Bestelling geplaatst, verkeerde product geleverd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar evenals de Mail niet. Pakket retour gestuurd met de vraag voor het goede artikel toe te sturen geen reactie ?
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na onze review over het naamlabel van K9 deze is in drie maten leverbaar heeft K9 hierop gereageerd. Onze bestelling van minder dan 5X16cm kan problemen geven met het haar van de hond. Dit is door on... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben een hond met een gedragsprobleem en wilden graag een Dogtra bestellen, zagen een tweedehands staan en die besteld. Bij aankomst bleek deze stuk te zijn en hebben wij met een kleine bijbetal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- éŠ¬å ·åº
K9 Shop & Julius K9 Nederland ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zorgvuldige levering
K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het â na betaling â binnen twee dagen te leveren.
Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website.
Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar info@k9shop.nl.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

K9 Shop & Julius K9 Nederland ããã®åç
Ik ben zeer tevreden over de puppy tuigâŠ
Ik ben zeer tevreden over de puppy tuig van K9, zit goed, lekker wandelen, en de pup vind het ook veel prettiger dan het vorige tuigje.

Gewoon Geweldig
Ik ben zeer tevreden over de puppy tuig van K9, zit goed, nog een beetje ruim, maar we kunnen er lekker mee wandelen, en de pup vind het ook veel prettiger dan het vorige tuigje.
Had me bestelling binnen een week binnen, maar ja de naam van de pup moest er dan ook op, en dat geeft natuurlijk wat werk en tijd.
Ga zekker een nieuwe bestellen als ze deze niet meer past.
Goede service, bestelproces mag iets beter.
Via de website 2 naamplaatjes besteld voor het tuigje.
Het bestellen op een mobiel is niet te doen, niet overzichtelijk en veel knoppen vallen buiten het beeld.
Op een laptop/computer is het beter te doen.
Er miste alleen nog wel 1 laatste controle preview voordat je de bestelling kan plaatsen...
Levering was vlot.

K9 Shop & Julius K9 Nederland ããã®åç
Snelle en nette levering!

K9 Shop & Julius K9 Nederland ããã®åç
Super snelle levering en goede klantenservice!
Super snelle levering

Leuke shop
Leuke Shop. Makkelijk bestellen. Snelle levering. Grote keuze.
Prima!
Bestelling binnen 1 dag bezorgd.
Product is zoals verwacht.
Hamsterkooi :-)
Heel blij met onze nieuwe hamsterkooi! Bijzonder netjes in communicatie. Was 1 ding niet meegeleverd. Kreeg ik de dag erop alsnog netjes geleverd en met de vraag of alles naar wens was. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Retournering zou me 11 EUR kosten
Retournering zou me 11 EUR kosten, hoewel de informatie op de website over de maat zeer misleidend is. Bij afmeting staat 14 cm (het betreft een hondenvoerbak). Nu blijkt de afmeting te gaan over de diameter van de onderzijde en niet de bovenzijde (waar het eten in wordt gedaan) wat een groot verschil is.
Ik zond een mail met de vraag hoe ik kon retourneren, want deze info is moeilijk te vinden op de website en er zit bij de bestelling geen bon voor retourzending. Hierop kreeg ik antwoord dat ik het pakket zelf kan terugzenden + het adres.
Op mijn mail betreffende de kosten van de retournering en het feit dat de informatie misleideind is, kwam geen reactie meer.
Helaas geen positieve ervaring.
winkel en webshop
winkel en webshop
We zijn in de winkel geweest. Speciaal er heen gereden (5 kwartier rijden enkele reis) maar helaas niet meer zoals het voorheen was. Het is nu meer een webwinkel geworden. Op de vraag of ze het harnas konden opmeten en afstellen werd er gezegd nee dat doen we niet. Ik vond dit echt jammer een gemiste kans volgende keer gewoon in de winkel kopen. We hebben naamplaatjes laten maken. Makkelijk te doen en snel geleverd. Jammer dat dat niet meteen in de winkel kon waardoor we onnodig verzendkosten kwijt waren. Ik vond de service in het verleden beter. Rekening werd via mail gestuurd met niet ons adres maar factuur adres en verzend adres naar K9 shop terwijl we in het klantenbestand moeten staan.
Harnas vrijdag besteld en zaterdagâŠ
Harnas vrijdag besteld en zaterdag ontvangen.Dit was een staaltje van perfectie.Dus ja K9 is heel braaf geweestð€£
Snelle levering. Mooie naambordjes voor op ons K9 tuig.
Dik tevreden
We bestellen hier steeds onze harnassen voor onze honden! Super kwaliteit! Gaan in verhouding met andere aankopen heel lang mee! Fijn met xtra handvatten en de mogelijkheid om naam en telefoonnummer op het dek te plaatsen met klittenband! Geeft toch rust mocht er iets gebeuren! Nu een longwalk harnas besteld! Wederom topkwaliteit en gemakkelijk aan te doen! Wij zijn dik tevreden!ðð¥
ik heb hier vaker besteld en alles isâŠ
ik heb hier vaker besteld en alles is goed goede service
Snelle levering van de hondenkoekjes
Snelle levering van de hondenkoekjes, wat zeer gewaardeerd werd door de hond !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã