Beställde från den här hemsidan och har haft en bra upplevelse överlag. Knivarna jag köpte känns av bra kvalitet, och det var lätt att hitta det jag behövde. Anledningen till att skriver detta omdömet... もっと見る
企業が回答しました
Jag var lite tveksam till att beställa efter att ha sett några negativa recensioner, men jag såg på hemsidan att företaget nyligen fått nya ägare och bestämde mig för att prova då de hade en produkt j... もっと見る
企業が回答しました
Beställde en fredag eftermiddag, varorna levererades Torsdagen därpå. Blev tveksam till beställa med så dåliga betyg här på Trustpilot, men tog klarna betalning med 30 dagars faktura för att enk... もっと見る
Beställde en tops operator 7 i slutet av augusti fick den idag 8 oktober. Tror inte den långa leveranstiden helt är knivshops fel. Top knives är ju lite lustiga tillverkar typ 7 exemplar av en mode... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Beställde en fredag och hade min vara redan kommande tisdagen. Supernöjd med både varan, priset och den snabba leveransen. 👍

Knivshop からの回答
Knivshop skickade fel vara, Spade med kort handtag istället för denna med längre handtag. Misstag kan hända men….. Har använt deras webbformulär för att komma i kontakt med dom men det är helt omöjligt, de svarar inte. Jag har skickat påminnelse till dom. Jag avråder från att beställa någonting från knivshop.se!

Knivshop からの回答
Jag köpte cold steel Luzon kniven hos knivshop.se och det visade sig att kniven var defekt och hörde jag av mig till kundtjänsten, jag blev väldigt positivt bemött och de skickade retursedel, innan jag han fick jag veta att de skickar nya ersättning kniven utan ens fått returen, blev jätte glad att de litar sina kunder och beställde en till samma kniv. Jag kände mig väll omhändertagen och värdig kund. Stort tack Knivshop.se
Skulle önska om de hade också telefon nummer att ringa.
Rekommenderar starkt alla att handla på knivshop.se.

Rekommenderas, beställde en Spyderco Tenacious och en Gerber Remix och
fick leveransen två dagar senare. Funkade som det skulle.
Sven-Erik

Knivshop からの回答
Värdelös e-shop. AVRÅDER STARKT FRÅN ATT KÖPA HÄRIFRÅN. Produkten var över 20 dagar sen när jag avbeställde (och fick det bekräftat). Fick veta någon månad senare att de skickat produkten och dragit pengar från mitt konto ändå. Efter det startades en flera veckor lång process bara för att få tillbaka mina pengar. De skyller på chefsbyte, men man ser ju tydligt att detta försiggår fortfarande, och har försiggått långt innan. Helt absurdt.

Knivshop からの回答
Köpte en kniv som var av hög kvalite, hunnit använda en del nu och känns bra. Hade lite problem med att kniven jag först önskade inte fanns i lager, men inga problem. Hörde av mig till kundtjänst och vi löste det på bara några minuter, två dagar senare hade jag kniven!

Rekommenderas inte.
Var förvarnad innan att det inte fungerar bra att köpa, så jag kollade innan beställningen att de tre Condor Dismissal-knivar som jag skulle beställa fanns inne i lager innan jag beställde. Lade till 3 yxor som enligt hemsidan då fanns i lager (detta har nu ändrats)
De bekräftade att de fanns så jag beställde.
Lade till 3 yxor som enligt hemsidan då fanns i lager (detta har nu ändrats)
Jag kontaktade dem då tid löpt och ingen leverans meddelats.
Tog bort yxorna som de inte kunde säga när de skulle dyka upp igen och de meddelade att Dismissalknivarna skulle komma in i lager om tre dagar. Detta är då 14 dagar efter beställning som skulle finnas inne och levereras mellan 7-10 dagar.
Mycket dåligt att få svaret att de fanns när de inte gör det.
De svarar snabbt på mina kundtjänstärenden sedan ägarbytet
Tyvärr så drogs kostnaden för Yxorna ialla fall trots att jag fick ett nytt kvitto flera dagar innan.
De ville ha bankkonto skickat för att skicka tillbaka pengarna och jag fick peka ut att de kan skicka tillbaka pengarna via sitt eget system Billmate.
Ärendet är löst men tog mycket mer jobb än det borde göra. Speciellt efter att ha kontrollerat lagerstatus innan.
De har inte saker i lager utan beställer hem till sig som ett mellansteg till dropshipping just nu.
BraBilligt.se är ett mycket bättre alternativ som har allt i lager och sköter det smidigt.
Hoppas att nya ägarna kommer in i gängorna med tiden men just nu är det verkligen inte ett ställe jag kan rekommendera.

Knivshop からの回答
Purchased the Satake Houcho knife set last week and received them today. Fast and smooth delivery and got the knives for a discounted price so nothing to complain about! Can definitely recommend! :)

Knivshop からの回答
Ja, vad skall man säga? I Mars månad så bestämde jag mig för att skaffa mig en Spyderco kniv. Jag är fullt medveten om pågående Covid-19 pandemi och ser att samtliga Spyderco återförsäljare i Sverige har slut på just "min" Spyderco-modell. Som en räddning så ser jag på Knivshop.se att de har just denna modellen hemma. Leveranstiden beräknas att ske inom 6-10 dagar. För bra för att vara sant va? Jo, det kan man väl säga. Det skulle visa sig ta över 3-månader (97-dagar) innan leveransen kom fram. Det har under resans gång varit väldigt svårt att nå företaget, då deras kundtjänst inte gärna svarar på e-postmeddelanden. Andra svenska återförsäljare började lagerföra kniven många veckor innan Knivshop.se , ändå får jag ingen leverans? När jag äntligen får min kniv (av modell DYR) så är den skickad med ett väldigt tunt "bubbelkuvert" vilket sätter märken på knivens kartong under transporten.
Skall man summera det hela så köp från någon annan återförsäljare. Jag var godtrogen som gick på deras lagersaldo att produkten fanns i deras lager. 1-veckas leveranstid blev över 3-månader. Kompensation? Nejdå... Synd, då de har många produkter på sin hemsida.

Knivshop からの回答
Man är idag kanske van vid lite snabbare leverans, men i vart fall under 2 veckor.

Knivshop からの回答
Beställde en kniv med gravyr men jag fick vänta mycket längre än den utlovade leveranstiden och fick dessutom fel kniv graverad.
Knivshop har inte svarat på några av mina mail eller på mina telefonsamtal!
UNDVIK TILL VARJE PRIS!!

Knivshop からの回答
Har försökt få svar nu i snart en månad skickat flera Mail men får bara automatiska svar ”vi har mottagit din förfrågan ” ibland flera i rad på samma dag ... men inget svar irriterande för att vara diplomatiskt kan INTE rekommendera att beställa här. Bad dem annullera min order men har inte fått svar om detta heller..

Knivshop からの回答
Jag har aldrig i hela mitt liv varit i kontakt med en mer apatisk kundtjänst, och jag är ganska gammal...

Knivshop からの回答
Jag lade en beställning för tre veckor sedan och den har ännu inte anlänt. Kniven fanns i lager så jag antog att det skulle gå relativt fort. Okej, jag förstår att det är lite speciella omständigheter just nu vilket kan medföra vissa fördröjningar så jag mailar kundtjänst för att kontrollera statusen. Fortfarande inget svar trots att det är över ett dygn sedan jag mailade. Förhoppningsvis får jag varan jag redan betalt för men jag kommer med största sannolikhet inte återvända som kund eller rekommendera butiken...

Knivshop からの回答
Trodde jag beställde från knivbutiken som är en seriös sida men råkade vara på knivshop som är kanske seriösa men fullständiga amatörer, de har noll koll på sitt lager, så man får vänta och åter vänta! Samma sak är det med deras kundtjänst omöjliga att få tag på. Har nu begärt pengarna tillbaka men ingen respons alls. Om möjligt undvik knivshop det leder bara till frustration

Knivshop からの回答
Beställt innan jul. Fikk i dag. Sämsta paketet. Plastsopar var emballagen.

Knivshop からの回答
Köper en kniv för X antal tusen innan jul, nu är det den 8 februari och har inte hört ett ljud från dem även fast jag försökt kontakta kundtjänst, har nu skickat för att häva mitt köp om dem inte får hit den innan veckans slut, annars blir det att gå via konsumentverket. Rekommenderar absolut inte att köpa från denna oseriösa butik!

Knivshop からの回答
Varning! Fick fel vara skickad och de svarar inte på mejl. Otroligt oseriöst!

Knivshop からの回答
Usally ok but very long delivery time, doubt he has the products in store, most likely just orders it for you at a Cost higher then If you had imported itself, maybe order from somewhere else?

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。