レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ingen aircondition pÃ¥ vÊrelset gjorde temperaturen ulidelig, eneste mulighed var at have alle vinduer Ã¥bne og dermed vinke farvel til nattesÞvn grundet larmende badende gÊster om natten og goddag til... もっず芋る

Vi har lige rundet af pÃ¥ et vidunderligt weekendophold pÃ¥ hotellet. Rolige og smukke omgivelser ned til fjorden En 80-Ã¥rs fÞdselsdag skulle fejres og hotellet satte de dejligste rammer for... もっず芋る

Man tager et helt hotel som gidsel til kl 0200 om natten, fordi man lader et selskab holde diskotek. Hvis ikke man forstÃ¥r at nedbringe den mulige stÞjforurening, er der to muligheder i min optik. 1)... もっず芋る

Dejligt vÊrelse i en skÞn ro. Smukke omgivelser og virkelig sÞdt personale. DirektÞren havde overskud til at standse op og fortÊlle om hotellets historie, og maden i cafeen var i top. Tre retter, -... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hotel i Kolding? Kom til Hotel Koldingfjord! MÃ¥ske Danmarks smukkest beliggende hotel - og med service i guldklassen! Ferietilbud 2009

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk oplevelse

Jeg planlagde en tur “Down Memory Lane” til SÞnderjylland (hvor min mor stammer fra) for min mor pÃ¥ 90 Ã¥r (og som desvÊrre har demens). Jeg har vÊret pÃ¥ skÞnne Hotel Kolding Fjord 4 gange fÞr, og havde et stort Þnske om at min mor ogsÃ¥ skulle have denne dejlige oplevelse. Da min mor er meget dÃ¥rligt gÃ¥ende, var det vigtigt for mig, at vi kunne fÃ¥ et vÊrelse samt en beliggenhed, sÃ¥ min mor’s behov pÃ¥ bedste vis blev tilgodeset. Jeg fik den fineste service da jeg talte med receptionen, og vi blev opgraderet uden videre til en lÊkker junior suite med udsigt over fjorden. Vi fik den dejligste aftensmad og morgenmad. Et helt fantastisk dejligt ophold. Jeg vender helt sikkert tilbage igen til nÊste Ã¥r. Savner jer allerede. Kan pÃ¥ det varmeste anbefale Hotel Kolding Fjord. Stemning, atmosfÊre beliggenhed er helt i top. I Love It. Tusind tak for jer Hotel Kolding Fjord❀

2023幎8月21日

Fantastisk sted

Fantastisk sted, smukke omgivelser, lÊkkert vÊrelse og den bedste service. Den sÞdeste receptionist Birgitte, som sÞrgede for det bedste ophold til os. Kan varmt anbefale. Det var vores fÞrste ophold på stedet, men bestemt ikke sidste.

2023幎7月16日

Fantastisk miniferie

Vi har haft 2 overnatninger, på det smukke Koldingfjord. Vi blev modtaget af venligt og smilende personale i receptionen. Vi fik anvist et dejligt vÊrelse på 2 sal i Skovly. Gode senge og dejligt med fransk altan. På trods af firmafest tema( Woodstock ) og et kÊmpe bryllup dagen efter, mÊrkede vi intet til stÞj og gene. Vi er blevet serviceret af et dygtigt og profesionelle personale, så vi også fÞlte os velkommen, trods personalet må have haft travlt. Menuen var fantastisk( vi fik bryllupsmenuen :-) ) Morgenbuffet: der var ALT hvad der hÞre til, man gik ikke sulten fra bordet.
Alt i alt en dejlig miniferie og god oplevelse.

Mvh Michael Nielsen og Anne-Louise

2023幎6月11日

Fantastisk hotel oplevelse *****

Vi har igen i år valgt at besÞge Hotel Kolding Fjord, til to overnatninger og kommer meget gerne igen.
Dejligt personale, hÞflig betjening. En restaurant med meget velsmagende mad, serveret at et smilende personale.
Hotellet havde sågar opgraderet vores ophold,. Så en super dejlig oplevelse Tak 😊
Mvh Grete og Peter Nielsen

2023幎5月17日

Fremragende oplevelse!

Flot hotel!
Nemt tilgÊngeligt!
PÊnt og opdateret vÊrelse!
Super behagelig service!
LÊkker mad!
Rigtig flotte omgivelser at spadsere i.

Trist at mange brugere kun kommer for at brokke sig på trustpilot. Godt at se, at Google bedre afspejler det reelle niveau for Hotel Koldingfjord! - Det fortjener de!

Kan oprigtig varmt anbefales!

2023幎4月29日
自発的なレビュヌ

En virkelig dejlig oplevelse.

Vi har netop vÊret på et skÞnt ophold med én overnatning. Ved ankomst blev vi opgraderet til en suite. Blev blÊst totalt bagover af al den luxus. Alle steder var rent og pÊnt. Den sÞdste receptionist både tog imod os og tjekkede os ud igen. Alle tjenere var super sÞde og meget kompetente til at forklare maden. IsÊr den unge pige, der fortalte om ostedesserten - det var virkelig en fed oplevelse. Omgivelserne er så fine og smukke. Vi kommer helt sikkert igen. Dog skal man ikke komme her pga. pool, der er meget lille. Men det var heller ikke det vigtigste for os. Prisen for en overnatning med morgenmad er helt ok. De varmeste anbefalinger herfra.

2023幎1月20日

Fantastisk!

Jeg kan heldigvis ikke nikke genkendende til nogle af de dårlige anmeldelser her på siden!
Vores ophold var helt fantastisk!
Vi spiste i restauranten den fÞrste aften, og her blev vi placeret i restauranten med den mest fantastiske udsigt, til trods for, at vi havde sagt god for, at caféen var fin - fordi vi havde bÞrn med, og det ikke behÞvede at vÊre sÃ¥ formelt - men tilbage til vores middag .. vi bliver mÞdt af den SØDESTE tjener, der bare omfavner vores bÞrn i bedste bÞrnehÞjde-stil, sÞrger for hurtig mad til bÞrnene og serverer en lÊkker menu for de voksne - hertil en bonus, at de havde en alkoholfri “vin” pÃ¥ menuen ogsÃ¥!😁
Morgenmad var fin, og der var noget for enhver smag! Området var fantastisk, vores vÊrelse var perfekt med ekstra opredning, så der var plads til os alle fire.

Alt i alt en fantastisk oplevelse, og isÊr når mine bÞrn også bliver mÞdt med hjertevarme og smil!

Det her bliver ikke vores sidste ophold!♥

2022幎9月14日
自発的なレビュヌ

Virkelig dårlig service i receptionen

Virkelig dårlig service i receptionen. Vi gav virkelig mange penge pr nat (vi boede der hele weekenden), men vÊrelset vi fik i skovly var kedeligt, mangelfuldt og sengene ved jeg nÊsten ikke hvordan jeg skal beskrive. De var så ubeskrivelige dårlige at sove i at vi ingen sÞvn fik hele weekenden. Og så var der enormt meget larm fra andre vÊrelser og bryllupsgÊster der holdt fest. Umuligt at booke bord på deres restaurant pga dette bryllupsarrangement.

2022幎9月2日

ALT ALT ALT under kritik og kunne man

ALT ALT ALT under kritik og kunne man vÊlge de ingen stjerner fik så gjorde jeg det.
Der står på deres side det er 4 stjernes og nej det burde de bestemt ikke have, el jo hvis du kommer med 1 million på kontoen.
Har sent et ungt par på weekend på dette hotel og alt går galt lige fra ankomst, de er ikke i deres system og ingen samarbejde, trods der er ringet til hotellet 2 gange i denne uge for at få bekrÊftet alt er ok og dette lovede de dem.
De har bestilt et dobbelt vÊrelse og får et lille vÊrelse hvor sengen kun kan vÊre, der er ingen hjÊlp at hente og samme person som de har snakket med de 2 gange er lige gået fra job, hvor svÊrt er det at ringe denne person op? det er simpelthen under alt kritik.
Har snakker med andre hoteller i nÊrheden og de bekrÊfter dvs også det er deres ry.

2022幎7月22日

Aldrig har jeg oplevet noget så dårligt

Aldrig har jeg oplevet noget så dårligt
Min lillebror og svigerinde skulle have en weekendt der er min svigerinde der har givet min lillebror opholdet i gave.
Hun ringer flere gange for og vÊre sikker og alt er iorden får hun afvide.
De kommer så og får afvide hun slet ikke står indskrevet det er sgu ikke oki de sagde 1 time fÞr de bare skulle komme der var styr på alt.
Aldrig sÊtter nogen i familien sine ben på koldingfjor igen

2022幎7月22日

En god oplevelse

En god oplevelse. Personalet virkelig serviceminded, vi fÞlte os velkommen.
Meget ren vÊrelse, pÊn vÊrelse.
Maden super, det er bare minus at vi ikke kunne vÊlge sev aftenmeny som var fastlagt.
Vi spiste frokostmeny Ribeye og meget lÊkker salat som Take Way, som var super.
Nå man tÊnker på vanskelighederne pga. personale mangle synes jeg, at stedet stadig liver op til god kvalitet og jeg vil bestemt anbefale at besÞge hotellet.
Den sidste stjerne mangler pga. at der ikke var andre tilbud mht.aftenmeny end at spise 1.fastlagt meny, som ikke passede for os, så vi fik ikke restaurant oplevelsen med.
Vi har nydt opholdet.

2022幎7月19日

Det gÞr vi ikke igen

. Efter nogle pragtfulde oplevelser , ville min gamle mor give frokost efter et besÞg pÃ¥ sygeplejemuset, det ligger tilbage til sidste sommer.
Vi kommer ned af trappen til restauranten hvor en personale er ved at stÞvsuge, som ikke tager notits af os, en servering personale gÃ¥r forbi os efter vi have stÃ¥et der 10min. Og spÞrger ind til vores reservation ! “ Þjeblik sÃ¥ kommer der en tjener “ vi venter et kvarter mere og gÃ¥r selv i kÞkkenet for at se om der var noget personale , der dukker sÃ¥ en tjener op og vi fÞlger efter ham og vi fÃ¥r den besked “ vent her jeg skal lige dÊkke op “ det var sÃ¥ 15min. Siden vi havde bord. 10 min. Senere fÃ¥r vi lov at sÊtte os og den meget ucharmerende tjener smÊkker tre fedtede menu sedler i bordet og noget bestik rullet ind i nogle krÞllede papirs servietter ( hvor hans opdÊkning var blevet af, ved vi ikke ) det var ikke det mest ophidseende menukort men valgte to pariserbÞffer og en CÊsar salat, efter en tid kom drikke varerne to glas rose’ og en lille fadÞl, han fÃ¥r sat glassene forkert og stikker hele hÃ¥nden ned over det en af glasset’s kant og flytter det ! SÃ¥ gÃ¥r det lidt tid igen ( vi er seks mennesker i restauranten ) og maden kommer, pariserbÞfferne er ok men CÊsar salten er en rodet masse overdÊnget med dressing . Det kunne vÊre gjort bedre andet steds og til andre penge. Magen til ugidelig betjening skal man lede lÊnge efter og skulle vÊret gÃ¥et efter at ventet det fÞrste kvarter !

2022幎7月18日

Blandet oplevelse

Dejlig beliggenhed, smuk arkitektur og fine facilteter.
Lidt svingende service
Man kan kun spise aftensmad, hvis man vÊlger halvpension, ikke i orden og dybt mÊrkeligt.
Alt i alt medium oplevelse, MEN:
Morgenmaden er måske det vÊrste jeg har oplevet i Europa i 50 år.
Det skal forbedres. Stedet har potentiale, men det bliver Þdelagt af forkerte beslutninger.
Øv

2022幎7月11日

Larm

Man tager et helt hotel som gidsel til kl 0200 om natten, fordi man lader et selskab holde diskotek. Hvis ikke man forstår at nedbringe den mulige stÞjforurening, er der to muligheder i min optik. 1) lad vÊr eller 2) lade diskoteket ophÞre ikke senere end midnat. Det er under ingen omstÊndigheder pengene vÊrd, hvis man skal ligge nattetimer til, blot fordi andre må feste

2022幎6月18日
自発的なレビュヌ

Bunden af service for såkaldt "gastronomi"

Min familie og jeg har vÊret på et to-nÊtters ophold på Kolding Fjord inklusiv morgenmad og 2-retter aftensmad.
Maden er udemÊrket.
VÊrelserne er fine.
Receptionen er bemandet med smilende personale der siger goddag og godmorgen.
Hvorfor så kun 2 stjerner?
Deres Þvrige tilgang til service er fuldstÊndig uacceptabel.
Ingen tjenere har lÊrt at smile. De virker som om, de ikke Þnsker deres arbejde og at de generelt ikke kan lide gÊster.
De for forvildet rundt i morgenbuffeten, hvor de kun rydder noget af bordet og ikke tÞrre af for krummer og spildt kaffe. Den måtte vi selv lige klare.
I morges blev gÊsterne mÞdt uden information om, at hotellet havde overbooket, så 10-15 gÊster stod og ventede på at få et sted at sidde. Ingen tog imod dem eller fortalte dem noget.
Til aftensmaden fik jeg vinkortet fra "vinkÊlderen" og bestilte en chateauneuf du pape 2016 til omkring de 1000,-. Tjeneren sagde, at han ikke var sikker på, at den var der, men kom op med en flaske. Han hev proppen af og hÊldte op til hele bordet. Flasken blev ikke prÊsenteret for mig og tjeneren tillod ikke at jeg fik en smule i glasset fÞrend alle havde fået skÊnket op.
Det viste sig ikke at vÊre den årgang jeg havde bestilt. En to år yngre vin og da jeg spÞrger tjeneren om grunden, svarer han nÊsvist, at det var dén han havde og gik. (Han snÞd mig bogstaveligt talt)
Jeg betalte desvÊrre fuld pris for en dårligere vin end den jeg havde bestilt.
Vi ventede over en halv time på regningen og deres "bar" havde kun én på arbejde, så der gik en halv time yderligere for en fadÞl til 135 kr. Jeg spurgte en tjener som stod i en dÞr, om hun kunne skÊnke to Þl, hun svarede "ser det sådan ud?"
NÃ¥r man spiser og drikker for et par tusinde per person over to dage, er Kolding Fjord ikke noget jeg vil anbefale nogen.

2022幎5月28日

F R E M R A G E N D E

F R E M R A G E N D E
Alt på dette smukke hotel roser vi.
I går glip af en Êstetisk oplevelse, hvis I ikke får et ophold og mad her.
Tjek mÞblerne i overlÊgeboligen !! Finn Juhls mÞbler er helt i sÊrklasse.
Vi havde den smukkeste fjordudsigt, fra vores pragtfulde vÊrelse.
Maden var udsÞgt lÊkker.
Vi kommer helt sikker igen - underligt vi ikke har hÞrt om denne perle fÞr.

2022幎4月24日

Øv Êv Þv

Øv Êv Þv vi har haft virkelig gode erfaringer med Koldingfjord, men denne gang gik det virkelig galt; fÞrst fik vi et vÊrelse, der ikke var gjort rent pÃ¥ toilettet ( der var heldigvis en toiletbÞrste og jeg havde selv nogle sprit klude) det var et vÊrelse med den skÞnneste udsigt til p pladsen( Christians palÊ) og lÃ¥ i kÊlderhÞjde. Heldigvis havde vi selskab; to gange stod folk udenfor og kiggede ind af vinduerne. RetfÊrdigt vis skal det siges at jeg fÞrst kom kl 1630 og skulle mÞdes med resten af selskabet til velkomstdrinks, sÃ¥ pÃ¥ vej dertil fik jeg tilbudt et andet vÊrelse, men vi kunne ikke nÃ¥ at bytte.
Restauranten og middagen var dejlig og betjeningen sÞde og rare. Middagen fik jeg dog glÊde af igen kl 0330 om morgenen da jeg havde fået tiltusket mig en salmonella forgiftning
Min niece bor lige i nÊrheden og det var så dejligt nemt at vi kunne overnatte på Koldingfjord, men det kommer ikke til at ske igen

2022幎3月29日
自発的なレビュヌ

Normalt anmelder jeg ikke et sted jeg

Normalt anmelder jeg ikke et sted jeg ikke har vÊret, men dette bliver så undtagelsen.
Vi har nu af flere omgange forsÞgt at booke lang weekend på Koldingfjord. Et produkt, der fremgår af hjemmesiden, men i praksis vanskeligt lader sig gÞre, fordi man ikke kan bestille plads i restauranten lÊngere end tre måneder frem - med mindre man Þnsker at holde en fest i restauranten. Det betyder, at gÊster kan booke overnatning, men at det fx i hele konfirmations- og bryllupssÊsonen stort set er umuligt at bestille 'lang weekend'. Det sammenholdt med, at vi nu kan lÊse på trustpilot, at rengÞring og mad ikke er i orden, har fået os til at returnere gavekort som vi ellers havde glÊdet os til at bruge. Det skal til stedets fordel siges, at belÞb for gavekort til gengÊld blev returneret i lÞbet af en dag, så ingen grund til at brÊnde inde med et gavekort, hvis I lige som os har mistet lysten til at opleve Koldingfjord.

2022幎3月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ