Jeg har vÊret i flere forskellige campingcentre i mit lokalomrÃ¥de. NÃ¥r jeg har spurgt dem om hjÊlp til et konkret problem, sÃ¥ har de blot henvist til det jeg kan se pÃ¥ hylderne. I gÃ¥r var je... ãã£ãšèŠã
Vi har netop haft stor glÊde af Jysk Caravan Centres hjÊlp til flytning af vores campingvogn. Vi fik den bedste service og stÞrste hjÊlpsomhed man kan Þnske sig. Brian fra Jysk Caravan Service fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Var pÃ¥ besÞg hos jer for et par weekender siden. Kiggede lidt pÃ¥ jeres nye vogne, fandt et par emner og valgte derfor at kontakte en sÊlger for at fÃ¥ en idé om hvor vores egen vogn lÃ¥ prismÊssigt. SÊl... ãã£ãšèŠã
Rigtig god service fÞr, under og efter vores lejemÃ¥l. Kunne altid fÃ¥ fat pÃ¥ medarbejder, nÃ¥r spÞrgsmÃ¥l indtraf. Super lÊkker camper, hvor alt bare fungerede og ingen udfordringer opstod undervejs. V... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jysk Caravan Center- Salg af campingvogne, trailere, campingudstyr og reparation af campingvogne.
Juelstrupparken 26, 9530, StÞvring, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç

Jysk Caravan Center ããã®åç
Ikke nogen god service kÞbte etâŠ
Ikke nogen god service kÞbte et gulvtÊppe hos dem som de sagde var lidt brugt ð€sandheden var sÃ¥ at det var pelrÃ¥dent og fuld af holler ð€men sÃ¥ lÊrte vi det kÞb nyt og nok ikke lige i StÞvring ð€

Jysk Caravan Center ããã®åç
Super service og altid venlig personale.
Alt klappede som det skulle.
Lavede en bestilling på nettet på en 2-trins stige, som min svigerfar skal have i julegave. Bestiller mandag, tirsdag modtager jeg en mail om hvornår den bliver sendt, og mandag ugen efter kan jeg hente den på posthuset. Thumbs up herfra :)
Super service
Ringe til Jysk-Carvan for at hÞrer om en Dometic kÞler boks, de havde den desvÊrre ikke på lager, men alligevel havde jeg den dagen efter med posten. En fin service som blev fulgt perfekt op af SÞren.
SÊlg aldrig din campingvogn på kommission her.
Meget dårlig gennemgamg af betingelserne for kommissionssalg, intet af det med småt blev gennemgået. Den aftalte pris blev heller ikke overholdt. Når du fÞrst har skrevet under, så udbedre de alle de fejl de overhovedet kan finde på din regning, og de tager sig meget godt betalt. Du kan ikke sige nej til noget og må tage til takke med resterne. Så hvis du har dine penge kÊr, så benyt aldrig dette firma.

Jysk Caravan Center ããã®åç
Meget dårligt sted at handle
KÞbte Eifelland campingvogn, men fik ikke at vide at fabrikken var gået konkurs. KÞbte nyt reservehjul med ophÊng, ved senere kontrol viste det sig at vÊre et brugt hjul, 6 år gammel og havde kÞrt. Det betÞd ikke noget sagde de, pris kr 1500,-
Nye beslag til mover blev fremstillet i "sort" jernplade og monteret uden maling eller galvanisering. Jeg kunne blive ved lidt endnu.
Jeg har selv fået ordnet de fleste garntiting, så ved jeg det er iorden