レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service, onze boiler van het sanitair gebouw ( camping In 't Niet) ging plotseling kapot. Installand heeft ervoor gezorgd dat we binnen een dag een nieuwe geleverd kregen. Dankjewel voor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zou twee weken levertijd zijn. Na een paar dagen bleek het al binnen en klaar voor verzending. Netjes mail gehad of het dan eerder mag komen of de eerder afgesproken datum aangehouden moest worden. Ko... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De levering was 2 dagen eerder nl op zaterdag dan aangegeven. In de site stond overigens de volgende dag en dt zou vrijdag zijn. Jammer dat telefoon overbezet was want ik wilde nog een passend drukp... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had gekozen om de bestelling af te halen bij Vihamij Amersfoort. Mijn dochter kreeg de bestelling niet mee, omdat men niet kon nagaan of de bestelling betaald was. Deze had ik betaald met ideal... もっず芋る

䌁業情報

5. 屋根ふき材店
  6. 工具店

Installand に぀いお

圓該䌁業による蚘述

"Goed en snel - Precies zoals ze zeggen. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!"

- Dát is hoe klanten Installand ervaren.

Bezoek onze webshop
Neem contact op

Bij Installand.nl kunt u al uw bouw- en installatiematerialen veilig online bestellen. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld? Dan is uw bestelling meestal de volgende werkdag al in huis, zodat u direct verder kunt met uw klus!

Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment professionele producten - bouwmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, elektra, leidingen en gereedschap - voor gegarandeerd lage prijzen.

Wij bezorgen aan huis, niet alleen binnen Nederland maar ook in andere EU-landen. Het is ook mogelijk om verzendkosten te besparen en zelf uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten die verspreid zijn over heel Nederland, er is dus altijd een afhaalpunt bij u in de buurt.

Ons Webshop Keurmerk, beveiligde SSL-betaalomgeving en het feit dat de Installand webshop al meer dan 10 jaar bestaat bieden u de zekerheid dat u veilig online kunt bestellen bij Installand. Mocht blijken dat u een artikel toch niet nodig heeft, dan heeft u ruim de tijd (30 dagen) om deze te retourneren waarna wij het bedrag direct terugstorten op uw rekening.

Onze lage prijzen, snelle levering, ruime zichttermijn, afhaalpunten, productadvies, aftersalesservice én betrouwbaarheid worden hoog gewaardeerd door onze klanten.

Kortom,

Top bedrijf

Top bedrijf. Snelle levering

2025幎8月18日

Beste theo,

Dank voor uw feedback! Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering.

Met vriendelijke groet, Team Installand

5぀星のうち1の評䟡

Het product was niet in de vestiging

Het product was niet in de vestiging

2025幎8月18日

Beste dirk,

Onze excuses dat het product niet op voorraad was. We waarderen uw feedback en werken aan betere beschikbaarheidsinformatie.

Met vriendelijke groet, Team Installand

5぀星のうち4の評䟡

Eerder geleverd dan beloofd.

Jammer dat telefoon overbezet was want ik wilde nog een passend drukpaneel bijbestellen maar dat ging dus niet. Daarom elders besteld

2025幎8月15日

Beste Hp Meertens,
Bedankt voor uw feedback. Jammer dat de levering eerder dan verwacht plaatsvond en dat u ons telefonisch niet kon bereiken om een drukpaneel bij te bestellen. We begrijpen dat dit vervelend was en nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie en bereikbaarheid te verbeteren.

Netjes en snel

Netjes en snel, leuk product en inmiddels al ingebouwd ook!

2025幎8月15日

Beste Joost,
Super dat alles snel en netjes geleverd is en dat u het product al kunt gebruiken. Dank voor uw feedback.

Prikkraan werkte helaas niet

Prikkraan gekocht, alleen hij kwam helaas niet door de leiding heen, en schroefdraad kapot.. nu maar stukje uit de leiding gehaald en met knelkoppeling toch nog een kraan kunnen plaatsen.

Wel keurig snel geleverd.

2025幎8月14日

Beste DMJ Mulder,
Bedankt voor uw feedback. Jammer dat de kraan niet goed paste, maar fijn dat de levering snel en netjes was en dat u toch een oplossing heeft gevonden.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en goede afhandeling die ik besteld heb.

Snelle en goede afhandeling,goede prijsverhouding van de dakmaterialen.

2025幎8月14日

Beste E Egmond van,

Wat fijn om te horen dat de afhandeling snel en goed is verlopen en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit van onze dakmaterialen. Bedankt voor uw mooie review.

5぀星のうち5の評䟡

Alles compleet een snelle levering

Alles compleet een snelle levering, goede prijzen.

Beste Teun Dozeman,
Wat leuk om te horen dat alles compleet en snel geleverd is en dat u blij bent met onze prijzen. Dank voor uw mooie review!

Goede service!

Toen levering vertraging leek op te leveren, bleken ze makkelijk telefonisch bereikbaar en kwamen met een oplossing.

Beste RV,

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen toen er vertraging leek te ontstaan. Bedankt voor uw positieve woorden.

Snel geleverd !

Beste Jeroen,
Wat fijn dat de levering zo snel was! Bedankt voor uw positieve review.

5぀星のうち5の評䟡

De goede kraanrubbers geleverd en de

De goede kraanrubbers geleverd en de bestelling op de juiste dag geleverd.

Beste Albert,

Wat fijn om te horen dat de juiste kraanrubbers precies op tijd zijn geleverd. Bedankt voor uw mooie review.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering van het juiste product

Beste Dionne,
Wat goed om te horen dat u het juiste product snel heeft ontvangen. Dank voor uw fijne review.

Voegmiddel

Bestelling binnen een dag binnen zeer groot assortiment, overzichtelijk site top van Installand

2025幎8月8日

Beste Miroslav Sinik,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn dat u zo tevreden bent over onze snelle levering, het assortiment en onze website.

Geen klachten

Produktbeschrijving klopt, prijs is goed en binnen paar dagen in huis.

2025幎8月8日

Beste Mike,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat de product beschrijving, prijs en levering aan uw verwachtingen voldoen.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede service en werken samen met

Zeer goede service en werken samen met een goed koeriers service doet netjes vooraf belt en op tijd leverd

2025幎8月7日

Beste Sjaak,
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat zowel onze service als de levering perfect is verlopen.

Goede website

Goede website, gunstige prijs en snelle verzending

2025幎8月5日

Beste Nora,

Bedankt voor uw positieve woorden. Fijn dat u tevreden bent over onze website, prijzen en snelle levering.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。