Bestelling geplaatst, verkeerde product geleverd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar evenals de Mail niet. Pakket retour gestuurd met de vraag voor het goede artikel toe te sturen geen reactie ?
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We bestellen hier steeds onze harnassen voor onze honden! Super kwaliteit! Gaan in verhouding met andere aankopen heel lang mee! Fijn met xtra handvatten en de mogelijkheid om naam en telefoonnummer o... ãã£ãšèŠã
Na onze review over het naamlabel van K9 deze is in drie maten leverbaar heeft K9 hierop gereageerd. Onze bestelling van minder dan 5X16cm kan problemen geven met het haar van de hond. Dit is door on... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben een hond met een gedragsprobleem en wilden graag een Dogtra bestellen, zagen een tweedehands staan en die besteld. Bij aankomst bleek deze stuk te zijn en hebben wij met een kleine bijbetal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- éŠ¬å ·åº
K9 Shop & Julius K9 Nederland ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zorgvuldige levering
K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het â na betaling â binnen twee dagen te leveren.
Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website.
Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar info@k9shop.nl.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uitstekende kwaliteit en snel
Een aantal dingen besteld en 1 ding was niet op voorraad. Er was keurig netjes contact over geweest over een eventueel vervangend product. Kwaliteit van de tuigjes en labels is zoals altijd uitstekend.
Snelle levering..mooi product en goede service
Een harnasje besteld voor onze pup..snel geleverd en past perfect. Ik wilde ook naambadges er bij maar kwam er zelf niet goed uit welke maat ik moest kiezen..mail gestuurd en bijna meteen antwoord..dus besteld en ook die waren er binnen 3 dagen.
Zeer tevreden dus
Een heel aangename ervaring
Een heel aangename ervaring, ook zeer vriendelijk geholpen bij telefonisch contact, omdat ik een verkeerde bestelling geplaatst had, het bedrag zouden ze terugstorten, dus dat zal zeker een van de dagen gebeuren, de nieuwe bestelling was binnen 24h geleverd, en zoals alles van k9 in goede orde en kwaliteitsvol
Hondje en baasje zijn beide gelukkig hier
Wordt niet gereageerd door het bedrijf
Voor de hond die angstig is en uitvalt naar honden had ik de kauwsnoepjes bestelt. Hij kreeg ze 2 maal daags maar dit deed helemaal niets voor hem. Mail gestuurd naar K9 laboratories en mijn geld terug gevraagd. Totaal geen reactie en geld kwijt. Zelfs nog gevraagd of ik diegene die ik over had terug moest sturen. Uiteindelijk die toch opgemaakt. Heeft helemaal niets voor hem gedaan.

K9 Shop & Julius K9 Nederland ããã®åç
Echt super mooi stevig en goed zittendâŠ
Echt super mooi stevig en goed zittend tuigje van K9.
Echt met geweldig service.
Bij twijfel van de bestelling, zelf even bellen. Wauw goed geregeld
Groetjes en.pootjes van ZIGGY
Duidelijke site
Dankzij de goede maattabellen ineens het geschikte K9 exemplaar gekocht. Prima opvolging en snelle verzending. Top!
Het was een goede ervaring omdat hetâŠ
Het was een goede ervaring omdat het pakketje niet is bezorgd,ik heb K9 gebeld en toen hebben ze een nieuw pakketje gestuurd wat wel werd bezorgd. Dus een super service. K9 bedankt, en super goed geholpen door uw medewerkers.
Hondentuig voldoet helemaal aan deâŠ
Hondentuig voldoet helemaal aan de verwachting.
Zeer gebruiksvriendelijke site en makkelijk te bedienen bestelling is snel binnen dus zeer tevreden hier.
Vrouwtje blij, hond blij!! â€ïž
Goed product,goede prijs en op tijdâŠ
Goed product,goede prijs en op tijd geleverd.
Ruim assortiment
Ruim assortiment, concurrerende prijzen en snelle levering.
Label besteld voor K9 hondentuigje. Binnen 2 dagen geleverd. Erg bij mee.
Duidelijke informatie op de website
Duidelijke informatie op de website. Bestelling geplaatst en alles netjes geleverd na korte tijd.
de riem die ik heb besteld is op tijdâŠ
de riem die ik heb besteld is op tijd gearriveerd. Helaas heeft mijn hond, duivelse herder, er weer in gebeten en ging het rafelen. ik heb het dichtgebrand anders zou ik geen lijn meer hebben.Ik ben verder wel tevreden met de riem omdat het rubber ervoor zorgt grip te hebben.
Shampoo besteld en bij elke fles wasâŠ
Shampoo besteld en bij elke fles was netjes de dop afgeplakt met plakband om eventueel lekken te voorkomen.
flexibele instelling met snel resultaat
Ondanks dat de voorraad onvoldoende was om mijn bestelling in 1 x te kunnen plaatsen na wat chat contact snel een goed oplossing gevonden. Hierdoor kon ik toch bestellen wat ik wilde en werd de bestelling snel geleverd
Snel, goed en duidelijk!
Snelle levering! Duidelijke website! Uitstekend!
Goede levering,echter de lucht van deâŠ
Goede levering,echter de lucht van de aroma care lavender is zo vertrokken.Valt tegen.
Snelle levering en precies wat we ervanâŠ
Snelle levering en precies wat we ervan verwachten.
Prima communicatie en snelle levering.
Makkelijke website en snel te vinden
Makkelijke website en snel te vinden. Ook snel geleverd

Goede en snelle service
Goede en snelle service . Denken met je mee en houden je op de hoogte.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã