Absolut den bedste webshop med dyretilbehÞr jeg har bestilt fra! Stort udvalg, som er nÞje beskrevet. Endda med billeder i stÞrrelsesforhold. Tingene nÞje pakket ind hver for sig. Den vedlagte fak... ãã£ãšèŠã
Vildt god kundeservice, de er sÃ¥ flinke og serviceminded. Imponerende udvalg, har oplevet flere tyggeben er stÞrre end fra andre steder. Overskuelig og nem webshop, hyggelig butik. Kan pÃ¥ det varm... ãã£ãšèŠã
Fremragene serivice , gode priser . Det bliver min nye farvorit hunde snack shop.
Fint udvalg og super service ð Det jeg oprindelig havde bestilt var desvÊrre blevet udsolgt - der blev ringet fra butikken og jeg kunne frit vÊlge om jeg ville have en anden vare eller pengene tilbag... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KJ DOG FOOD er en uafhÊngig og familieejet butik og webshop, med speciale i kvalitetsfoder, artikler og lÊkkerier til både hund- og kat. Vi forhandler dog også massevis af tilbehÞr til havens vilde fugle, hÞnsefoder og forskellige frÞblandinger. Vi elsker kÊledyr - derfor sÊtter vi pris på, at både du og dit kÊledyr skal have den bedste betjening og god vejledning i vores hyggelige butik. Vi bestrÊber os altid på at levere konkurrencedygtige og skarpe priser. Når vores kunder er glade, er vi glade.
Rimmensgade 35 B, 9900, Frederikshavn, ãã³ããŒã¯
- info@kjdogfood.dk
- www.kjdogfood.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super fin levring og dejlige vare
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Rigtig fint udvalg, og sÊrdeles rimelige priser. Bland selv snack baren, er lige til at blive afhÊngig af, for både hund og ejer.... Kan helt klart anbefales herfra