Kennel Blanding レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan kun give Kennel blanding mine varmeste anbefaling. Vi har for en mdr. siden hentet vores dejlige hvalp. Hun er den mest sÞde og glade hundehvalp med masser af selvtillid og gÃ¥pÃ¥mod. Hele forl... もっず芋る

䌁業が回答したした

ForfÊrdelig oplevelse. Kennelejer overholder IKKE mundtlige aftaler, sÃ¥ mit rÃ¥d er at fÃ¥ ALT pÃ¥ skrift, eller evt optage samtaler, sÃ¥ man har bevis for hvad der er sagt, hvis det skulle ende i retten... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt en hvalp fra kennel blanding i maj 2019. Den skÞnneste lille pige😍 Har tidligere haft 2 racerene stamtavle hunde med alvorlige kroniske sygdomme, som begge var meget medicinkrÊvende... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kÞbte Luffy hos denne kennel Janne Aagaard,med den forstÃ¥else, at han var en velfungerende hund. En hund som kunne fungere sammen med katte, andre hund... もっず芋る

䌁業情報

1. ケンネル

圓該䌁業による蚘述

Dansk avlede Blandingshunde, med garanti imod ALLE arvelige sygdomme HELE hundens liv. Husk altid at besÞge en kennel inden du laver din vurdering. Vi har desvÊrre ofte vÊret ude for falske anmeldelser, som Trustpilot ikke vil fjerne, og vi har også flere gange oplevet det modsatte, hvor de fjerne gode anmeldelser. Dette gÞres for at tvinge firmaer til at betale for dyrt VIP medlemsskab, hvilket vi ikke har Þnsket. Gå gerne ind på vores FB https://www.facebook.com/groups/227639697815450 hvor du kan lÊse hvilke oplevelser de kunder som har handlet hvalp hos os har af erfaringer. Du kan også lÊse meget på vores hjemmeside kennelblanding.dk

ほが満足

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Vi kÞbte vores lille pjuske for vildt

Vi kÞbte vores lille pjuske for vildt mange år siden, hun blev 15 år, vi har gennem årene fulgt kennelen og talt med bekendte der har hunde derfra, her er kun godt at sige, vi kigger efter en lille vovse og vi kigger igen hos kennel blanding. Et dejligt sted.

2021幎6月30日

Hej Laila
Tak for den dejlige ord. SkÞnt at hÞre Pjuske har givet en masse gode år, men mange gode oplevelser. Det er det der er meningen med det hele.
Vh Janne

Chokerende oplevelse

Undgå denne kennel! Der er glade kunder, men når der opstår en uenighed, er der ingen vilje eller evne fra kennelen til at tage ansvar. I stedet tages der voldsomme skridt, som går udover både dyrenes ejere og dyrene selv.

Kennelejeren (KE) tager ikke ansvar og reflekterer ikke over sine handlinger i forbindelse med bortfÞrelsen af min venindes hund.

Baggrund: Ejeren leverede hunden tilbage til kennelen på visse vilkår, f.eks. at hun ville inddrages, hvis hunden skulle videre, samt at hunden, indtil der eventuelt blev fundet en ny ejer, kunne komme hjem på weekend, når ejeren havde overskud til det. DesvÊrre vendte hunden hjem i en udsultet og svÊkket tilstand og den havde også vÊret udsat for en klipning, der var gået galt. Det havde efterladt hunden med sår og alt for lidt pels. Der kom derudover modstridende forklaringer på, hvor hunden rent faktisk befandt sig, afhÊngig af, hvad der var bekvemt for KE at sige i den givne situation.

KE nÊgtede, at noget var galt og blev i stedet vred på min veninde. Det endte med, at min veninde ombestemte sig og trak anmodningen om ejerskifte tilbage for at beskytte hunden mod yderligere overlast.

EfterfÞlgende modtog ejeren (der nu var blevet blokeret af KE) gennem en advokat et brev om, at der ville blive taget retslige skridt, hvis ikke hunden blev givet tilbage til kennelen. Det var dog ikke retslige skridt, men hunden, der blev taget! KE og hendes sÞn passede min veninde op og stjal hunden på åben gade. En hund, der stadig var registreret i min venindes navn på davÊrende tidspunkt.

På kennelens Facebookside udtrykte flere, at KE var gået for vidt. De blev smidt ud. Jeg forsÞgte selv at nuancere den dÊmonisering, der var af min veninde, hvor KE kom med mange usande beskyldninger, bl.a. at hunden blev forsÞmt og kun fik meget lidt motion. Vi mÞdtes mange gange gennem et halvt år til hundeleg med min veninde og hendes hund og ofte havde de allerede legeaftaler med andre. Der var ingen tegn på forsÞmmelse. Selvom KE anerkendte, at jeg var formulerede mig pÊnt, blev hun til sidst trÊt af, at den anden side af historien også blev fortalt, og jeg blev smidt ud fra Facebooksiden. Jeg har kontaktet kennelen via E-mail og er blevet ignoreret.
KE vil ikke forholde sig til, at der er en helt anden side af historien, som kan dokumenteres og ikke matcher det billede, hun fremstillede, hvor hun "reddede" en hund fra en frygtelig person. Min veninde har fået en del grove kommentarer p.g.a. KEs falske påstande om hende.

Der er mange bekymrende historier om denne kennel, som desvÊrre ikke kommer frem, fordi enhver kritisk stemme bliver kvalt. Men det er vigtigt at få sagt, at alt ikke er rosenrÞdt på dette sted. Der er ingen ansvarsfÞlelse overfor dyr, som bare er en kilde til profit, ej heller hensynstagen til andre mennesker eller åbenhed overfor at lade dem komme til orde, når noget går galt. Ikke en ansvarlig måde at drive virksomhed på. Det er vigtigt, at der er plads til også at fortÊlle om de gange, det går galt, og hér går det altså *HELT* galt, p.g.a. en total mangel på empati og ansvarsfÞlelse.

KE brokker sig over, at negative anmeldelser ikke fjernes fra Trustpilot, selvom hun sandelig har haft travlt med at få dem til at forsvinde, siden hun alligevel betalte for det medlemskab, hun "ikke Þnskede". Selv min venindes anmeldelser blev anmeldt og slettet, selvom der ubetinget var en anerkendt kÞbsoplevelse, bekrÊftet af KEs svar til hende! Hun opfordrer til at gå ind i FB-gruppen, men den er stÞvsuget for alle kritiske indlÊg og personer. Man kan derfor ikke lÊse om hverken denne eller de mange andre situationer, hvor en "besvÊrlig" kunde og/eller deres kÊledyr blev behandlet forfÊrdeligt.

Jeg vil også opfordre til at nÊrlÊse KE's arrige "svar", hvor man bliver beskyldt for uvidenhed, at lyve og for at vÊre dum, hvis man deler sin viden om den person, KE dÊmoniserede og de forhold den nu bortfÞrte hund i virkeligheden levede under. KE beklager sig over, at jeg har opdateret min anmeldelse på baggrund af hendes "svar", som også Êndrer sig lÞbende. Der er min ret. Trustpilot har verificeret anmeldelsen, trods meget skrappe kriterier, men KE ved måske bedre end dem?

Hunden blev taget fra den registrerede ejer med magt *inden* retten havde fået lov at tale. KE havde ikke overtaget hunden permanent, da min veninde fortrÞd overdragelsen, efter KE mishandlede hendes elskede hund - og flippede ud, da hun blev konfronteret med det. Alt dette gÞr det forhåbentlig også lettere at forstå, at hundeejeren fortrÞd overdragelsen. Ethvert fornuftigt menneske, der bekymrer sig om sit kÊledyr, kan få kolde fÞdder, når de oplever sådan en ligegyldighed og kynisme.
KE's svar? "Det hele er lÞgn!" At rette ejer ikke havde de fornÞdne beviser i retssagen sÞrgede KE, med sin store erfaring i misbrug, jo selv for.

2021幎6月27日

Hej Martin
Du har aldrig vÊret på min kennel, eller handlet her, så at du danner dig en mening på 3 hånds lÞgnhistorier, og kun ved at hÞre en side af en sag. Det er for mig dybt
useriÞst.
Men til din oplysning kan jeg nu dokumentere at Ditte Fahlgren, har tabt den retsag der er kÞrt. Hun har på ingen måde nogen rettigheder over for min hund.
Dommen lyder !
T H I K E N D E S F O R R E T :
Janne Aagaard Simonsen frifindes.
Ditte Fahlgren skal betale sagsomkostninger til Janne Aagaard Simonsen med
11.500 kr.
BelÞbet skal betales inden 14 dage.
Udgiften til vidnefÞrsel med 334,70 kr. skal endeligt betales af Ditte Fahlgren.
Sagsomkostningerne bliver forrentet efter rentelovens § 8 a.
Vh Janne

FÃ¥et/passer den dejligste hund

FÃ¥et/passer den dejligste hund

mig og min kÊreste har vÊret så heldige at får lov til at passe og derefter få en af de hunde (pletto), som Kennel Blanding opdrÊtte med, og har aldrig oplevet en skÞnner hund (synds vi jo alle selv om vores egen hund), lige nu er hun igang med at får sin sidste omgang hvalpe efter 3 gangs graviditeter, hvor vi derefter får hende da hun går på pension. Vi kunne ikke have fået det beder!

2021幎6月14日

Kennel Blanding からの回答

Tak for de dejlige ord. Jeg er super glad for at i har glÊde af Pletto og omvendt

KÊmpe anbefaling!

Min kÊreste og jeg fik lov til i december at lÃ¥ne en hund med hjem (Pletto) for at afprÞve hvordan det ville vÊre at have hund i lejlighed. Vi blev simpelthen sÃ¥ forelskede i hende og efter hun har passet sine hvalpe de 8 uger ud, sÃ¥ fÃ¥r vi hende hjem. Vi glÊder os og elsker at komme og besÞge hende, hvalpene og alle de andre skÞnne hunde der bor pÃ¥ gÃ¥rden. Vi bliver altid mÞdt med smil og nogle gange stÃ¥r den ogsÃ¥ pÃ¥ lidt snak over kaffe. Alle gode anbefalinger om kennelblanding og Janne herfra! 🙌🏌

2021幎6月14日

Har KUN gode erfaringer med Kennel

Har KUN gode erfaringer med Kennel blanding. Hundene er sunde og stor trives. Kennelen inviterer til sociale arrangementer, hvor man kan mÞdes med de andre, der har kÞbt hund hos Kennel Blanding. Så kan man samtidig se de andre hunde, fra det kuld ens hund er fra:) Kennelen er altid sÞd til at besvare spÞrgsmål i forbindelse med hunden:):)

2021幎5月12日

Kennel Blanding からの回答

Tak for de sÞde ord. De luner

Vi har kÞbt en hvalp for snart 14 dage

Vi har kÞbt en hvalp for snart 14 dage siden, og vi gik bevidst efter en blandingshvalp og det at se den kom fra sÃ¥dan et dejligt friluftsted, med massere af dyr og mennesker omkring sig og en professionel mÃ¥de at hÃ¥ndtere hele handlen pÃ¥. Det har givet os en tryghed og hvis vi pÃ¥ et tidspunkt skal have en nr 2 hund, bliver det klart fra samme sted. Vi har kÞbt Carl og han er sÃ¥ fantastisk, godt ernÊret, kÊlen, legesyg, sover om natten og var renlig fra dag 1 👌🏌

2021幎4月8日

Kennel Blanding からの回答

Hvor er det dejligt med så mange pÊne ord. Tak for det.
Flot så godt i er kommet fra start. Det må vÊre skÞnt at det lille pus, holder tÊt fra start

Fantastisk kennel..

Fantastisk kennel med blandingshunde der bliver avlet efter sind, og ikke udseende.. Befriende dejligt!
Den fÞrste hund jeg fik derfra var i februar 2012 en vidunderlig tÊve med det dejligste sind.. Hvilede i sig selv allerede som 9 uger gammel da jeg fik hende hjem og havde ingen problemer med alene hjemme trÊning og var renlig fra dag et.. I juni 2017 fik jeg nr 2 hund derfra og hele den vidunderlige oplevelse fra fÞrste tÊve derfra gentog sig.. Har anbefalet kennel blanding fra fÞrste hund jeg fik derfra og anbefaler den stadig meget entusiastisk.. I starten af 2022 håber vi at vi henter nr 3 tÊve derfra og er sikker på at vi igen vil opleve det samme som vi har oplevet 2 gange fÞr.. KÊmpe respekt for Janne og det arbejde hun laver.. Tak Janne..

2021幎3月3日

Kennel Blanding からの回答

Tak for de flotte ord. Dejligt at hÞre dine hunde har givet glÊde

SkÞn kennel med glade hunde

SkÞn kennel med glade, harmoniske og skÞnne hunde - både forÊldre og hvalpe.
Vores skÞnne hund var glad, tryg og renlig både når vi besÞgte hende, og da vi hentede hende.

Vi vil garanteret kÞbe vores nÊste hund hos Janne!

2021幎2月24日

Kennel Blanding からの回答

Dejligt at hÞre i er kommet så godt i gang med jeres nye hunde. Tak for de pÊne ord

En rigtig hyggelig hundekennel

En dejlig kennel, hvor hundene har masser af plads, både ude og inde.
Når man har kÞbt hvalp, og kommer på besÞg, bliver man budt velkommen, af Janne og hvalpens forÊldre på gårdspladsen, det er virkelig hyggeligt.
Jeg kan varmt anbefale Kennel Blandingshund ❀

2021幎2月23日

Kennel Blanding からの回答

Tak for de pÊne ord. Dejligt at hÞre du havde en god oplevelse

God oplevelse ved kÞb af hvalp hos kennelblanding.dk

I maj 2018 kÞbte vi hvalp hos Kennelblanding.dk. Det var en god og dejlig oplevelse vi havde. Vi fik lov til at komme og besÞge vores hvalp hver uge inden vi kunne hente ham hjem. Alle hvalpene havde de bedste forhold, med eget udendÞrs hus og masser af plads til at udfolde sig. Vi fik en dejlig hanhund, som var renlig fra dag 1 og som stadig er sund og rask. Han er det kÊrligste og har et godt sind. Er god mod alle, både babyer, bÞrn og andre hunde. Kan kun give den varmeste anbefaling til kÞb af hvalpe hos Kennelblanding.dk

2021幎2月23日

Kennel Blanding からの回答

Tak for de pÊne ord. Dejligt at i er kommet så hurtigt i gang med renlighed

Har hund

Har hund herfra, som jeg besÞgte mange gange inden han kom hjem. Han er så glad, social og modig.

2021幎2月22日

Kennel Blanding からの回答

Dejligt du havde glÊde af at komme og besÞge din hvalp inden han kunne komme med hjem. SkÞnt at hÞre han giver glÊde

Vi har altid elsket dyr begge to så vi

Vi har altid elsket dyr begge to så vi blev enige om at nu ville vi have hund igen.
Ved en tilfÊldighed hÞrte vi om Kennel Blanding og ringede og fik en tid til at komme forbi.
Vi fÞlte os velkommen og der var tid til os. Det skÞnneste sted fyldt med glÊde og vi mÊrkede en stor kÊrlighed til dyrene.
Vi fik god vejledning i hvilken hund der kunne vÊre god for os med de Þnsker vi har.
Vi valgte moderen og faderen og så var det bare at vente.
Vi blev informeret da Billie var med hvalpe og da hun skulle fÞde fik vi besked og der kom lÞbende info.
Vi fÞler vi er med fra starten og på fredag skal vi ud og mÞde vores nye familiemedlem for fÞrste gang.
Vi glÊder os meget.
De bedste anmeldelser herfra os.

2021幎2月22日

Kennel Blanding からの回答

Dejligt at hÞre i har haft en god oplevelse, på trods af en lang ventetid, inden den lille ny kan komme med hjem

En herlig lille robust hund

Efter nogle års pause ville vi igen have hund i 2017. Jeg var varm på en Shetlands Sheepdog, men fandt ud af, diverse kenneler tog kr. 14.000 for hvalpe. Jeg tÊnkte, at vi skal bare have en "god ven", som bare skal vÊre en rigtig hund og ikke en unaturlig "stumpnÊse" eller et lille "bjÊffeapparat". Jeg fandt Kennelblanding - som bl.a. havde et kuld fra en far, som var ren Svensk Götaspids og en mor, som var en "skÞn" blanding med div. terrier mm. Voksen stÞrrelse ca. 12 kg. Så vi kÞbte én derfra - en lille "ulv" i brun vildtfarve, med pjusket pels, spidse Þrer, spids snude og udtryksfulde brune Þjne. For kr. 3.500. Hun er på alle måder en succes. Uden vÊsentlig trÊning, men ganske lydig, knurrer godt når vi trÊkker reb - men samtidig med en fantastisk evne til at undgå at bide til, hvis hun mÊrker at der er "finger imellem". Ingen helbredsproblemer. Nogle kalder - på ondskabsfuld vis - stedet en fabrik, og det er klart, at der er mange avlshunde og hyppige kuld, men at hvalpene går ude i forskellige indhegninger med hus i midten, sammen med deres mor, er jo egentlig ganske naturligt og en fordel for hvalpenes fremtidige helbred - og deres hurtige stuerenlighed - tror jeg også. Man kan kun konstatere, at på stedets Facebook-side, ser man en masse - og kun, så vidt jeg har set - tilfredse ytringer.

2021幎2月21日

Kennel Blanding からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre jeres hund giver glÊde

Dejlig sted og glade hunde

Jeg har kÞbt hvalp fra Kennelblanding 2 gange; i 2002 og igen i 2014. Begge gange har jeg haft mulighed for at besÞge hvalpene flere gange og hilse på forÊldrene. Alle hunde jeg har hilst på i kennelen, har vÊret nogle glade og tillidsfulde hunde, og oplevelsen med at kÞbe hvalp her, har vÊret meget positiv.
I 2016 overtog jeg også en af Kennelblandings pensionerede avlshunde. Den pensionerede avlshund lever stadig - og jeg har nok sjÊldent mÞdt en mere venlig, imÞdekommende og tillidsfuld hund, så mit indtryk er helt klart at både avlshunde og hvalpe har det godt hos Janne. Min nÊste hund skal også kÞbes her...

Kennel Blanding からの回答

Dejligt at hÞre du har haft stor glÊde af dine hunde her fra. Jeg er så glad for, du også har fået Tilde, så hun har kunne nyde sit otium i perfekte rammer

Fantastiske hvalpe fra en fantastisk kennel

Denne kennel kan varmt anbefales. Vi fik i efteråret 2020 den sÞdeste hvalp fra Kennel Blanding. Hun er sund, glad, rask og lidt mÊrkelig - på den bedste måde. Janne var altid hurtig til at svare på evt. henvÊndelser vi havde som nybagte hvalpe-forÊldre. Mange kenneler fokuserer, i min mening, for meget på et "racetypisk" udseende, og tilsidesÊtter sundhed og temperament, derfor er det skÞnt at se en som avler blandingshunde - der gives oven i kÞbet garanti mod alle arvelige sygdomme, hele hundens liv.

Kennel Blanding からの回答

Tak for de sÞde ord. Dejligt at hÞre i har glÊde af jeres hund

Kan kun anbefales

Vi er på nummer to hund fra Kennel Blanding - da vi mistede den gamle - var vi slet ikke i tvivl om hvor den lille ny skulle komme fra. Dejlige skÞnne sunde og robuste hunde - som passer til vores familie. Kan varmt anbefale denne kennel.

Kennel Blanding からの回答

Det er så dejligt når i som kunder kommer tilbage for at kÞbe en hvalp mere her fra. Det fortÊller mig på alle måder i har vÊret glad for jeres hund

Har kÞbt den bedste hund hos

Har kÞbt den bedste hund hos kennelblanding.dk

FuldstÊndig åbenhed kunne hilse på både mor og far - alle hunde var meget glade og imÞdekommende og der var fuldt styr på vacciner chip og ormekur samt gode råd og vejledning.

Kennel Blanding からの回答

Dejligt at hÞre du har haft en god oplevelse med at kÞbe hund her. Det gÞr mig så glad når i får en hund der giver glÊde

Vi fik en lille shar pei/spansk

Vi fik en lille shar pei/spansk vandhund. Janne var altid sÞd og smilende, da vi kom på besÞge. Hun forklarede alt om rassen og behÞv. Vi var meget tilfreds med hendes kennel og selvfÞgelig med vores lille hund!

Kennel Blanding からの回答

Hvor er det skÞnt i har glÊde af jeres hund, og har haft en god oplevelse med kÞbet af den

Yderst tilfreds

KÞbte i år 2012, vores fÞrste hund hos kennel blandning/ Janne. I år 2019 kÞbte vi nr.2 hund hos Kennel blandning. Vi har nu 2 skÞnne hunde, de er harmoniske, frÊkke,glade..og har rigtig meget personlighed. De er opvokset i skÞnne omgivelser, og vi mÞdte forÊldrene. Vi har vÊret yderst tilfredse, og anbefaler altid vores omgangskreds, at tage et kik på kennel blandning, hvis de skal have en hund ( En ven for livet)

Kennel Blanding からの回答

Hvor er det dejligt at i har en masse glÊde af jeres hunde. Tak fordi du anbefaler mig til andre. Det varmer

Fantastiske hvalpe

Fantastiske hvalpe, sunde og glade. Dejlige forÊldre og Janne er så sÞd. Man kan fÞlge andre hvalpe og sÞskende hele livet. SkÞn skÞn skÞn kennel.

Kennel Blanding からの回答

Tak for alle de sÞde ord. Det varmer