レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale Kjellerup VVS. Vi havde et alvorligt problem med vandrÞrene. Michael og teamet fulgte os professionelt gennem hele forlÞbet og hjalp os ogsÃ¥ med at hÃ¥ndtere sagen over for ej... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kjellerup har udfÞrt en ny vandinstallation i vores nye Nilan Academy, og arbejdet er leveret pÃ¥ et niveau, jeg sjÊldent har set. Finishen er i topklasse, og deres hÃ¥ndtering af hele processen har vÊr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har brugt Kjellerup VVS til en stÞrre renovering af vores hus indbefattende bÃ¥de gulvvarme og nye badevÊrelser. Vi har fÞlt os helt trygge fra start til slut hvor firmaet leverer helt og lidt mer... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Kjellerup VVS har eksisteret siden 1998, hvor VVS virksomheden blev grundlagt af Claus Egholm Bendz. Virksomheden beskÊftiger p.t. omkring 130 dygtige medarbejdere, bestÃ¥ende af udlÊrte VVS-montÞrer, TÞmre, Autoriserede Gastekniker og Administrative medarbejdere, som alle er med til at sikre professionalisme og kvalitet fra a til z. Virksomheden drives fra lokaler beliggende pÃ¥ F.L.Smidthsvej 9 – I Silkeborg, og har autorisation inden for VVS og Naturgas. Kjellerup VVS er ligeledes medlem af Tekniq med garantiordning for VVS-installatÞrer. “Vi mener at kunne tilbyde den service og kvalitet, som der krÊves af jer sÃ¥vel i det daglige som ved stÞrre opgaver. Vi har stor fleksibilitet og kan oftest sÊtte mandskab ind i akutte situationer, sÃ¥ derfor mener vi at ville vÊre en interessant samarbejdspartner for jer. HÃ¥ber hermed at dette har vakt jeres interesse og ser frem til at hÞre fra jer” Virksomheden har 50 kÞrende servicevogne, vÊrksted og vagt uden for normal arbejdstid.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

115件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg kan varmt anbefale Kjellerup VVS.

Jeg kan varmt anbefale Kjellerup VVS.
Vi havde et alvorligt problem med vandrÞrene. Michael og teamet fulgte os professionelt gennem hele forlÞbet og hjalp os også med at håndtere sagen over for ejerskifteforsikringen.

Jeg vil isÊr varmt anbefale Thor, som var meget professionel, venlig og tålmodig.

2026幎4月23日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥.
Det er dejligt at hÞre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem, isÊr i en situation hvor der har vÊret noget på spil.
Tak for tilliden – og de mange stjerner, vi giver rosen videre til Thor og Michael.

Kjellerup har udfÞrt en ny

Kjellerup har udfÞrt en ny vandinstallation i vores nye Nilan Academy, og arbejdet er leveret på et niveau, jeg sjÊldent har set. Finishen er i topklasse, og deres håndtering af hele processen har vÊret både professionel og effektiv. Projektet blev afleveret i en sÊrdeles hÞj standard, og samarbejdet har vÊret en fornÞjelse fra start til slut. Kjellerup kan derfor varmt anbefales.

2026幎3月13日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐
Det er vi virkelig stolte af at lÊse – isÊr pÃ¥ et projekt som jeres, hvor der er fokus pÃ¥ bÃ¥de kvalitet og finish.
Vi sÊtter stor pris på det gode samarbejde hele vejen igennem, og det betyder meget for os, at både proces og resultat lever op til jeres forventninger.
Tak for tilliden og anbefalingen.
Kjellerup VVS A/S

Alt under 5 stjerne ville vÊre forkert

Alt under 5 stjerne ville vÊre forkert. Tak fordi I har hjulpet os med at fÃ¥ vand i huset. De nye rÞr sidder helt perfekt👍
Helt fra fÞrste mÞde har jeg fÞlt mig i de bedste professionelle hÊnder.
Bedste anbefalinger herfra.
I Þvrigt blev arbejdet udfÞrt super hurtigt.

2026幎3月3日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse,⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – og at I hurtigt fik vand i huset igen.

Tak for de pÊne ord og anbefalingen.

Kjellerup VVS A/S

Yderst tilfreds.

Skulle have installeret en bordopvaskemaskine. Medarbejderen kom hurtigt, installerede de ting der skulle installeres. OplÊrte mig i hvad han gjorde og hvorfor, og kom igen rigtig hurtigt da der skete en fejl.
Fejlen var ikke forudsaget af Kjellerup vvs men af den slange jeg fik med maskinen. Han hjalp mig videre og nu er alt godt.
Er yderst tilfreds med arbejdet.

2026幎2月12日

Tusind tak for den flotte anmeldelse, John. ⭐⭐⭐⭐⭐
Dejligt at hÞre, du er tilfreds med både installationen og hjÊlpen bagefter.
Godt det hele kÞrer nu.

Professionel rådgivning, dygtige montÞrer og 100% styr på aftalerne

Jeg fik i december 2025 udskiftet min varmepumpeinstallation af Kjellerup VVS, og hele forlÞbet har vÊret en rigtig god oplevelse fra start til slut.

Dialogen med Ole omkring valg af lÞsning, pris og udstyr var professionel, Êrlig og grundig. Der blev lyttet til mine behov, og jeg fÞlte mig godt rådgivet.

Installationen blev udfÞrt af to meget kompetente og grundige håndvÊrkere, som arbejdede effektivt, pÊnt og struktureret. AnlÊgget blev korrekt sat op, indkÞrt og gennemgået, så jeg fÞlte mig helt tryg ved lÞsningen.

Efterservicen har vÊret mindst lige så god. Telefonen bliver taget, aftaler bliver overholdt 100%, og man mÊrker tydeligt, at de tager ansvar for deres arbejde.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det er håndvÊrk og kundeservice, som det burde vÊre.

2025幎12月11日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse
Det gÞr os oprigtigt glade at lÊse din oplevelse – isÊr nÃ¥r bÃ¥de dialogen, selve udfÞrelsen og den efterfÞlgende service spiller, som det skal.
Vores mål er altid at rådgive ordentligt, udfÞre arbejdet grundigt og tage ansvar hele vejen igennem. Derfor betyder det meget for os, at du mÊrker netop det.
Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til Ole og de to montÞrer – det er sÃ¥dan nogle tilbagemeldinger, der gÞr os stolte af vores arbejde.
Tak for tilliden og for anbefalingen. Det sÊtter vi stor pris på.⭐⭐⭐⭐⭐

Overfakturering

Service af jordvarmepumpe fÞrte til unÞdige problemer og ekstraregninger

Jeg modtog et tilbud på service af min jordvarmepumpe. Prisen var hÞjere end hos andre i området, men jeg valgte alligevel virksomheden i forventning om, at der så også ville vÊre helt styr på tingene.

Systemet fungerede upåklageligt og skulle blot have det årlige serviceeftersyn.

Den fÞrste tekniker udfÞrte servicen, men Þnskede efterfÞlgende at sende en kollega ud for at kigge på kompressoren. Jeg oplevede ingen problemer med den, men valgte at stole på deres vurdering. Jeg gjorde dog tydeligt opmÊrksom på, at jeg ikke Þnskede unÞdige ekstraomkostninger. Alligevel endte det med netop det.

Det viste sig, at der intet var galt med kompressoren – her kom den fÞrste oplevelse af overfakturering.

Efter nogle dage efter begyndte huset at fÞles koldere og koldere. Til sidst blev det for koldt til at afvente, og jeg kontaktede virksomheden igen. De sendte hurtigt en tekniker, som justerede noget på anlÊgget, hvorefter varmen kom tilbage.

Dette besÞg blev jeg ogsÃ¥ faktureret for – selvom anlÊgget fungerede fejlfrit, fÞr virksomheden udfÞrte service.

Oprindeligt tilbud: 2.400 kr.
FÞrste faktura: 4.117 kr.
Efterregning: 1.625 kr.
Samlet belÞb: 5.742 kr.

Det vil sige 3.342 kr. mere end det oprindelige tilbud.

Men det giver jo mening når der er skrevet for mange timer på fakturaen og man også fakturerer at sende en mand ud for at rette sin egen fejl.

Jeg betalte den fÞrste regning, da der trods alt var blevet forklaret nogle ting om gulvvarmen, og der havde vÊret en tekniker ude for at se på kompressoren. Det Þnskede jeg ikke at skabe unÞdig konflikt om.

Men derefter modtog jeg pludselig en yderligere efterregning på 1.625 kr. Der er efter min vurdering registreret for mange timer på de to fakturaer – jeg havde dog ikke forestillet mig, at man selv skulle notere teknikerens ankomst- og afgangstider.

Efter min henvendelse blev jeg blot “tilbudt” at dele efterregningen op i 2-3 rater. Herefter ophÞrte kommunikationen, og jeg er derfor nÞdt til at skrive her.

Hvis dette ikke bringes i orden snarest, finder jeg en anden leverandÞr fremover.

2026幎2月10日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Vi er naturligvis Êrgerlige over at hÞre, at du har haft denne oplevelse. Det er bestemt ikke den fÞlelse, vi Þnsker, vores kunder skal sidde tilbage med.

Vi har gennemgået sagen internt med de involverede montÞrer for at sikre, at vi forholder os korrekt til forlÞbet.

Det årlige serviceeftersyn på jordvarmeanlÊgget blev udfÞrt til den aftalte faste pris. I forbindelse med besÞget var der også bestilt en gennemgang af gulvvarmeanlÊgget, hvilket ikke er en del af et standard varmepumpeservice.

Under servicen blev der konstateret en mulig uregelmÊssighed ved kompressoren, og derfor blev en kÞlemontÞr – efter aftale – sendt ud for at kontrollere kÞlekredsen nÊrmere.

Den efterfÞlgende henvendelse vedrÞrende manglende varme på 1. sal relaterede sig til indstillinger på gulvvarmestyringen, som var blevet nulstillet og omprogrammeret, hvorefter anlÊgget igen leverede varme.

Vi forstår godt, hvis det samlede forlÞb har givet anledning til frustration. Vores intention er altid at handle ud fra en faglig vurdering og forebygge potentielle problemer.

Vi vil meget gerne tage en direkte dialog med dig for at gennemgå faktureringen og sikre, at der ikke er opstået misforståelser.

FrÊsning og etablering af gulvvarme

Vi har haft fornÞjelsen af, at arbejde sammen med Kjellerup VVS om vores gulvvarmelÞsning i stue og kÞkken-alrum. Det har vÊret en fornÞjelse. Vi har fÞlt os i trygge hÊnder fra start til slut og har kun mÞdt sÞde, imÞdekommende og ekstremt kompetente medarbejdere hele vejen rundt.

2026幎1月20日

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse⭐

Det glÊder os virkelig at hÞre, at I har haft en god oplevelse med jeres gulvvarmelÞsning – og at I har fÞlt jer i trygge hÊnder hele vejen igennem processen.
Tak for tilliden og for at dele jeres oplevelse.

Ny gulvvarme

Min gulvvarme i huset kortsluttede i sÞndags og vi stod uden varme. Kjellerup VVS, kunne heldigvis komme mandag over middag og efter 2 timer med sved på panden hvad de installeret en ny trådlÞs gulvvarmestyring og nye telestat. Meget taknemmelig for deres arbejde og prioritering af mig som kunde i det kolde vejr.

2026幎1月11日

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, Kasper ⭐

Det er vi rigtig glade for at lÊse – og isÊr nÃ¥r vi kan hjÊlpe hurtigt, nÃ¥r varmen svigter i det kolde vejr.
Dejligt at hÞre, at du oplevede både god prioritering og et godt resultat med den nye trådlÞse gulvvarmestyring og telestater.

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

SjÊldent god håndvÊrker-oplevelse...

Vi har over to dage haft besÞg af Kjellerup VVS (Christian Just) og det har vÊret en absolut fornÞjelse: Punktlig. PrÊcis. Omhyggelig. SÊrdeles "omgÊngelig" og fagligt bredt kompetent, med et udtalt service-gen. Kort og godt: En på alle måder sjÊldent god "håndvÊrker-oplevelse".

2025幎12月16日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse!
Det er en stor fornÞjelse at lÊse – og dejligt at hÞre, at I har haft en sÃ¥ god oplevelse. Christian, som er en af vores lÊrlinge, bliver uden tvivl glad for de pÊne ord, og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at bÃ¥de faglighed, service og samarbejde er blevet bemÊrket.
Tak for tilliden og for at dele jeres oplevelse.
Rigtig glÊdelig jul og godt nytÃ¥r. 🎄

Renovering af badevÊrelse

Vi har fået renoveret og ombygget vores gamle gÊstetoilet til et moderne badevÊrelse af Kjellerup VVS, og det har vÊret en god oplevelse lige fra de indledende snakke til den afsluttende gennemgang.
Tak til overmontÞr Morten Lerche for god sparring og fleksibilitet undervejs i byggeprojektet.
Stor anbefaling herfra.

2025幎12月9日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse,
Det glÊder os at hÞre, at I har haft en god oplevelse hele vejen fra de indledende snakke til det fÊrdige resultat. Morten bliver helt sikkert glad for rosen – tak for tilliden, og den varme anbefaling 💙🔧

Top profesionelle håndvÊrkere

Top profesionelle håndvÊrkere, der var hurtige og effektive i udfÞrelsen af arbejdet. Den stÞrste tilfredshed, kan stÊrkt anbefales.

2025幎12月11日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at arbejdet blev udfÞrt både hurtigt og professionelt.
Tak for stjernerne og din anbefaling. Det sÊtter vi pris på.
Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjÊlp igen.

VeludfÞrt arbejde til tiden og til en fair pris

Jeg bruger altid Kjellerup VVS Service, for jeg kan regne med, at det altid er veludfÞrt, prÊcist og kompetent arbejde - til en fair pris. Derudover er dialogen med både administration og montÞrer/VVs'ere altid uden problemer og med forståelse. De har min stÞrste anbefaling - privat såvel som erhvervsmÊssigt.

2025幎11月28日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for din meget fine anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplever vores arbejde som veludfÞrt, prÊcist og kompetent – og til en fair pris.
Tak for den gode dialog og for den flotte anbefaling
Vi står altid klar, hvis du får brug for os igen

Altid et professionelt stykke arbejde

Vi har igen haft Kjellerup VVS i huset, for at udfÞre et stykke VVS-arbejde.
Atter en gang til topkarakter.
Vi kan kun give vores anbefalinger!:)

2025幎11月18日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for den skÞnne anmeldelse!
Vi sÊtter stor pris på den fortsatte tillid og på, at I vÊlger os igen.
Tak for de mange stjerner, for samarbejdet og for anbefalingen 💙

Virkelig god service og kvalitet

Virkelig god service og kvalitet. Pga. flere udfordringer ved renovering af min lejlighed, var det nÞdvendigt at tilkalde VVS’eren flere gange end planlagt. Men det var ikke noget problem, Kjellerup vvs kom hvergang at jeg ringede, og fik lÞst problemerne.

2025幎11月21日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Renoveringer kan nogle gange overraske undervejs, sÃ¥ vi er rigtig glade for at hÞre, at du har fÞlt dig godt hjulpet gennem hele processen. Tak for din tillid – og for at vÊlge Kjellerup VVS 💙

Ringede til akut telefonen 20:30 en alm

Ringede til akut telefonen 20:30 en alm hverdagsaften grundet ingen varme i huset (vi havde vÊret hjemme i flere dage)

Efter kort snakket ringede Michael mig op på FaceTime for at danne et overblik over en potentiel lÞsning. God kundeservice, professionelt, effektivt og ikke mindst lÞsningsorienteret.

Efter 10-15 min opkald guide han os selv til at lÞse problemet uden han fysisk skulle herhjemme.

Top service og hÞjt humÞr.

2025幎11月19日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det er rigtig dejligt at hÞre, at du fik hurtig hjÊlp via vores akuttelefon – og at Michael kunne danne sig et overblik pÃ¥ FaceTime. Godt at problemet kunne lÞses over telefonen med fÊlles hjÊlp, sÃ¥ I hurtigt fik varmen tilbage igen uden et fysisk besÞg.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback. Det betyder meget for os, at vores kunder oplever bÃ¥de professionel service og godt humÞr – ogsÃ¥ selvom udfordringen opstÃ¥r en hverdagsaften.

Tak for stjernerne til os – du er altid velkommen til at ringe igen, hvis der opstår noget.

Servicen er dårlig

Servicen er dårlig; der er ingen tillid i kommunikationen med medarbejderne, og arbejdet udfÞres ekstremt langsomt.

2025幎11月18日

KÊre Douzvan

Tak fordi du tog dig tid til at give en anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne.

I denne sag var der tale om en forsikringssag, og derfor kunne vi desvÊrre ikke gÃ¥ videre med arbejdet, fÞr vi havde modtaget godkendelse fra forsikringsselskabet. Den godkendelse fik vi fÞrst i dag, og vi har straks booket den fÞrste ledige tid – pÃ¥ mandag.

Vi forstår godt, at ventetid kan vÊre frustrerende, men vi er nÞdt til at fÞlge forsikringsselskabets proces, så sagen bliver korrekt behandlet og dÊkket.

Vi håber på forståelse og ser frem til at få lÞst arbejdet hurtigt og ordentligt for dig.
Hvis du har spÞrgsmål eller Þnsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Kjellerup VVS

Super god service fra Kjellerup VVS

Super god service fra Kjellerup VVS. Vi oplevede, de leverede til tiden og leverede et godt stykke arbejde.

2025幎6月5日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og stjernerne.
Det glÊder os, at du har vÊret tilfreds med både service, kvalitet og levering til tiden. Tak fordi du valgte os.

Renovering af 60'er hus

Vi brugte Kjellerup VVS til stÞrre renovering af et Êldre 60'er hus. Fra fÞrste mÞde var de meget imÞdekommende, kom med gode indspark til processen, og ikke mindst påpegede ting, som jeg ikke selv havde tÊnkt på, men som virkede oprigtigt ift. at lave den gode lÞsning fremfor mersalg. Derudover kom der et professionelt tilbud/overslag. Til trods for Þget opgaver undervejs var overslaget stadig realistisk. Faktisk endte vi under.
Kim Colding var en sand stjerne igennem hele processen, både ift. planlÊgning og udfÞrsel af arbejdet til aftalt tid!!

2025幎8月1日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for de flotte ord🌟
Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – og at Kim og resten af holdet har leveret bÃ¥de kvalitet og god sparring undervejs.
Tak for tilliden og for at dele din oplevelse – det betyder meget for os

God service med Kjellerup VVS

Havde besÞg af Kjellerup VVS i dag - god oplevelse. De kom til tiden og havde styr på det fra start til slut. Alt blev lavet ordentligt og professionelt. Kan klart anbefales.

2025幎10月2日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tak for din fine anmeldelse og stjernerne
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplevede vores service som både professionel og punktlig. Vi hjÊlper dig gerne igen en anden gang.

Stor anbefaling af Kjellerup VVS

Vi har brugt Kjellerup VVS til en stÞrre renovering af vores hus indbefattende både gulvvarme og nye badevÊrelser.
Vi har fÞlt os helt trygge fra start til slut hvor firmaet leverer helt og lidt mere end hvad man kan forvente. HåndvÊrkerne kommer til tiden og udfÞrer godt arbejde. Sparing med serviceleder har vÊret godt, hvor vi samlet har fået opflyldt vores Þnsker og krav til lÞsningerne.

2025幎10月2日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Tusind tak for de pÊne ord og stjernerne.
Vi er glade for, at bÃ¥de arbejdet og samarbejdet har levet op til jeres forventninger – og dejligt at hÞre, at I har fÞlt jer trygge hele vejen igennem.

Vi Þnsker jer rigtig god fornÞjelse med jeres nye badevÊrelser og gulvvarme 🌟

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。