Jysk Caravan Center レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret i flere forskellige campingcentre i mit lokalomrÃ¥de. NÃ¥r jeg har spurgt dem om hjÊlp til et konkret problem, sÃ¥ har de blot henvist til det jeg kan se pÃ¥ hylderne. I gÃ¥r var je... もっず芋る

Vi har netop haft stor glÊde af Jysk Caravan Centres hjÊlp til flytning af vores campingvogn. Vi fik den bedste service og stÞrste hjÊlpsomhed man kan Þnske sig. Brian fra Jysk Caravan Service fÃ¥r... もっず芋る

Var pÃ¥ besÞg hos jer for et par weekender siden. Kiggede lidt pÃ¥ jeres nye vogne, fandt et par emner og valgte derfor at kontakte en sÊlger for at fÃ¥ en idé om hvor vores egen vogn lÃ¥ prismÊssigt. SÊl... もっず芋る

Rigtig god service fÞr, under og efter vores lejemÃ¥l. Kunne altid fÃ¥ fat pÃ¥ medarbejder, nÃ¥r spÞrgsmÃ¥l indtraf. Super lÊkker camper, hvor alt bare fungerede og ingen udfordringer opstod undervejs. V... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Jysk Caravan Center- Salg af campingvogne, trailere, campingudstyr og reparation af campingvogne.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Perfekt!

Vi kÞbte en brugt campingvogn på nettet uden at se den på forhånd. Alt var som beskrevet og klar til afhentning til tiden. Mange tak for det!

2024幎5月22日

Efter kÞb af Knaus autocamper ved Jysk

Efter kÞb af Knaus autocamper ved Jysk Caravan Center viser det sig at bakkamera ikke virker. GÞr derefter JCC opmÊrksom på dette, hvor der bliver nÊvnt at det må vÊre indstilling mm. Dette afprÞves af undertegnede uden held. Er bosiddende i Varde kommune. Har nogle andre ting så som udvendigt gasudtag og trinbrÊt til fÞre kabine som bliver lavet af campingfirma i Varde, og beder derfor ham om at prÞve at fejlsÞge på bakkamera. Dette viser sig at vÊre defekt og bliver derfor enig med lokal om at montere et trådlÞst kamera.
TrådlÞst kamera er ca. DKK 1000 billiger end original Kanus kamera.
Der skal ikke bruges timer på at skifte kabel til nyt Knaus kamera
Vi slipper for 2 gange kÞrsel til StÞvring i forbindelse med de skulle rette fejlen. Skriver til JCC fÞlgende ” om de vil dÊkke DKK 5.650,40 + moms, eller som et minimum halvdelen?” som det har kostet for fejlfinding, nyt bakkamera samt montering.
Efter at have rykket for svar på mail sendt den 20/3 modtages fÞlgende svar:
” Det er sÃ¥dan at alt hvad der hedder reklamation skal foregÃ¥ pÃ¥ vores vÊrksted, hvilket der ogsÃ¥ stÃ¥r i salgsbetingelserne, sÃ¥ jeg mÃ¥ desvÊrre meddele dig at vi ikke betaler hele eller halve regninger fra andre vÊrksteder.”
Set i lyset af den store afstand samt at JCC sÊlger en bil med en fejl havde jeg håbet på lidt mere forståelse.
Er ikke imponeret over JCC’s serviceniveau og vil ikke anbefale dem til andre.

2024幎4月1日

Venlig og kompetent

Vi er kommet hos jer i flere år, mest på vÊrkstedet.. Vores gamle vogn blev totalskadet - men vi fik en fantastisk fin betjening og god hjÊlp. Vi skulle have en ny vogn og fik en meget fin betjening og god vejledning. EfterfÞlgende valgte vi dog at kÞbe en nyere brugt vogn, som vi fandt et andet sted. Vi fortalte om vores handel og fik et meget venligt svar både hos sÊlger og vÊrkfÞrer. Vi ville gerne have handlet hos jer, men I kommer helt klart til at servicere vores "nye" vogn ;-)

2023幎10月12日
自発的なレビュヌ

En service udover det forventelige!!

I forbindelse med en reklamation over mit luftfortelt fra Kampa (teltet var 2,5 år gammelt), gjorde SÞren et kÊmpe stort og flot stykke arbejde.

Selvom garantien var ovre, fik han alligevel trumfet igennem at jeg skulle have et spritnyt kampa luftfortelt.

Jeg har ikke en finger at sÊtte på Jysk Caravan og i sÊrdeleshed SÞren.

Flot flot stykke arbejde og jeg er ovenud tilfreds!!
Kan klart anbefales. Sikke en kundeservice.

2023幎7月1日