Der kom en teknikker Henrik ud i dag 2 pinsedag og gav en super god og meget kompetent oplevelse, ved installation af tv og interne. Jeg kan pÃ¥ det kraftigste an befale dette firma og teknikker Henrik... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
God â fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del Ã¥r efterhÃ¥nden, og har kun oplevet smÃ¥problemer, pÃ¥nÊr én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg ringer pÃ¥ Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus IshÞj tilbÞd, at komme hjem til mig og hjÊlpe... ãã£ãšèŠã
Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesÞg fra KabelPlus og det gÞr jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dÃ¥se til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
BesÞg vores butik pÃ¥ IshÞj Ãstergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) â her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg ville Þnske vi ikke var lÃ¥st fastâŠ
Jeg ville Þnske vi ikke var lÃ¥st fast pÃ¥ KabelPlus. Det er blevet mere elendigt med Ã¥rerne. NÃ¥r vi er hjemme er vi oftes nÞdsaget til at slÃ¥ internettet fra pÃ¥ telefonen bare for at kunne bruge den. Tvâet hakker konstant. Streaming tjenesterne vi har kan oftes ikke logge pÃ¥. Jeg ville ÃNSKE vi ikke behÞvede have det L...

Godt nok til prisen
Ved godt der er mange der oplever problemer både på internet og tv
Når det så er sagt jeg oplever nÊsten ingen problemer et par gange om året skal modemmet genstartes af en teknikker når jeg har ringet til kundeservice og så er hastigheden fin igen
Det samme oplevede jeg med yousee så det er ikke noget nyt
Vh
K. Jensen

Glad kunde
Super priser, mega stabilt netvÊrk, og hurtig service, whatŽs not to like?

Grundig og professionel
Grundig og professionel. UdfÞrte adskillige dobbelttjek på min internetforbindelse, og skiftede dele ud de mistÊnkte for at kunne lave fejl.

Jeg giver kun 3stjerner.fordi jegâŠ
Jeg giver kun 3stjerner.fordi jeg mindst har 12kanaler jeg ikke gider. Men mangler national geografisk, og discovery ID. V. H. Jan

Det virker godt
Det virker godt - lidt besvÊr med at flytte fastnetnummer, skulle selv kontakte VipTel - som til gengÊld er meget flinke. Får den betalte hastighed med en fornuftig ping tid (7-10 ms). Der har vÊret et nedbrud på nogle timer i de par måneder, jeg har vÊret kunde, det var på grund af en overgravet fiber.

Så forfÊrdeligt
Så forfÊrdeligt. Den her anmeldelse kan knap nok sendes fordi nettet er så dårligt!!

Yderst kompetent teknikker
Yderst kompetent teknikker, der hurtigt fandt og lÞste fejlene på vores installationer

teknikker besÞg 6/7 20
Det var en meget hjÊlpsom tekniker....hurtig til at finde fejlen...kan kun vÊre tilfreds. . .

Har vÊret kunde siden 2017
Har vÊret kunde siden 2017, bosat i ishÞj og dermed vÊret tvunget til at have Kabelplus grundet fÊllesantenne.
Jeg har mindst oplevet problemer en gang om ugen.
Jeg har egentlig opgivet at ringe til dem, fordi det hver ENESTE gang âbareâ er endnu en ugidelig kundeservice, som er ligeglad med ens problemer, da de jo har monopol pÃ¥ IshÞj markedet.
Det er tragisk og yderst uacceptabelt.
Jeg valgte dog, at opsige min tv-pakke og stadig beholde internet, så jeg kunne kÞbe streaming tjenester i stedet for at skulle give mine penge et elendigt produkt, hvilket kabelplus giver + jeg vil gå langt for ikke at bidrage til fortsÊttelse af så elendig kundeservice og indirekte vise min utilfredshed.
+ der ikke bliver hverken tilbudt kompensation ELLER undskyldning for de utrolig mange Gange, hvor udfaldene har opstået.
Jeg betaler mindre og jeg får vÊsentlig bedre tv (men grundet internet stadig er fra kabelplus, så er der stadig store udsving).
Jeg vil aldrig anbefale kabelplus og håber, at der er flere, som sÞger alternativer for at vise deres utilfredshed.

Intet virker!
Intet virker!
Pga. opgradering af forbindelse til 1000/100 Mbit skal modem skiftes. Jeg hentede modem i tirsdags (den 19. maj) kl. ca. 15:30. I dag (den 21. maj) kl. ca. 20:00 virker intet efter mere end to dÞgn. Det er under al kritik!
Opdatering den 11/6-2020; Jeg modtog i dag en ligegyldig, og sikkert autogeneret, besked fra Kabelplus om at jeg kan bestille et teknikerbesÞg så min installation kan blive gennemgået. Problemet fra maj blev imidlertid lÞst sÞndag den 24. maj - efter 5(!) dage uden nogen form for internet - hvor Kabelplus' tekniske telefonsupport konstaterede at den manglende internetforbindelse var en fejl hos dem, bestående i at de fejlagtigt ikke fik "skubbet" den rette modem-software ud fra central side efter udleveringen af det nye modem. Da de havde konstateret denne fejl hos dem selv, blev problemet lÞst i lÞbet af ca. 1 time ved at de "skubbede" den korrekte software ud til modem'et. Så jeg er mildest talt ikke imponeret over en så generisk besked om fejl i min installation så lang tid senere!

skal vente 5-7 dage på aktiverings kode for at se tv :-(
Har modtaget en tv boks og vil gerne koble mig på så jeg kan komme til at se tv, men jeg skal åbentbart bruge en aktiveringskode.
PrÞvede derfor at ringe til deres kundeservice men han kunne ikke hjÊlpe da han ikke måtte udlevere det over telefonen så jeg skulle skrive en mail til deres kundesevice som melder tilbage "tak for din besked vi besvare din besked inden for 5-7 dage" what the F...!!!!
Nu er der så gået 3 dage, så jjeg venter da bare 2-4 dage mere :-(:-(

Kabelplus ããã®åç
Den bedste forbindelse og den bedsteâŠ
Den bedste forbindelse og den bedste service

Kabelplus ããã®åç
Teknikkeren kom ud til os og begyndteâŠ
Teknikkeren kom ud til os og begyndte at fejlsÞge også var han oppe på loftet for at måle på en masse ting. Alt i alt en super god tekniker som gjorde som lovet

Kabelplus ããã®åç
Begyndt at abonnere i starten af COVIDâŠ
Begyndt at abonnere i starten af COVID lockdown. Blev mÞdt med god service, men mÃ¥tte vente et par dage pga teknisk problemer. De sÞrgede for en teknikker besÞg og fik lÞst problemet nu og der. Priser og hastighed mÃ¥ gerne vÊre billigere ð€

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ