inkoop naar verwachting nog geen 0,25 euro)
Dit had anders opgelost kunnen worden.

Horlogeband.com ããã®åç
Snel besteld en zeer snel geleverd.
Snel besteld en zeer snel geleverd.
Kwalitatief goede bandjes
Mooie originele Tissot banden
Snelle service en een ruim assortiment originele banden! Snelle leveringen en scherpe prijzen!
Top kwaliteit en levering
Top, mooi horloge-bandje en snel geleverd.
Snelle en goede levering
Item came as described
Item came as described, fitment was excellent. Shipping time was amazing quick to Canada. Very pleased with my purchase.
Bijzonder klantgerichte medewerkersâŠ
Bijzonder klantgerichte medewerkers chapeau!
Band in Schlangenoptik
Band in sehr guter QualitÀt. Sehr schnelle Lieferung.
Fast and reliable
Fast and reliable, I recommend this seller!
Smaller dan origineel
Horlogebandje voor Garmin Forerunner 265 besteld. De 20mm aansluiting past perfect. Het bandje verloopt daarna wel naar iets smaller (18mm), terwijl het origineel 20mm over de hele lengte is. Dit stond niet in de omschrijving op de website. Wellicht dat deze smallere variant de reden is dat ie zo voordelig geprijsd is. Geen groot probleem, maar ziet er wel iets minder robuust/stoer uit. Verder prima kwaliteit en snel geleverd via brievenpost.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã