Dejlig oplevelse i Brande
Alt var i orden. Service, vÊrelser og rigtig lÊkker mad
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Alt var i orden. Service, vÊrelser og rigtig lÊkker mad
Har fået en sÊrdeles velsmagende og anderledes 3-retters menu. Dejlig morgenbuffet med frisk frugtdrik og hjemmebagt brÞd. Det hele primÊrt Þkologisk.
Dårlig mad til konfirmation kartoflerne og fritter alt for meget salt og underlig suppe med 2 svÞmmere i bestående af noget pasta med fyld fÞj da bulgur og salat kun grÞn med masser af olie og og saltede mandler på kylling file tÞr som et ondt år ... sumara de kan ikke lave mad ihvertilfald ... vi kommer ik der igen
Dejligt ophold: venligt og imÞdekommende personale, pÊne og rene omgivelser, god parkering, mad i sÊrklasse ð, pÊn morgenmadsbuffet (med mulighed for hyldeblomstsaft ... det har vi aldrig oplevet andre steder).
VÊrelset var pÊnt, og der var, hvad vi havde brug for. Den eneste anke var, at terrassedÞren ikke kunne vippes, så den kunne vÊre åben om natten, og når vi ikke var på vÊrelset. Det gav en meget tÊt og ubehagelig "luft" i rummet og deraf dårlig nattesÞvn.
Efter et Êrinde i Ikast, havnede vi på Hotel Dalgas.
EM i håndbold gjorde det ikke let at finde et vÊrelse, men vi har aldeles ikke fortrudt.
Hotel og personale kan kun anbefales.
HÞjdepunktet blev en aften på Restaurant Urfuglen. Super lÊkker mad i roligt tempo og hyggelige omgivelser.
Rikke vores tjener var til UG og stjerner, nÊrvÊrende ved det bord hun betjente, vi fik lov til at smage vine inden vi bestemte os, da den vin vi Þnskede, ikke var hjemme.
Hvis Rikke lÊser med, så JAŽ, jeg må stadig hÞre for, at jeg fik nÊvnt at vi var i Randers i stedet for Brande. :)
Virkelig dejlig overnatning. Hyggeligt, moderne og velduftende vÊrelse :)
SÞdt og imÞdekommende personale
Morgenmaden virkelig god. lÊkre råvarer
Vi anbefaler gerne Hotel Dalgas
Dejligt sted, og MEGA sÞdt personale. Da vi skulle afsted igen, blev vi spurgt om vi ville have noget friskt med til kÞreturen. Kan helt klart anbefales! Mega lÊkker morgenmad, hvor man også kunne lave sin egne vafler!
Et fantastisk weekendophold pÃ¥ ART HOTEL, Dalgas, Brande. ðUdover lÊkker mad pÃ¥ hotellets restaurent Urfuglen, tilfÞjede oplevelsen, med overnatning i ART vÊrelserne, en ekstra dimension. SpÊndende og nytÊnkende kunst pÃ¥ en anderledes mÃ¥deðððKunstnerne kunne scannes pÃ¥ hvert vÊrelse og derved fik man indblik i deres tanker og ideer. Supergodt tÊnktðVi kommer helt sikkert igen!
Vi siger stor tak for en virkelig god konfirmation vi holdte for hvor sÞn hos jer igår den 5/5-24. Vi kan ikke sÊtte en finger på noget som kunne have vÊret bedre. Mad, personalet, lokalet var helt perfekt. Vi ser frem til nÊste konfirmation som helt sikkert bliver ved jer igen i 2026.
Vi havde en fantastisk oplevelse da vi holdt vores datters konfirmation hos Hotel Dalgas. Personalet var hjÊlpsomme, sÞde og venlige. Vi fÞlte at vi kunne lÊne os tilbage og nyde festen 100 %, da personalet havde styr på alt. Maden var helt igennem fantastisk og blev rost til skyerne af samtlige gÊster ved selskabet. Det er bestemt ikke sidste gang vi vil holde fest på stedet.
Rest. Urfuglen - smagfuld, Þkologisk mad på hÞjt niveau.
Har haft en skÞn hverdagsaften, hvor vi spontant dumpede ind til et mÃ¥ltid mad. Friske rÃ¥varer, smukt anrettet og smagfuldt. Ãkologiske vine. Dejlig servering.
Vi dumpede ind fra gaden og blev mÞdt af en yderst venlig tjener.
Efter en kort gennemgang af menukortet, bestilte vi to gange 'Plumagris' med div. meget delikat garniture. Saucen og brÞdet i en klasse for sig selv.
Stemningen i restauranten var varm og indbydende. Fantastiskt måltid.
SÃ¥ absolut topkarakter herfra.
Hotel Dalgas er en oplevelse! Med den nye ejer, er hele hotellet blevet moderniseret, lige fra festsalen og til toilettet i kÊlderen ved receptionen. Meget spÊndende, Þkologisk mad, som ellers kun findes lig i stÞrre danske byer. Virkelig vÊrd at kÞre efter, hvad enten man har brug for en overnatning, en madoplevelse eller en lokalitet til fester eller mÞder. Vi kommer igen!
Vi bestilte et weekendophold på Hotel Dalgas, som bestemt ikke skuffede. Maden var helt fantastisk - lÊkre Þkologisk råvarer og alt hjemmelavet - selv bollerne i morgenmadsbuffen. Personalet på hotellet var simpelthen så flinke og hjÊlpesomme, isÊr betjeningen de to aftenener var simpelthen så behagelige og professionelle alle sammen.
Hotellet kan helt sikkert anbefales.
Har godt nok haft en skuffende oplevelse på det Hotel i de to dage jeg lige har vÊret der, manglende rengÞring på vÊrelset (ikke tÞmt) papir kurv og manglende mulighed for spisning på Hotellet skÞnt det blev fremhÊvet som et tilbud i velkomst mailen,
Fantastisk mad , hvor smag og anretning og kvalitet er helt perfekt.. skÞnt personale og betjening i top klasse..
âïžâïžâïžâïžâïž
I forbindelse med en "udstationering" i Jylland bor jeg på Hotel Dalgas i Brande.
Udvendig ligner hotellet et ganske almindeligt provins-hotel, men indvendigt er der helt klart et Internationalt miljÞ med de mange gÊster, der er tilknyttet Brandes store virksomheder (Siemens, Bestseller m.fl).
Jeg vil påstå at restauranten på Hotel Dalgas er den mest travle restaurant på et provins-hotel nogetsteds i Danmark (og jeg har vÊret på en del).
Maden er af god kvalitet og til ganske rimelige priser.
OG... Ikke mindst... Hotel Dalgas har det mest rare og professionelle personale, der findes :-).