レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

RespektlÞs, uforskammet og meget dÃ¥rlig "betjening" da jeg skulle sÊlge et luftgevÊr med kikkert sigte til HH. HH bestilte ikke andet end at kritisere og nedgÞre det fine luftgevÊr og tilbÞd et latter... もっず芋る

Venlig rÃ¥dgivning og service fra Ole, Nicolai og Holger. Der var ingen sure mine selvom jeg brugte en del af deres tid for at afklare med mig selv hvad jeg skulle anskaffe. Takket den superbe vejledni... もっず芋る

Indehaveren har underkendt siden 1974 og blev behandlet meget flot selvom en pur ung knÊgt i 1974 var 14 Ã¥r gammel stor iver om vÃ¥ben men uden stÞrre pengesum fik jeg forÊret en hÊfte om gamle vÃ¥ben.... もっず芋る

Super service, manglede lidt info fra hjemmesiden og derfor skrev en mail til dem, hvor jeg fik alt info om varen, nemt hurtigt og venligt service, de tog sig af papirarbejdet, udfÞrsel og fragt til m... もっず芋る

䌁業情報

1. 狩猟店
  2. 釣具店
  3. 狩り・釣り甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Alt du har brug for i frilufts livet

3.6

3.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

KÞber et par lange sokker

KÞber et par lange sokker, som jeg gerne vil bytte. Han spÞrger mig hvad jeg vil bytte den til, hvorpå jeg svare kontanter. Dette vsr ikke muligt da deres kÞbe politik sagde at man ikke kunne bytte tilbage til kontanter. Dette for jeg ikke at vide ved mit kÞb, de har et lille stykke papir liggende, som jeg selvfÞlgelig ikke ser enten fordi det er dÊkket til, eller fordi jeg ikke tÊnker at jeg skal kigge efter det, eftersome jeg aldrig har vÊret udsat for dette. Så hver helt sikker på din vare, ellers er dine penge fanget hos dem !

2017幎12月22日

Tung at danse med

Jeg bestilte jagtradio plus tÞj. Ekstraudstyr og ombytning af jagtradio, som ikke virkede, tog 1 måned. Det var belastende midt i elgjagten. Men det er endt lykkeligt med funktionelt udstyr.

2017幎12月13日

Sur og uimÞdekommende

Jeg ringede til hunters house for fÞrste gang for at hÞre om mulighed for at kÞbe bismuthpatroner (65 mm). Jeg bliver spurgt indtil hvorfor jeg ikke bare Êndrer til 70 mm og bliver stillet om til OLE. Deres indstilling overfor mine spÞrgsmål var uacceptabel idet de griner ad mig og ganske enkelt er sure og uimÞdekommende. I stedet for at lÞse mine problemer og svare på mine spÞrgsmål får jeg en belÊrende forklaring.

2017幎11月22日

SÃ¥ er den gal igen..

SÃ¥ er den gal igen..
FÞrst en lille historie til at beskrive svineriet med.
For ca. 1,5 år siden skulle en bekendt af mig kÞbe sit fÞrste haglvåben.
Hun er venstre skytte og helt ny i våbenregi.
Hun kommer fra handlen med OLE med en gammel Sauerberetta, med dobbelttrikker og kindpude til hÞjreskytter, dvs. et hÞjre gevÊr. som om det ikke var nok er våbnet rusten på stort set alle metal flader. Det gav hun kr. 9.000,00 for.
SÃ¥ til sagen..
Nu er det så sådan at for ca. 1 mdr. siden går gevÊret i stykker, dvs. at det klikker og laver ikke mÊrke i patronen. Man skal ikke vÊre raketforsker eller ubådsmand for et komme frem til at slagstiften er defekt. OLE / Huntershouse får gevÊret til rep. som et garanti spÞrgsmål. Den retuneres med besked om at våbnet ikke fejler noget. Man har simpelthen affyret 20 skud med gevÊret uden nogen fejl. Så konklusionen er at det er patronerne den er gal med. (Patronerne er kÞbt på KFK, jeg mener at Huntershouse er leverandÞr til klubben) Min bekendte kÞber en Êske patroner som OLE kan stå inde for, virker. Samme produkt som er kÞbt på KFK og med samme resultat som sidst, den klikker uden at lave mÊrke i patronen. Sikke en overraskelse.
Det kostede i Þvrigt kr. 600,00 at have våbnet til reparation.
Det er da utroligt at den mand kan drive en forretning, med alle de mennesker han efterhånden har tÞrt i r..... Jeg har aldrig oplevet magen til arrogant, inkompetent idiot som OLE Jeg synes du skulle lade den handel gå tilbage og det sammen med en undskyldning for dit bedrag.
FÞj for et beskidt.. svin.

Steen Christensen

2017幎10月29日

SÃ¥dan !!!

Skulle have en ny riffel - selv på denne Påske mandag var der super service og rådgivning. Lynhurtig hjÊlp med info til diverse tilladelser. Tak for hjÊlpen.

MVH

Ivan

2017幎4月17日
自発的なレビュヌ

Danmarks mest uÊrlige hvis ikke verdens

Danmarks mest uÊrlige hvis ikke verdens dårligste butik.

Jeg kÞbte en revolver som var i stykker, og der forekom mange funktionsfejl, d.v.s. med andre ord kunne den ikke skyde alle patroner af.

Jeg kommer ind i butikker og får udskiftet slagstiften, de siger at den nu er testet og den virker. På skydebanen dagen efter får jeg samme problem. Tilbage til butikken, denne gang hÊvde de at hammeren ikke slår hårdt nok ned på slagstiften, så de laver de også. Men skal lige siges at de åbner revolveren forkert så der kommer en skade i metal rammen som ikke kan laves. De hÊvder nu at den er testet igen og skulle fungere. Dagen efter på skydebanen forkommer samme fejl igen. Revolveren kan med andre ord bruges 60% da 40% forkommer funktionens fejl.

3 gang. Siger jeg at jeg gerne vil have den byttet. Jeg bliver så henvist til en Ole. Jeg gÞr ham opmÊrksom på at der bliver ved at forekomme fejl og ifÞlge kÞbeloven at jeg gerne vil have en ny magen til. Jeg gÞr ham på samtid også opmÊrksom på skaden de har forvolt min revolver. Til dette svare han. at fejlen er kosmetisk og ikke betyder så meget. (for mig betyder det en hel del) Han siger så at det er min opgave at vide hvordan man strammer den op, så den slår hårdere med Hanen. Yderligere siger han at jeg ikke skal vÊre tÞsefornÊrmet og at jeg har en fin revolver og at ALLE revolvere er der fejl på.

Efter en lang diskussion kan jeg se arrogancen og Hans Uprofessionel måde at vÊre på, og kan se det ikke fÞre til noget som helst steder. Kan se at det kommer til at trÊkke helt ud til retten hvis jeg på nogen måde skal have min ret.

Jeg beslutter mig for at gå ud og aldrig komme tilbage.

2017幎4月13日

Sur og uimÞdekommende

Jeg tog til hunters house for fÞrste gang for af se om deres omdÞmme var rigtig og for af kigge på nogle antikke katana. Jeg sagde jeg bare ville kigge i fÞrste omgang selvom jeg var på udkig efter af kÞbe
Jeg må sige deres omdÞmme passer jeg fik helt og holdent sur og uimÞdekommende betjening så gik der fra med en dårlig smag i munden

2017幎2月22日

bare nej

KÞbte tre magasiner hos hunters house. Alle af dårlig kvalitet og forkerte (ifÞlge en anden bÞssemager), kunne selv bÞje metallet med håndkraft. Hvilket resulterede i tre pistoler der er ukampdygtige men med magasiner til 550 kr stykket. Men de vil ikke hÞre på hvad jeg siger og giver mine pistoler skylden, selv om alle fÞrst fik problemer efter magasin skift.
Ikke fÞrste gang jeg har handlet der, hver gang med arrogant betjening og ingen service. Men det bliver helt sikkert den sidste.

2016幎10月14日

Fint service

Jeg har handlet et par gang via deres hjemmeside, men har handlet mest i butikken da jeg har vÊret i KBH...

Flink personale, og godt udvalg i butikken...

Mht. Nethandel, hurtig levering, men deres hjemmeside kunne trÊnge til at komme ind i 21. Århundrede. den er altsÃ¥ lidt gammeldags...

SelvfÞlgelig den virker, men kan forstille mig der er mange som stå af inden checkout

2016幎7月30日
自発的なレビュヌ

God butik - der ikke er dyr med al ting

Hunters House er en, blandt nogen få våbenbutikker, der ligger i toppen af våbenbutikkerne i Danmark.
Som mange andre butikker af denne slags, så er personalet kompetente men ikke nÞdvendigvis de mest afrundede butiksekspedienter. Jeg har prÞvet det i flere andre våbenbutikker både på SjÊlland, Fyn og i Jylland.

Så jeg tror at en våbenhandler tiltrÊkker en bestemt slags mennesker - både foran og bagved disken.

Hunters House dÊkker hele paletten fra beklÊdning, lystfiskeri over jagt og til sportsskydning.

Og de har et af Danmarks bedste udvalg generelt og uden sammenligning det bedste udvalg i brugte våben.

Det er lidt uheldigt at de har haft en kontrovers med politiet, men det siger måske alt andet lige mere om politiet end om butikken, der har ligget det samme sted og med samme opbygning i mange år. Og i Þvrigt fuldstÊndigt med samme fysiske setup, som en rÊkke andre våbenhandlere.

Der er en nÊrmest endelÞs rÊkke skrÊkhistorier om fuldstÊndigt lovlydige mennesker/skytter/jÊgere, der er blevet trukket rundt i manegen af de magtfuldkomne bureaukrater, der styrer våbenloven i Danmark.

Og dét er IKKE blevet bedre med de såkaldte Administrativt Center Øst og Vest...

Men det kan man jo ikke klandre Hunters House for.

HH har udvalget, kompetencerne, viden og deler gerne ud af den. I forhold til prisen så er de helt rimelige med mange ting, og lidt dyre med nogen ting. Find ud af hvad du skal have og kontroller prisen.

Jeg har aldrig oplevet at bliver snydt eller fejlvejledt i HH.

Eneste grund til at jeg ikke giver dem 5 stjerner er, at de af og til kan vÊre lidt korte for hovedet, men det er sjÊldent. Så helst ville jeg faktisk gerne give dem 4 1/2 stjerne.

2016幎6月30日

Fin våbenhandel

Fin og venlig betjening. Ingenting at klage over, men det er synd, at myndighederne er sådan på nakken af foretagendet, at kunderne ikke må komme i våbenudstillingen.

Det er helt urimeligt.

2016幎6月14日
自発的なレビュヌ

Friendly staff and fair prices.

I went here for some fishing supplies. They had the best price in Copenhagen and even online for the rod and reel I was interested in. The Selection of fishing equipment was good considering the size of the store. Staff member who helped me was friendly, experienced, and knowledgeable. The website could use a more modern update though. In terms of the fishing side of the business, I recommend it.

2016幎4月17日

lidt blandet oplevelse

Har handlet en del hos hunters house og haft en god oplevelse når jeg har skulle kÞbe nye våben hos dem udvalget er stort og priserne er for nye våben gode men brugte er godt nok i den hÞje ublu ende
af knap så gode oplevelser har jeg oplevet 3 gange at de ikke har ville skaffe dele / varer hjem på trods af de forhandler det mÊrke jeg har ville have dele eller anden model af
rigtig dårligt bliver det når man vil sÊlge / bytte sine våben hos dem det er på grÊnsen til uforskammethed
så kan kun anbefale at kÞbe nye våben samt fiskegrej samt tÞj hos dem
reservedele og kÞb og salg af brugte våben det en dårlig ide at bruge hunters house til

VÃ¥benhandel

Jeg har byttet mine pistoler med en ny jagtriffel. Jeg fik en yderst rimelig betaling for mine skydere og ikke mindst en meget kompetent rådgivning af en meget dygtig medarbejder. Kommer gerne igen. Hunters House har samtidig en kÊmpe udvalg i Militaria.

自発的なレビュヌ

Svarer kjapt på mail og har det meste på lager

KjÞpt og hentet to pistoler. Meget bra service pr. mail og hyggelig og kundevennlig betjening i butikken. Det er ofte kÞ og litt venting må påregnes pga. mange kunder, men det er bare å komme tidlig og ha tålmodighet. I tillegg har de et lager jeg ikke tror noen kan matche. Hvor ellers kan man finne fabrikkny Les Baer i 9mm ? De de ikke har på lager skaffer de raskt.

Eksporttillatelse tok 6 uker, men det kan ikke Hunters lastes for da det er dansk politi som var trege.

Anbefaler Hunters for norske kunder på det sterkeste.

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。