Banner for Jan van Sundert

2,051
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Erg goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en prettige communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Fijne winkel met veel keuze en een mooie showroom. We hebben het... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bij de aanschaf van een badkamer werd voor ons alle tijd genomen. Aanvankelijk kwamen we zonder afspraak en konden gelijk een adviesgesprek krijgen. Er is een ruime showroom met veel keuze en deskundi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik zou zeker Jan van Sundert aanraden. Geen gepush of iets dergelijks maar een luisterend oor naar onze wensen. Alles werd perfect afgestemd op mijn wensen. 👌

5つ星のうち5の評価

De ruime collectie van opstellingen in de showroom helpen goed om ideeën op te doen voor onze badkamer renovatie.. Vooral door de klantvriendelijk- en deskundigheid en het geduld van Lobke zijn we... もっと見る

企業情報

1. キッチン家具店
  2. キッチン リフォーム業者
  3. キッチン用品店
  4. バスルーム用品店
  5. 建設会社
  6. 浴室リフォーム業

当該企業による記述

Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!

連絡先

(2,051)

過去12か月のレビュー数: 199

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jan van Sundert blinkt uit in geduld en deskundigheid

Jan van Sundert blinkt uit in geduld en deskundigheid. Je komt altijd in een nette winkel en je wordt geprikkeld door de afwisselende keukens en badkamers. Als extra moet benoemd worden de deskundigheid en advies van Nikki

2026年3月7日

Jan van Sundert からの回答

Wat een mooie woorden! Heel fijn dat jullie onze showroom, het aanbod en de deskundige begeleiding van Nikki zo waarderen. We geven het compliment zeker aan haar door!

5つ星のうち5の評価

Erg prettige en professionele…

Erg prettige en professionele begeleiding. Veel te zien en te combineren. Maakt het niet altijd makkelijk maar met de begeleiding kom je het proces van kiezen goed door.

2026年3月5日

Jan van Sundert からの回答

Wat goed om te horen dat jullie de begeleiding als prettig en professioneel hebben ervaren! We helpen graag om tot de juiste combinatie te komen. Veel plezier met jullie keuze!

Goed

Goed, vakkundig en heel vriendelijk geholpen. Alles wordt snel afgehandeld en er worden geen loze beloften gedaan.

2026年2月28日

Jan van Sundert からの回答

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Mooi dat alles snel is afgehandeld en dat jullie onze eerlijke aanpak waarderen.

5つ星のうち5の評価

Tweede renovatie van badkamer/toilet.

Het was niet de eerste keer dat we onze benodigdheden voor de renovatie van een badkamer en toilet hebben besteld bij de firma van Sundert. Op basis van de eerdere ervaringen, hebben wederom gekozen voor van Sundert. Het deskundig advies, de gehele planning en de materialen hebben, zijn voor ons reden 5 sterren te geven.
Prima service!

2026年2月19日

Jan van Sundert からの回答

Wat mooi dat jullie opnieuw voor ons hebben gekozen, dat waarderen we enorm! Fijn om te horen dat ons advies, de planning en de materialen opnieuw naar wens waren. Daar doen we het voor. Bedankt voor de 5 sterren en veel plezier met jullie vernieuwde badkamer en toilet!

Floor is een topper

Floor is een topper. Denkt mee, is efficiënt en komt afspraken na. Dank je wel

2026年2月19日

Jan van Sundert からの回答

Wat een mooie review, dankjewel! Goed om te horen dat Floor zo goed met jullie heeft meegedacht. We geven het compliment graag aan haar door 😊

Vriendelijk en goed

Aan het begin kregen we de tijd om op ons gemak eerst rond te kijken. Nadat we onze selectie hadden besproken, werd er goed met ons meegedacht. Er werd eerlijk en vriendelijk advies gegeven en er waren genoeg voorbeelden in de showroom om een weloverwogen beslissing te maken.

2026年2月16日

Jan van Sundert からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen!
Mooi dat jullie rustig konden rondkijken en dankzij onze vele showroomopstellingen en het meedenken tot een weloverwogen keuze zijn gekomen. Geniet van jullie aankoop!

5つ星のうち4の評価

Zeer tevreden en mooie producten

Zeer tevreden en mooie producten. Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen. En de verkopers hebben nadrukkelijk de tijd genomen om onze wensen om te zetten in een prachtig ontwerp.

2026年2月21日

Jan van Sundert からの回答

Wat fijn om te lezen, dank jullie wel! Mooi dat jullie zo tevreden zijn.

5つ星のうち5の評価

Goed advies en alles snel geregeld.

Goed advies en alles snel geregeld.
Ze hebben ook voorraad van vele artikelen.

2026年2月14日

Jan van Sundert からの回答

Wat fijn dat jullie tevreden zijn over het advies en onze service! Bedankt voor het delen van jullie ervaring.

Goed gedaan!

Goede ontvangst, nette en correcte begeleiding van iemand die weet waar hij het over heeft. Goede adviezen en denkt ook mee.

2026年2月14日

Jan van Sundert からの回答

Wat een fijne woorden, dank jullie wel! Mooi dat jullie de begeleiding als deskundig en meedenkend hebben ervaren. Daar doen we het voor!

Prima geholpen

Prima geholpen

2026年2月6日

Jan van Sundert からの回答

Bedankt voor jullie positieve reactie! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn.

Nieuwe badkamer…

Voor onze nieuwe badkamer zijn we bij Jan van Sundert binnen gelopen en kregen direct inspiratie door de vele showroom opstellingen. Samen met Tessa heel geduldig tot een ontwerp gekomen waarbij ook de feedback van haar kant belangrijk was. Nog een paar keer terug geweest voor kleine aanpassingen maar altijd was er tijd en samen zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Nu nog wachten tot het uitgevoerd gaat worden.

2026年1月26日

Jan van Sundert からの回答

Wat een mooie woorden, dank jullie wel! Fijn dat Tessa jullie zo goed heeft begeleid en dat jullie samen tot een badkamerontwerp zijn gekomen dat helemaal bij jullie past. Veel plezier straks met het eindresultaat!

Prima advies en uitleg

Prima advies en uitleg
Je ziet meteen hoe de keuken en badkamerver uit gaat zien

2026年2月12日

Jan van Sundert からの回答

Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd en dat het ontwerp meteen tot leven kwam.

5つ星のうち5の評価

Voor onze badkamer renovatie fijn…

Voor onze badkamer renovatie fijn geholpen door Wouter. Verkoper met humor en denkt met je mee om zo tot een mooi resultaat te komen.

2026年2月9日

Jan van Sundert からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door Wouter! Mooi dat hij met zijn enthousiasme en advies heeft kunnen bijdragen aan een mooi eindresultaat. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

5つ星のうち5の評価

Floor heeft alle tijd voor ons genomen…

Floor heeft alle tijd voor ons genomen om een prachtige badkamer samen te stellen. Ook de tweede afspraak om alles rond te maken werd alles doorgesproken.

2026年1月31日

Jan van Sundert からの回答

Wat fijn om te horen dat Floor alle tijd heeft genomen om samen een mooie badkamer samen te stellen. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Meedenkend en klantvriendelijk

Meedenkend en klantvriendelijk. Wij hadden voor de keuken een afspraak en de verkoper nam alle tijd en liet ons de verschillen zien van o.a. apparatuur, werkbladen en kleuren van de frontjes. Liet ons vrij in keuzes, ook qua prijzen. Niet opdringerig wat als fijn ervaren werd. Had ook technisch inzicht in apparatuur, dus een uitstekende kennis

2026年2月2日

Jan van Sundert からの回答

Wat fijn om te lezen dat jullie het gesprek als meedenkend en klantvriendelijk hebben ervaren. Mooi dat er alle tijd was om verschillen in apparatuur, werkbladen en frontjes te bekijken en dat jullie je vrij voelden in jullie keuzes. Bedankt voor het compliment over de kennis en het advies!

Topzaak

We zijn geweldig geholpen. Genoeg tijd om na te denken over keuzes. Ook de twee keer nog alle ruimte om wijzigingen aan te brengen.

2026年1月26日

Jan van Sundert からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen! Bedankt voor deze mooie review.

5つ星のうち5の評価

Heel goed en geduldig geholpen door…

Heel goed en geduldig geholpen door Tessa. Zij is een aanwinst voor t bedrijf.

2026年1月10日

Jan van Sundert からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Tessa! Dank voor het mooie compliment, dit geven we zeker aan haar door.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。