レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service, onze boiler van het sanitair gebouw ( camping In 't Niet) ging plotseling kapot. Installand heeft ervoor gezorgd dat we binnen een dag een nieuwe geleverd kregen. Dankjewel voor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zou twee weken levertijd zijn. Na een paar dagen bleek het al binnen en klaar voor verzending. Netjes mail gehad of het dan eerder mag komen of de eerder afgesproken datum aangehouden moest worden. Ko... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De levering was 2 dagen eerder nl op zaterdag dan aangegeven. In de site stond overigens de volgende dag en dt zou vrijdag zijn. Jammer dat telefoon overbezet was want ik wilde nog een passend drukp... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had gekozen om de bestelling af te halen bij Vihamij Amersfoort. Mijn dochter kreeg de bestelling niet mee, omdat men niet kon nagaan of de bestelling betaald was. Deze had ik betaald met ideal... もっず芋る

䌁業情報

5. 屋根ふき材店
  6. 工具店

Installand に぀いお

圓該䌁業による蚘述

"Goed en snel - Precies zoals ze zeggen. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!"

- Dát is hoe klanten Installand ervaren.

Bezoek onze webshop
Neem contact op

Bij Installand.nl kunt u al uw bouw- en installatiematerialen veilig online bestellen. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld? Dan is uw bestelling meestal de volgende werkdag al in huis, zodat u direct verder kunt met uw klus!

Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment professionele producten - bouwmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, elektra, leidingen en gereedschap - voor gegarandeerd lage prijzen.

Wij bezorgen aan huis, niet alleen binnen Nederland maar ook in andere EU-landen. Het is ook mogelijk om verzendkosten te besparen en zelf uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten die verspreid zijn over heel Nederland, er is dus altijd een afhaalpunt bij u in de buurt.

Ons Webshop Keurmerk, beveiligde SSL-betaalomgeving en het feit dat de Installand webshop al meer dan 10 jaar bestaat bieden u de zekerheid dat u veilig online kunt bestellen bij Installand. Mocht blijken dat u een artikel toch niet nodig heeft, dan heeft u ruim de tijd (30 dagen) om deze te retourneren waarna wij het bedrag direct terugstorten op uw rekening.

Onze lage prijzen, snelle levering, ruime zichttermijn, afhaalpunten, productadvies, aftersalesservice én betrouwbaarheid worden hoog gewaardeerd door onze klanten.

Kortom,

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Beste Guest,

Dank voor uw korte maar krachtige compliment! Snelle levering is waar we voor gaan, fijn dat het goed is bevallen.

Vlotte levering

Vlotte levering. Uitstekend product.

Beste Rob Cuperus,

Geweldig om te horen dat alles soepel verliep en dat u blij bent met het product! Zo maken we graag uw dag een stukje beter.

Snel geleverd

Snel geleverd.
Afhalen bij Vihamij dus geen verzendkosten.
Super.

Beste Otto,

Top dat u zo tevreden bent! Snel geleverd én geen verzendkosten dankzij afhalen bij Vihamij dat klinkt als een win-win! Fijn dat u zo enthousiast bent, daar doen we het voor! 💪

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en keurig verpakte levering.

Snelle en keurig verpakte levering.

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie woorden! We zorgen er graag voor dat uw bestelling niet alleen snel, maar ook netjes en veilig aankomt zoals het hoort natuurlijk! 😊

Prima service

2025幎6月10日

Beste Tim_Beckmann,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! We doen elke dag ons best om alles vlot en prettig te laten verlopen. Bedankt voor uw reactie!

5぀星のうち5の評䟡

Het artikel voldoet aan de

Het artikel voldoet aan de verwachtingen.
Ik had een vraag voordat ik het bestelde en werd snel en super goed geholpen door de klantenservice.

Beste Henk,
Wat fijn om te horen dat het artikel aan je verwachtingen voldoet en dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen! We staan altijd klaar om je zo snel mogelijk te ondersteunen 😊
We kijken ernaar uit u weer te mogen helpen!

Goed product

Goed product. Levering een week te laat maar dat werd tijdig aangekondigd.

2025幎6月6日

Beste Frank,
Fijn dat het product goed bevalt! Sorry voor de vertraging, maar we zijn blij dat we dit op tijd konden melden. We doen ons best om het de volgende keer weer sneller te laten verlopen.

5぀星のうち5の評䟡

Op en top service er waren zelfs dingen

Op en top service er waren zelfs dingen bij die ik niet verwacht had dat er zouden bij zijn en appart dacht apoart de mieten bestellen
👍voor 16u besteld dag erna in huis

Beste Rudy,
Wat geweldig om te horen dat onze service je positief verrast heeft! We doen altijd ons best om nét dat beetje extra te leveren 😊 En die snelle levering, daar zijn we ook trots op!
Graag tot een volgende keer!

Volgens afspraak geleverd.

2025幎6月6日

Beste Bob,
Fijn dat alles precies volgens afspraak is gegaan! Daar doen we het voor 😊

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Duidelijke handleiding.

Beste ronald,
Top dat de levering snel was en de handleiding duidelijk! Zo maken we het graag makkelijk voor onze klanten 😊

Alles volgens afspraak verlopen

Alles volgens afspraak verlopen.
Bestelling lag klaar op de dag van afhalen.

Beste F.N.
Fijn om te horen dat alles precies volgens afspraak is gegaan en dat je bestelling keurig klaarstond! Dat maakt ons werk ook zo leuk 😊
Tot de volgende keer bij Installand!

Mooie Radiator

Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit.

Beste Rob,
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de radiator én onze service! We streven altijd naar topkwaliteit en snelle levering, tegen een mooie prijs 😊

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en heel aardig contact

Snelle levering en heel aardig contact. Dus prima!

Beste HF Pagie,
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en het contact! Wij doen ons best om elke klant met een glimlach te helpen 😊
Tot snel weer bij Installand!

5぀星のうち5の評䟡

Zéér behulpzaam om hetgeen wat ik fout

Zéér behulpzaam om hetgeen wat ik fout gedaan heb. Zij hebben dit voor mij op een voortreffelijke manier opgelost.

Beste Will Rutter,
Wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! We vinden het belangrijk dat alles helemaal naar wens wordt opgelost 😊 Dankjewel voor je vertrouwen!
Graag tot een volgende keer!

5぀星のうち4の評䟡

Het materiaal wat ik besteld had was daar verkrijgbaar

Het materiaal was het gene welke ik nodig had
En snel geleverd

2025幎6月2日

Beste Dhr. J.J.G. Oud,
Geweldig om te horen dat je precies kon vinden wat je zocht én dat het snel geleverd is! Zo maken we het graag makkelijk voor onze klanten 😊

Snelle en goede verzending

Snelle en goede verzending, en de goedkoopste die we gevonden hadden (ook niet onbelangrijk)

Beste Astrid,
Helemaal top om te horen dat zowel de snelheid als de prijs in de smaak vielen! We houden ervan om kwaliteit te bieden voor een scherpe prijs 💞📊

prima advies

prima afgeleverd. goed geholpen

Beste Johan,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies, de levering én de service! Daar worden wij helemaal blij van 😄 We helpen je graag bij een volgende klus.
We kijken ernaar uit u weer te mogen helpen!

Kabel

Goed product, snel geleverd

Beste Ronald,
Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat de kabel goed bevalt en dat de levering lekker vlot ging 🔌📊 Daar doen we het voor!
Graag tot een volgende bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Netjes verpakt,en een keurige bezorger.

Netjes verpakt,en een keurige bezorger.

2025幎6月2日

Beste raymond hoekstra,

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles netjes verpakt aankwam en de bezorging ook naar wens was. Daar worden wij én onze bezorgers blij van 📊🙂

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。