Jysk Caravan Center レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret i flere forskellige campingcentre i mit lokalomrÃ¥de. NÃ¥r jeg har spurgt dem om hjÊlp til et konkret problem, sÃ¥ har de blot henvist til det jeg kan se pÃ¥ hylderne. I gÃ¥r var je... もっず芋る

Vi har netop haft stor glÊde af Jysk Caravan Centres hjÊlp til flytning af vores campingvogn. Vi fik den bedste service og stÞrste hjÊlpsomhed man kan Þnske sig. Brian fra Jysk Caravan Service fÃ¥r... もっず芋る

Var pÃ¥ besÞg hos jer for et par weekender siden. Kiggede lidt pÃ¥ jeres nye vogne, fandt et par emner og valgte derfor at kontakte en sÊlger for at fÃ¥ en idé om hvor vores egen vogn lÃ¥ prismÊssigt. SÊl... もっず芋る

Rigtig god service fÞr, under og efter vores lejemÃ¥l. Kunne altid fÃ¥ fat pÃ¥ medarbejder, nÃ¥r spÞrgsmÃ¥l indtraf. Super lÊkker camper, hvor alt bare fungerede og ingen udfordringer opstod undervejs. V... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Jysk Caravan Center- Salg af campingvogne, trailere, campingudstyr og reparation af campingvogne.

優良

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Ringede til dem kl.14 i går for at hÞre omkring en vare, hvor der stod 3-7 dages levering. Jeg fik at vide, at der var ikke blevet hentet ordrer endnu, så hvis jeg placerede ordren med det samme, så burde jeg få varen i dag.
Ganske rigtigt. Kl.9 i morges blev varen leveret. Fantastisk service og mega hurtig levering 👍

2025幎6月20日

Hej Liane

vi er glad for at din bestilles kom frem, så du kunne nå at få den med på ferie :)

Fantastisk service!

Jeg vil gerne takke Jysk Caravan Center for en fantastisk oplevelse. Vi oplevede stor fleksibilitet og imÞdekommenhed ifm. vores tur, og det er lige det en bÞrnefamilie har brug for.
Vi var afsted to voksne og tre bÞrn i alderen 4,5 år, 3 år og 8 måneder. Og selvom det er lidt hektisk med tre så små bÞrn på lidt plads, så havde vi den skÞnneste tur. Og så roste min mand bilen kÞreevne, hvilket jo blot er endnu et stort plus.
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi skal på autocampertur!😃

2025幎5月11日

Hej Laura

Vi er rigtig glade for at I havde en super tur. Og helt sikkert har fået en masse oplevelser med jer hjem :)

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice

2025幎3月14日

Hej Brian

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glad for at du have en god oplevelse hos os.

Jysk Caravan Center

KÞb aldrig en campingvogn hos dem

KÞb aldrig en campingvogn her da deres garenti ER BYGGET på fup og fiduser, de sÊlger campingvogne som ikke kan synes pga pålÞbsbremse dÊmper er uvirksom. Og de vil ikke dÊkke en udgift på 500,- så hellere have en utilfreds kunde.

KOMMER ALDRIG DER IGEN

2025幎1月10日

KÊre Jan.
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du ikke er tilfreds – men vi kan ikke se at du har kÞbt en vogn her hos os.
Vi vil gerne anmode dig om at komme med flere oplysninger, da vi ikke har noget på dit navn.

Service til 5 *****

Efter at have skiftet campingvogn en onsdag kÞrte vi til Frankrig om lÞrdagen. Det viste sig at der var problemer med gas tilslutningen, hvilket gjorde vi ikke havde hverken varme eller varmt vand (truma combi). Fejlen blev forgÊves forsÞgt lÞst gennem flere telefonsamtaler, men måtte vente til vi kom hjem igen, hvor problemet hurtigt blev lÞst, og der blev givet en kompensation for vor ulejlighed.
En service der kun kan anbefales og giver 5*****.

2024幎10月4日
自発的なレビュヌ

Din servicemand har vÊret for hurtig

Din servicemand har vÊret for hurtig mht mover.
Det ene drivhjul på mover sad fast og ville ikke kÞre ind på dÊkket. Baksede lidt med det og måtte bruge medfÞlgende stjernenÞgle for at lÞsne spindel på mover, herefter virkede mover igen.
Det tager den tid det tager for mover at koblet helt fra, men nÞdvendigt for at mover skal virke. Ellers god service.

2024幎9月18日

KÞb af brugt campingvogn

Rigtig god service ved kÞb af brugt campingvogn. TillidsvÊkkende og venlig behandling. Et par små fejl på vognen blev uden diskussion udbedret. Absolut et sted jeg kommer tilbage til.

2024幎7月19日