Absolut den bedste webshop med dyretilbehÞr jeg har bestilt fra! Stort udvalg, som er nÞje beskrevet. Endda med billeder i stÞrrelsesforhold. Tingene nÞje pakket ind hver for sig. Den vedlagte fak... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vildt god kundeservice, de er sÃ¥ flinke og serviceminded. Imponerende udvalg, har oplevet flere tyggeben er stÞrre end fra andre steder. Overskuelig og nem webshop, hyggelig butik. Kan pÃ¥ det varm... ãã£ãšèŠã
Fremragene serivice , gode priser . Det bliver min nye farvorit hunde snack shop.
Fint udvalg og super service ð Det jeg oprindelig havde bestilt var desvÊrre blevet udsolgt - der blev ringet fra butikken og jeg kunne frit vÊlge om jeg ville have en anden vare eller pengene tilbag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KJ DOG FOOD er en uafhÊngig og familieejet butik og webshop, med speciale i kvalitetsfoder, artikler og lÊkkerier til både hund- og kat. Vi forhandler dog også massevis af tilbehÞr til havens vilde fugle, hÞnsefoder og forskellige frÞblandinger. Vi elsker kÊledyr - derfor sÊtter vi pris på, at både du og dit kÊledyr skal have den bedste betjening og god vejledning i vores hyggelige butik. Vi bestrÊber os altid på at levere konkurrencedygtige og skarpe priser. Når vores kunder er glade, er vi glade.
é£çµ¡å
Rimmensgade 35 B, 9900, Frederikshavn, ãã³ããŒã¯
- info@kjdogfood.dk
- www.kjdogfood.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig fin side og hurtig levering
Rigtig fin side og hurtig levering. Dog undrede det mig lidt ,at netop på Black friday var vi tre glade hunde ejere der bestilte en del og der fik vi så ikke fri fragt. Men ellers super tilfreds .

KJ DOG FOOD ããã®åç
Jeg har kun positivt at sige om minâŠ
Jeg har kun positivt at sige om min oplevelse med jer. Dejligt med en webshop med bland-selv godbidder. Stort udvalg og rimelige priser
Altid god service!
Altid god service!
Rigtigt dejligt sted og handle bÃ¥de i den fysiske butik men ogsÃ¥ pÃ¥ webshoppenð Altid gode varer og masser af forskellighed ð
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Bestilte varer med click and collect kl 14, og 14.50 var de klar til afhentning
Godt udvalg
Godt udvalg, hurtigt afsendelse og gode priser! Fin webshop, den kan det den skal kunne :-)
Super god 1 gangs besÞg og indkÞb pÃ¥âŠ
Super god 1 gangs besÞg og indkÞb på Webshop
Gode priser, stort udvalg,
Hundepiger og deres hundemor var meget tilfredse..
Kan kun anbefale Webshop
AnbefalelsesvÊrdig
Absolut topklasse varer til rigtig gode priser.
God indkÞbsoplevelse
Super lÊkker hundesnack skulle hilseâŠ
Super lÊkker hundesnack skulle hilse fra alle 3 vovser og sig vov vov
BÃ¥de hundemor og hundene er super tilfreds sÃ¥ kun +++++++ og vov vov herfra ð¥°
Gode varer og fin service
Gode varer og fin service, ikke sidste gang jeg handler der ðð
Fantastisk service og nogen godeâŠ
Fantastisk service og nogen gode produkter
Super dejligt butik og man er bare sÃ¥âŠ
Super dejligt butik og man er bare så velkommen og netbutik er super. Så er hunden altid velkommen ...Har kun gode ord at fortÊlle SUPER GODT Gà ET ......
Super lÊkker online butik samt fysisk
Super lÊkker online butik samt fysisk! Sidst jeg handlede der havde jeg alle mine varer dagen efter!
Alle produkter lever op til produktbeskrivelsen.
Super god service og lÊkre ting til dyrene!
Super firma
Super service, hurtig levering, hurtig svar på henvendelser og generelt god kommunikation med firmaet. Jeg mangler en 6 stjerne for det fortjener de helt sikkert.
Vores hundepenge kommer til at ligge her fremover.
ââââââ
God service, hundene er vilde med jeres varer og hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg handler herð
Kan KUN anbefale!
Jeg fik mine vare hurtigt, og hundene ELSKEDE hver en ting! âºïž
Det er nemt og finde rundt pÃ¥ jeresâŠ
Det er nemt og finde rundt på jeres hjemmeside og så leverer i rigtig hurtig.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã