Kjellerup VVS Service A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kjellerup VVS Service; Mennesker der kan deres hÃ¥ndvÊrk ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har netop haft den store glÊde at opleve virkelig veludfÞrt hÃ¥ndvÊrk pÃ¥ min smukke gamle stationsbygning fra 1899. Skiff... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ringede til akut telefonen en lÞrdag nat pÃ¥ grund af en vandskade. Blev mÞdt af den mest ubehÞvlet og flabet medarbejder, der samtid ogsÃ¥ lige skulle fortÊller mig at jeg gjorde mit arbejde forkert... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÊmpe anbefaling af Kjellerup VVS service A/S Fra fÞrste samtale til betaling af faktura blev jeg mÞdt med super god service Jeg skulle bruge et nyt gasfyr og ringede til Kjellerup VVS og kom t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har brugt Kjellerup VVS til en stÞrre renovering af vores hus indbefattende bÃ¥de gulvvarme og nye badevÊrelser. Vi har fÞlt os helt trygge fra start til slut hvor firmaet leverer helt og lidt mer... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Kjellerup VVS har eksisteret siden 1998, hvor VVS virksomheden blev grundlagt af Claus Egholm Bendz. Virksomheden beskÊftiger p.t. omkring 130 dygtige medarbejdere, bestÃ¥ende af udlÊrte VVS-montÞrer, TÞmre, Autoriserede Gastekniker og Administrative medarbejdere, som alle er med til at sikre professionalisme og kvalitet fra a til z. Virksomheden drives fra lokaler beliggende pÃ¥ F.L.Smidthsvej 9 – I Silkeborg, og har autorisation inden for VVS og Naturgas. Kjellerup VVS er ligeledes medlem af Tekniq med garantiordning for VVS-installatÞrer. “Vi mener at kunne tilbyde den service og kvalitet, som der krÊves af jer sÃ¥vel i det daglige som ved stÞrre opgaver. Vi har stor fleksibilitet og kan oftest sÊtte mandskab ind i akutte situationer, sÃ¥ derfor mener vi at ville vÊre en interessant samarbejdspartner for jer. HÃ¥ber hermed at dette har vakt jeres interesse og ser frem til at hÞre fra jer” Virksomheden har 50 kÞrende servicevogne, vÊrksted og vagt uden for normal arbejdstid.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Skrev materiale på regning der ikke var

Skrev materiale på regning der ikke var brugt,fejl siger de

2023幎8月22日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Bogholderiet er nu blevet spurgt og som de skrev til dig, så var det et arbejdskort som montÞren havde udfyldt forkert. Sådanne fejl kan desvÊrre ske, derfor er vi så glade når kvikke kunder bemÊrker og påpeger fejlen, som du gjorde samme dag, hvor du også modtog en kreditnota. Vi beklager.

Proffessionelt

God kontakt fra start, stor forståelse for behov og fair pris.

2023幎8月21日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Vi er glade for vi kunne hjÊlpe og takker for stjernerne og din anmeldelse af os

Priser der råber til himlen.

En udendÞrs vandhane og en termostat ventil på en radiator der skulle vendes gav en faktura på nÊsten syv tusinde kroner. - - ca. fire tusinde for materialer ! !
Det råber til himlen med sådanne priser.

2023幎6月24日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Vi er naturligvis kede af din anmeldelse, og forstår til dels din frustration over prisen.
Ved sÞgning på nettet, kan man ofte finde vvs ting til en god pris, men som vi har snakket om,
så kan vi ikke altid matche net priser, da vi har en garanti på både de materialer der er anvendt, samt det udfÞrte arbejde, denne garanti kan vi ikke give på materialer man selv har kÞbt på nettet.
At prisen også blev hÞjere end forventet, skyldes bl.a. at der skulle bruges en ventil der var vinkellÞbende, grundet den nye vÊg der er opfÞrt, og vi ikke kunne bruge den der sad i forvejen.
Vi kan desvÊrre ikke gÞre så meget i denne sag.

TrovÊrdig og god oplevelse

Kjellerup VVS har udfÞrt VVS installationer for os i vores nye sommerhus. Alt er udfÞrt efter aftalen og opgaven er fÞrst sluppet da vi var helt i mål.

2023幎6月21日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Vi Þnsker jer en god sommer og takker for de fine stjerner til os.

Dygtige og profesionelle

Efter en misforståelse til at starte med, så har Kjellerup VVS virkeligt vÊret hjÊlpsom igennem resten af processen.
De har vÊret meget dygtige og profesionelle i deres arbejde og hurtige til at yde deres service. Tilmed har de lÞbende vÊret meget informative og vÊret yderst behjÊlpeligt i at rådgive i vigtige beslutninger.
Jeg har brugt Kjellerup VVS flere gange fÞr og kommer helt sikkert også til at brugeren dem igen fremover.
Mange tak for hjÊlpen!

2023幎6月7日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Godt vi fik gang i processen igen, da vi var kede af den oplevelse du havde med os. Vi er glade for, at vi fik rettet misforståelserne og du efterfÞlgende fÞlte dig tryg i vores rådgivning.
Vi siger tak for stjernerne og håber vi kan hjÊlpe dig igen en dag.

Vi har haft fornÞjelsen af at have

Vi har haft fornÞjelsen af at have Morten fra Kjellerup VVS til at renovere vores badevÊrelse. Vi har fået proaktiv, professionel og konstruktive inputs og forbedringsforslag under hele processen og arbejder er udfÞrt indenfor den tid og den budget der blev afstemt fra start, på trods af Êndringer/tilfÞjelser under renoveringsprocessen. Vi er yderst tilfredse og anbefaler i det varmeste Morten og Kjellerup VVS. Bedste hilsner, Emma & Kasper

2023幎6月16日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Hvor er det dejligt med så fin en udtalelse. Vi har mange gode montÞrer og Morten er bestemt en af dem. 1000 tak for anbefalingen og de 5 stjerner.

Flot arbejde til tiden

Nemt at komme i kontakt med koordinatoren og nemt at få et overslag over prisen. Ringede en lille uge fÞr og der kom en VVS'er den aftalte dag og tid. Arbejdet med tilslutning af opvaskemaskine, Quooker og vask er udfÞrt meget professionelt - og så var VVS'eren meget behagelig. Jeg vil bestemt kontakte Kjellerup VVS Service igen, hvis det bliver aktuelt.

2023幎5月23日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Det er vi rigtig glade for at hÞre, tak for stjernerne. Vi kommer gerne igen.

Vores badevÊrelse har fÃ¥et den helt

Vores badevÊrelse har fået den helt store tur. Vi havde ikke gulvvarme og blev anbefalet at få det. Så stort set alt vvs er udskiftet.Alt inventar er ligeledes udskiftet og monteret.
Vi var meget glade for at vi lyttede til alle de gode råd og ideer vi fik. Det var med til at vi endte med et superflot resultat!
Professionelt og dygtigt håndvÊrk, med service helt i top og så er Morten samtidig rigtig god til at lytte til vores indretningsbehov.
Kan varmt anbefales

2023幎4月22日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, at I er tilfredse med resultatet. Morten er rigtig god til at vejlede og komme med gode lÞsninger. Tak for den fine anmeldelse og stjerner til os

Havde problemer med Quoker

Havde problemer med Quoker. Hurtig besÞg af tekniker og ordnet lynhurtigt. Benny som kom ud er altid venlig og serviceminded. En god oplevelse. Kan klart anbefales.

2023幎4月13日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Vi er glade for vi hurtigt kunne hjÊlpe. Quookeren er svÊr at undvÊre. Tak for den fine anmeldelse

Kompetent medarbejder der kunne sit fag

Vi havde en meget dårlig oplevelse med BrÊdstrup VVS. Hvilket useriÞst firma, som hverken besvarer mail eller telefonopkald. De Þdelagde vores Uponor gulvvarme i stueafdelingen og lÞb rundt i flere timer hos os uden at kunne lÞse problemet. Manden de havde sendt ud var "meget tung". Vi kontaktede derfor Uponor som anbefalede mig at ringe til Kjellerup VVS. De var hurtig på pletten og udbedrede gulvvarmen så den fungerede igen. Morten de sendte ud var meget tillidsfuld og kunne hurtig lokalisere fejlen. Få minutter efter var alt bragt i orden. SkÞnt, og så blev vi alle glade igen.

2023幎2月1日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne vÊre på pletten så gulvvarmen kom til at fungere. 1000 tak for de fine stjerner, de varmer

Fint arbejde

Fint arbejde og god kommunikation med firmaet.

2023幎3月9日

Kjellerup VVS Service A/S からの回答

Det er vi så glade for at hÞre, Tak for stjernerne til os