Erg goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en prettige communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Fijne winkel met veel keuze en een mooie showroom. We hebben het... もっと見る

企業が回答しました
Bij de aanschaf van een badkamer werd voor ons alle tijd genomen. Aanvankelijk kwamen we zonder afspraak en konden gelijk een adviesgesprek krijgen. Er is een ruime showroom met veel keuze en deskundi... もっと見る
企業が回答しました
Ik zou zeker Jan van Sundert aanraden. Geen gepush of iets dergelijks maar een luisterend oor naar onze wensen. Alles werd perfect afgestemd op mijn wensen. 👌
De ruime collectie van opstellingen in de showroom helpen goed om ideeën op te doen voor onze badkamer renovatie.. Vooral door de klantvriendelijk- en deskundigheid en het geduld van Lobke zijn we... もっと見る
企業が回答しました
Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!
Lokkerdreef 10, 4879 ND, Etten-Leur, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wouter heeft ons geweldig geholpen om aan onze wens te voldoen. Daarnaast was hij ook nog bereid ondersteuning te zoeken voor aanvullende kleine klusjes. Heeft kennis van zaken en denkt met ons mee.

Jan van Sundert からの回答
Badkamer uitgezocht. Uitgebreide keuze in alle benodigde materialen. Vriendelijk en vakkundig personeel met goede adviezen. Showroom netjes en opgeruimd.

Jan van Sundert からの回答
Zoveel keus heeft deze winkel! Altijd druk, we moesten even wachten maar daarna werden we keurig geholpen!

Jan van Sundert からの回答
Wij zijn super goed geholpen en begeleid door onze zoektocht. Ook de transparantie betreft de prijs voelde voor ons enorm fijn en betrouwbaar aan.

Jan van Sundert からの回答
Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel, doordat er een persoonlijke benadering is van het personeel.
Onze adviseur kwam met goede adviezen en voorstellen waar we zelf niet aan hadden gedacht om onze keuken persoonlijk te maken

Jan van Sundert からの回答
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Julie bij de aankoop van onze nieuwe badkamer. Ze nam alle tijd voor ons, luisterde echt naar onze wensen en geen enkele vraag was te veel. Wat wij vooral hebben gewaardeerd, is dat er totaal geen druk werd gelegd om snel een beslissing te nemen – we kregen alle rust en ruimte om goed na te denken.
Bij elke twijfel stond Julie voor ons klaar met eerlijk advies en duidelijke uitleg. Dat gaf ons veel vertrouwen in het proces. Ook heel fijn: we werden niet achteraf bestookt met telefoontjes of mailtjes met “Als je vandaag beslist krijg je korting”. Dat voelde eerlijk en prettig.
Wat ons daarnaast echt opviel, was haar oprechte vriendelijkheid. Toen we op een andere dag zonder afspraak even binnenliepen om rond te kijken, herkende ze ons en zwaaide ze even vriendelijk. Juist dat soort kleine, menselijke momenten maken voor ons het verschil.
Dankzij haar betrokkenheid en professionaliteit hebben wij met een heel goed gevoel onze badkamer bij haar gekocht. Absoluut een aanrader!

Jan van Sundert からの回答
We hebben een nieuwe badkamer en keuken besteld bij Jan van Sundert en zijn heel tevreden over hoe het is gegaan. Altijd vriendelijk en deskundig geholpen door Tessa (badkamer) en Ron (keuken). Niets was teveel en we hadden nooit het gevoel dat ons iets werd opgedrongen. Niets dan complimenten!

Jan van Sundert からの回答
Goede begeleiding voor het uit zoeken van een nieuwe bad kamer, denken goed mee. En prijs was ook binnen ons budget.

Jan van Sundert からの回答
Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je te helpen. Er wordt meegedacht in je keuzes,hebben geduld en krijgt goede adviezen. Ik zou Jan van Sundert zeker aanbevelen.

Jan van Sundert からの回答
Prima service en goede ontvangst. Goede uitleg over de producten. Bij vragen over het product kunnen we altijd even contact opnemen met Jan van Sundert. Verder willen wij aangeven dat we heel fijn geholpen zijn door Lobke. Zij heeft heel veel kennis over de producten en denkt ook mee met de klant. Ze heeft samen met ons een hele mooi badkamer samengesteld. Kortom veel lof.

Jan van Sundert からの回答
Goed geholpen en geadviseerd in het uitzoeken van een nieuwe keuken.

Jan van Sundert からの回答
Wij zijn heel hartelijk ontvangen door Kyra en ontzettend goed geholpen. Er was alle tijd om onze wensen kenbaar te maken en dit werd meteen visueel gemaakt. Door meerdere rondjes door de showroom te lopen en alles goed naast elkaar te leggen, zijn we tot een heel mooi plan gekomen, volledig naar onze wensen. Na een tweede afspraak zijn we gelijk tot een akkoord gekomen.

Jan van Sundert からの回答
Zeer persoonlijke en professionele houding en meedenken zonder opdringerig te zijn. Erg blij mee.

Jan van Sundert からの回答
We zijn heel goed geholpen, wordt meegedacht, al met al prettige ervaring

Jan van Sundert からの回答
Jan van Sundert blinkt uit in geduld en deskundigheid. Je komt altijd in een nette winkel en je wordt geprikkeld door de afwisselende keukens en badkamers. Als extra moet benoemd worden de deskundigheid en advies van Nikki

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。