En pris pÃ¥ Google reklamen, betydelig hÞjere pris pÃ¥ hjemmesiden, utrovÊrdigt. Pris pÃ¥ hjemmesiden er faktisk dyrere pr. stk end ved Miele, hvis man tager 12 Mieleâs pris er endda normalpris... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores fryser ophÞrte med at fungere. K. Berntsen leverede en lÃ¥nefryser efter fÃ¥ timer og reddede vores frysevarer fra optÞning mens vi afventede en ny fra deres fjernlager. En ikke forudset vending... ãã£ãšèŠã
Levering til dÞren indenfor et dÞgn, to gange i streg. Sidste levering var endda med en tilfÞjelse til mit kÞb om formiddagen, som nÃ¥ede med i leveringen samme eftermiddag. God service ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kai Berntsen aps lever ikke op til forpligtelser i henhold til kÞbeloven. En Gram ovn, der gÃ¥r i stykker efter 1 1/2 Ã¥r er dÊkket af garantien. Der har nu vÊret 3 besÞg (henover nÊsten fire uger) af... ãã£ãšèŠã
Ãstergade 27, 9460, Brovst, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Nem at bestille, markedets billigste pris og så hurtig levering. Så kan det ikke vÊre bedre. Derfor fem stjerner!
Nemt at bestille, kom dagen efter i en fin pakke og ingen problemer med produktet. Gid lidt flere kunne klare det
Jeg havde kÞbt en badevÊgt med postordre. Da den kom frem virkede den ikke, og jeg ringede til KB, hvor jeg fik en venlig dame, der bad mig om at prÞve at skifte batteriet. Jeg syntes jo, at det burde virke fra starten af, men gik ind på at prÞve dette. Hun bad mig om at ringe igen, hvis det ikke hjalp, så ville hun sende en ny, og jeg kunne smide den anden vÊk. Det ville vÊre for dyrt og besvÊrligt at sende den tilbage.
Alt kom til tiden i en meget fin indpakning
Jeg bestilte en OBH badevÊgt fra Kai Berntsen, da de var de billigste.
45 min. efter fik jeg en mail om, at vÊgten var sendt fra deres lager.
Dagen efter modtog jeg vÊgten.
Alt i alt kan jeg kun anbefale virksomheden.
Produktet var flot og service helt i top!
Ordered a VP Globe lamp from Kai Berntsen and the support sortered out my questions on international shipping and insurance promptly.
Very pleased, item arrived within a week or so from ordering.
Jeg bestilte varen fredag aften, lÞrdag formiddag fik jeg en mail, hvor de havde sendt den afsted. Hurtig og effektiv betjening, hvor varen var som angivet ved modtagelsen!
Alt gik hurtigt og pakken var sågar indpakket i flot gave papir, det er topklasse.
Fik trackingnr 3 minutter efter bestilling. Pakken kom dagen efter. Alt var som det skulle vÊre.
Fandt varen til bedste pris. Bestilte fredag, fik trackingnr lÞrdag som ikke viste noget, hverken ved at fÞlge det givne link eller manual indtastning. UanfÊgtet af det, forventede jeg at have den mandag, senest tirsdag og jeg fik den om tirsdagen. Kassen var fint pakket ind, men havde et hul i både indpakningen og selve kassen. Tror dog ikke den blev sendt afsted sådan, men nok fik det undervejs i transporten. Handler her gerne igen!
Fandt butikken på nettet grundet en meget fordelagtig pris. Pakken blev afsendt nÊste formiddag og var endda pakket flot ind i julepapir. Absolut kun ros herfra.
Jeg har netop kÞbt en badevÊgt hos Kai Berntsen ApS.
Det viste sig i fÞrste omgang at vÊgten ikke var på lager, men kunne skaffes hjem. Jeg blev dog tilbudt en anden lidt dyrere vÊgt til samme pris som den jeg oprindeligt havde bestilt. Det takkede jeg ja til. VÊgten blev afsendt samme dag, og var oven i kÞbet pakket fint ind i gavepapir.
Jeg bestilte d. 5. december om aftenen og havde modtaget vÊgten med posten d. 7. december.
Alt var perfekt og foruden en god og venlig betjening!
Jeg takker mange gange.
Super hurtig levering. Bestilte varen mandag eftermiddag og tirsdag morgen var den her med Post Danmark