HvidovrekÞreskole -KÞrekortPro レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg mÃ¥ sige , at det er den mest effektive kÞrelÊrer jeg nogensinde har haft , og Hassan er bare god til at terpe med en og afleveret mig klar til praktisk kÞreprÞve. Troede ikke kÞrer skoler kunne vÊ... もっず芋る

Jeg har haft Sajad som kÞrelÊrer, og han har bare vÊret sÃ¥ god og tÃ¥lmodig. Der er plads til sjov og humor pÃ¥ vejene, selvom det hele gÃ¥r ud pÃ¥, at fÃ¥ sig kÞrekort i hÃ¥nden. Det er en god kÞreskole, h... もっず芋る

I had an amazing experience! The instructors were patient, professional, and made learning to drive easy and stress-free. Each lesson was well-structured, and I felt more confident behind the wheel ev... もっず芋る

Super fed oplevelse at have haft Kristian som kÞrelÊrer! Elsker at man inden fÞrste kÞretime havde planlagt nÊsten hele forlÞbet fra top til tÃ¥. SÃ¥ det virkede dejligt nemt og overskueligt! Og han g... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

God oplevelse, men.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, med KÞrekortPro. Jeg kÞrte med Kristian, han er sindssyg god til at lÊrer fra sig. Han er rolig og er behagelig at have ved sin side når man kÞrer bil. Vil til hver en tid anbefale at vÊlge Kristian som kÞrerlÊrer.

Dog har min teori underviser vÊret noget fravÊrende til undervisningen, med telefonopkald og andet der virkede vigtigere end vores lÊring. Sgu Þv

Bortset fra det har hele forlÞbet vÊret rigtig godt, og det gik hurtigt med at få kÞrerkortet i hånden.

2023幎6月12日

Trygge rammer

Trygge rammer

Kristan var fantastiske kÞrelÊrer og trygge rammer under processen. Du får en kÞrelÊrer der er engageret i dig og lytter til dine behov og Þnsker. Jeg var ret nervÞs, og usikker på at skulle ud i trafikken, men under hele forlÞbet har jeg aldrig vÊret i tvivl om at Kristan havde styr på sit kram, og han ledte mig trygt og sikkert igennem forlÞbet.
Jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre kÞrelÊrer 👍👍👍👍👍

2023幎5月27日

Virkelig god kÞreskole

Virkelig god kÞreskole med gode undervisere. Jeg startede mit kÞrekortforlÞb den 9/2, og jeg blev fÊrdig den 24/05 med både teori og den praktiske prÞve bestået fÞrste gang. Jeg havde Kristian som var en mega god kÞrelÊrer og han var rigtig god ikke kun til at finde prÞver men også til at finde tider som der passede ind i mit skema. Desuden så kÞrer han også den mega fede Audi :). Kan varmt anbefales her fra.

2023幎5月24日

Fantastisk kÞreskole!

Kan varmt anbefale denne kÞreskole. Skiftede fra en anden kÞreskole, og fik straks meget bedre oplevelse her med Kristian som kÞrelÊrer. Kristian er rolig, nede på jorden og rigtig god til vÊre pÊdagogisk og rette på ens kÞrsel. Alt i alt super god oplevelse, hvis man overvejer at starte på kÞrekortet så er man garanteret en god oplevelse med Hvidovre kÞreskole.

2023幎5月16日
自発的なレビュヌ

KÞrekortbrug sÞrgede for jeg kom

KÞrekortpro sÞrgede for jeg kom helskindet igennem mit kÞrekort forlÞb den bedste kÞreskole samt de bedste kÞrelÊrer isÊr ham som hedder Hassan han forklarede tingene så man forstod tingene jeg var i et forlÞb med en anden kÞreskole og det var helt i hat og briller indtil jeg fik en henvisning til kÞrekortpro igen kan kun anbefale kÞreskolen. Igen tusind tak Hassan You Are the Man

2023幎5月4日

Hvidovre kÞreskole

Jeg har taget kÞrekort, hos Hvidovre kÞreskole.
Jeg synes Hvidovre kÞreskole har vÊret rigtig god.
Jeg har haft Danny, som KÞrerlÊrer og Kristian som teorilÊrer.
De har begge to vÊret til stor hjÊlp.

2022幎12月8日

Fantastisk kÞreskole

Fantastisk kÞreskole! Jeg har haft et super godt forlÞb hos kÞrekortpro. Jeg fik mit kÞrekort på blot 3,5 måned, da de havde sÞrget for, at jeg var godt forberedt til prÞverne. Jeg havde Kristian som kÞrelÊrer, som er meget venlig og har et roligt sind. Så stor anbefaling herfra.

2023幎4月30日

Bedste kÞreskole

Bedste kÞreskole!
Jeg fik mit kÞrekort på 3 uger efter at have vÊret skiftet fra en anden kÞreskole. Hasan gav mig troen på at jeg kunne og alt jeg skulle bruge for at bestå min kÞreprÞve i fÞrste forsÞg.
Alle jeg har haft kontakt med på kÞreskolen har vÊret sÞde og imÞdekommende.
Kan kun anbefale dem som kÞreskole!

2023幎4月25日

Virkelig god kÞreskole

Virkelig god kÞreskole. Jeg skulle generhverve mit kÞrekort, og Kontaktet sajad og han var hurtig til at få mig igang og skaffe kÞreprÞve, jeg fik nogle kÞretimer af Hasan- som var super god til at få vendt mig af med de dårligere vaner og fik mig igennem kÞreprÞve uden problmer. 5 stjerner til de her seje drenge

2023幎4月14日
自発的なレビュヌ

Fremragende kÞreskole med kompetente kÞrelÊrere

Jeg har haft et super nemt og tjekket forlÞb hos kÞrekortpro. Man bliver taget imod med ambition og det mÊrkes hurtigt, at de har styr på processen. Jeg havde Danny som kÞrelÊrer, og han kan varmt anbefales. Han er super dygtig og imÞdekommende som kÞrelÊrer, og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hos ham.
Jeg fik selv anbefalet kÞreskolen af en ven, og jeg vil klart anbefale dem videre til alle jeg kender, som skal tage kÞrekort.

2023幎2月26日

KÊmpe anbefaling!

En helt igennem super oplevelse at tage kÞrekort hos KÞrekortPro. De arbejder super organiseret og man kommer hurtigt til prÞve, da alting bliver planlagt i god tid, men de er også fleksible hvis man har brug for at Êndre en aftale.
Min kÞrelÊrer var Kristian, som er en virkelig dygtig, tålmodig og rar kÞrelÊrer, så jeg fÞlte mig i godt selskab altid. Jeg bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg, ikke mindst på grund af Kristian og KÞrekortpro's gode arbejde, og vil klart anbefale dem til alle der overvejer at tage kortet!!

2023幎2月21日

Super oplevelse

KÞreskolen hjalp mig med at komme godt igennem forlÞbet. Der var plads til at mÞde mig hvor jeg var og tage tingene i mit tempo. De vejleder godt og Þnsker på dine vegne et godt pg hurtigt forlÞb så her skal du ikke frygte langt ventetider på prÞver

2023幎1月26日

Fantastiske kÞrelÊrere som arbejder

Fantastiske kÞrelÊrere som arbejder struktureret og hurtigt. Du kommer ikke til at vente 3 måneder for en teori eller kÞreprÞve, da de er meget hurtige til at finde prÞver. Gode og lÊrerige teoritimer. Helt fantastisk kÞreskole og det er alle pengene vÊrd.

2023幎2月11日

Pengene vÊrd!

Kan 100% anbefale denne kÞreskole.
Gode kÞrelÊrer, teori timerne er på ingen måde lige så kedelige som de kan lyde! Bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg, og alt i alt en god oplevelse!

2023幎2月8日

En varm anbefaling!!!

Jeg er lige blevet fÊrdig med mit forlÞb hos kÞrekort pro. Jeg kan virkelig anbefale denne kÞreskole. Havde mit kÞrekort på under 3 måneder. Min kÞrelÊrer var Kristian, og bookningen af kÞretimer var virkligt organiseret. Fik både min teori- og kÞreprÞve i en fart. Alt i alt en virkelig behagelig og god oplevelse at tage kÞrekort hos kÞrekortpro.

2023幎2月3日