En pris pÃ¥ Google reklamen, betydelig hÞjere pris pÃ¥ hjemmesiden, utrovÊrdigt. Pris pÃ¥ hjemmesiden er faktisk dyrere pr. stk end ved Miele, hvis man tager 12 Mieleâs pris er endda normalpris... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores fryser ophÞrte med at fungere. K. Berntsen leverede en lÃ¥nefryser efter fÃ¥ timer og reddede vores frysevarer fra optÞning mens vi afventede en ny fra deres fjernlager. En ikke forudset vending... ãã£ãšèŠã
Levering til dÞren indenfor et dÞgn, to gange i streg. Sidste levering var endda med en tilfÞjelse til mit kÞb om formiddagen, som nÃ¥ede med i leveringen samme eftermiddag. God service ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kai Berntsen aps lever ikke op til forpligtelser i henhold til kÞbeloven. En Gram ovn, der gÃ¥r i stykker efter 1 1/2 Ã¥r er dÊkket af garantien. Der har nu vÊret 3 besÞg (henover nÊsten fire uger) af... ãã£ãšèŠã
Ãstergade 27, 9460, Brovst, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Vi kÞbte en vaskemaskine, og fik den leveret super hurtigt. Kai Berntsen var fleksibel i at finde alternative leveringsmetoder, som betÞd at vaskemaskinen kunne leveres med det samme.
Desuden var prisen på vaskemaskinen bare i orden.
Jeg kan kun give Kai Berntsen og Kenneth Kristensen mine bedste anbefalinger.
Poul Eriksen
Aabenraa
Fik varen MEGET hurtigt og i hel og sikker pakningâ¢ð
Bestiller nogle varer om formiddagen, og nÊste dag ligger de i pakkeshoppen. Det er super effektivt og prisen var blandt de bedste af de valgmuligheder jeg fandt. 100% tilfreds!!
Fin webside.
Hurtig behandling af ordre.
Hurtig forsendelse.
KaffekvÊrnen stoppede med at virke 14 dage fÞr garantien udlÞb, da jeg ringede til Kai Berntsen fik jeg 2 tilbud.
Vi sender dig en ny eller du kan få pengene tilbage.
Det er fremragende service ....
Virkelig god service! Jeg havde overfÞrt belÞbet dobbelt, og havde ikke selv lagt mÊrke til det, men det havde bogholderiet hos Kai Berntsen, som ulejligede sig med at ringe mig op og lige hÞre, om jeg ikke ville have den ene overfÞrsel retur. Tak for god service!
Jeg bestilte en brÞdrister og indenfor under 2 timer, var den afsendt.
Og prisen inkl. forsendelse var lavere, end hvad jeg ellers kunne finde andre steder for den samme vare.
Bestilte to ting i lÞbet af en uge og de var både billigere end andre steder, og så kom de dagen efter, jeg bestilte dem! Super virksomhed!
Virkelig god service og behandler kunder professionelt.
Lynhurtig levering.
Nem hjemmside at bestille på.
Kan helt klart anbefales
Vi kÞbte en blender som ikke virkede. Kontaktede virksomheden som på fÞrst mulige hverdag sendte os en ny blender. Vi behÞvede ikke engang at returnere den der ikke virkede. Super service og ekspres levering. Kan anbefales at handle der.
Jeg har kÞbt en OBH keramisk stegepande fra Kai Berntsen, og jeg er vild tilfreds med produktet! Den er hurtig at gÞre rent og maden brÊnder ikke fast, ligemeget hvad man smider på den.
Jeg bestilte mandag kl 15.00 og kl 08.00 i morges stod posten med pakken ude foran min dÞr. Derudover var pakken meget forsvarligt pakket ind.
Det er ikke sidste gang jeg handler med Kai Berntsen.
BOSCH selvfÞlgelig og jeg er godt tilfreds.
God gedin service hvor tingene bare virker så jeg kan lave mad igen.
Jeg kommer igen når kÞleskabet snart skal skiftes.
KÞbt hvid Mieleovn. Kai Berntsen gjorde alt for at skaffe den. Model kunne ikke leveres fra Miele. De skaffede den. Leveret som lovet. Fin information undervejs. Kan kun anbefale firmaet. Fantastisk service.
Billig og meget hurtig, varen blev modtaget i uåbnet emballage.
SÃ¥dan skal det laves !