レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ingen aircondition pÃ¥ vÊrelset gjorde temperaturen ulidelig, eneste mulighed var at have alle vinduer Ã¥bne og dermed vinke farvel til nattesÞvn grundet larmende badende gÊster om natten og goddag til... もっず芋る

Vi har lige rundet af pÃ¥ et vidunderligt weekendophold pÃ¥ hotellet. Rolige og smukke omgivelser ned til fjorden En 80-Ã¥rs fÞdselsdag skulle fejres og hotellet satte de dejligste rammer for... もっず芋る

Man tager et helt hotel som gidsel til kl 0200 om natten, fordi man lader et selskab holde diskotek. Hvis ikke man forstÃ¥r at nedbringe den mulige stÞjforurening, er der to muligheder i min optik. 1)... もっず芋る

Dejligt vÊrelse i en skÞn ro. Smukke omgivelser og virkelig sÞdt personale. DirektÞren havde overskud til at standse op og fortÊlle om hotellets historie, og maden i cafeen var i top. Tre retter, -... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hotel i Kolding? Kom til Hotel Koldingfjord! MÃ¥ske Danmarks smukkest beliggende hotel - og med service i guldklassen! Ferietilbud 2009

3.4

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Weekend tur med vinsmagning og vin menu

Hotel Koldingfjord er et fantastisk Hotel i fantastiske omgivelser.
Var på et weekend ophold (den 15/6 til den 16/6 2019) med vinsmagning og med 4 retters vin menu.
Maden var fantastisk og alt var af hÞjeste kvalitet. Den unge kvindelig tjenerelev gav os en fantastisk service og var med til at binde aftenen sammen til en stor oplevelse.

2019幎6月17日
自発的なレビュヌ

Vi holdt bryllup i weekenden for vores

Vi holdt bryllup i weekenden for vores sÞn og svigerdatter og vi er ovenud tilfredse derfor 5 stjerner, kunne jeg give flere havde I fået flere.
Alt var simpelthen perfekt også mad og vin, en lÊkker smagsoplevelse.
Flot weekend på skÞnne vÊrelser og med lÊkker morgenbuffet, vi kommer helt sikkert igen.ᅵ
Til andre der skal holde bryllup må jeg sige, jeg tror ikke noget bedre sted findes. Brudeparret ser også tilbage på festen med stor glÊde.

2018幎5月23日

SkÞnt sted

Jeg var på Kolding Fjord i weekenden og det kan virkelig anbefales. Betjeningen er så sÞd, vedkommende og nÊrvÊrende fra ALLE ansatte. Deres restaurant er virkelig lÊkker og deres 4-retters kan anbefales. Morgenmaden er også rigtig god.
Vi bestilte et vÊrelse i "Skovly" med fjordudsigt og sikke en udsigt! At man ikke bor i hovedhuset (som er der restauranten ligger) var for os ikke et problem på trods af at det var ret koldt. Der er ikke sÊrlig langt og der er en elevator ned (Skovly ligger ret hÞjt - også en faktor i, at udsigten blev endnu mere fantastisk)
Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse!

2018幎2月28日
自発的なレビュヌ

Endnu en gang tak for et fantastisk

Endnu en gang tak for et fantastisk ophold. Det er bare stedet som man ikke bliver trÊt af at komme tilbage til. Dejlige vÊrelser og super morgenmad. God mad i restauranten. Fantastisk beliggenhed. Sidste gang besÞgte vi Trapholt og Kolding hus samt fik hele historien om KoldingFjord, som tidligere var et sanatorium. Denne gang blev det kun til sygepleje museet, som også er spÊndende isÊr hvis man kender lidt til området.
SÞdt og professionelt personale. Det blev kun til en enkelt overnatning hos jer denne gang, da vi skulle videre.
Lisanne

2017幎8月12日
自発的なレビュヌ

Ren nydelse, ren forkÊlse for krop og sjÊl.

Fantastisk sted, smuk beliggenhed, god kundeservice , maden er altid i udsÞgt og lÊkker. Sengene er gode at sove i. Alt i alt man ved når man overnatter på Kolding fjord at alt er tip top og man for noget for pengene , bonus deres spa afdeling er gratis når man har betalt for opholdet. ( mange steder koster dette extra)

2017幎7月14日
自発的なレビュヌ

En helt igennem positiv oplevelse fra

En helt igennem positiv oplevelse fra ende til anden. Jeg ankom med en noget tung kuffert, havde fået et vÊrelse der krÊvede indtil flere trappe forceringer. Det blev hurtigt Êndret uden at jeg egentlig selv spurgte om det. Receptionisten spurgte om jeg ikke hellere ville have andet vÊrelse så jeg ikke skulle slÊbe rundt med min tunge kuffert. Meget flot. Jeg fik nem tilgang til et dejligt vÊrelse. Meget stort og rummeligt badevÊrelse hvilket er sjÊldent på hoteller. Flot udsigt. En meget fin betjening i restauranten. Fik salat til mad selvom det IKKE var på menu kort. Blev end ikke faktureret for salaten. Gav dog drikkepenge for den fine service. Flot morgenmad. Stilhed så der var mulighed for en god nattesÞvn. En helt igennem dejlig oplevelse. Er ellers vant til at bo på mange 5 stjernede hoteller rundt om i hele verden. Kommer helt sikkert igen, også rent privat. Idet dette var ren forretningsturne.

2017幎6月23日

LÊkker mad

Holdt min fÞdselsdag der, da jeg var blevet anbefalet stedet. Det fortryder jeg ikke, for det var en super god oplevelse med masser af god service. LÊkker mad, der passede fint til prisen, så jeg kommer gerne igen :-)

2017幎3月16日

Dårligere og dårligere service

Efter at vÊre kommet, på dette smukt beliggende sted igennem flere år, oftest på mindre kurser, har vi oplevet stedet ved flere stÞrre arrangementer. Og hvilken skuffelse, maden der i forvejen plejer at vÊre, ok til det ordinÊre, så er den ved stÞrre arrangementer nu direkte slÞj.
Retter der skulle vÊre varme, er kolde og retter der skulle vÊre kolde er lunkne. Hvis man påtaler noget overfor det automatsmilende personale, bliver det fejet af bordet, man bliver afbrudt og synligt nedgjort (rysten på hovedet, geberden med hånden o.a. mishags ytringer.
Receptionen er et kapitel for sig. En sÊrdeles profilbevist se-mig-generations alt afbrydende personale, der kan hÞres skÊndes hÞjlydt med kunder i telefonen og sågar smÊkker rÞret på, må vÊre en understregning af at det hele sejler. Svag ledelse, dårligt ligegyldigt personale og kunder der kun er i vejen. Vi er gået tilbage og har seriÞst overvejet at forlÊgge stedet, på trods af udsigten.

2016幎12月4日

Virkelig fin oplevelse

Dejligt vÊrelse i en skÞn ro. Smukke omgivelser og virkelig sÞdt personale.
DirektÞren havde overskud til at standse op og fortÊlle om hotellets historie, og maden i cafeen var i top. Tre retter, - den bedste hummersuppe ever, det fineste hjortekÞd med lÊkker vildtsauce og desserten udsÞgt.
Da vi ikke bliver vÊkket af vores eget vÊkkeur og kommer for sent op, tager personalet sig tid til at lave en tallerken med morgenmad til os og en ekstra halv time inden udtjekning. Det var service i top.

2016幎10月22日
自発的なレビュヌ

Super service i receptionen og lÊkkert morgenmad.

Et meget lÊkkert hotel. DesvÊrre blev vi slemt skuffede over deres cafe. Der var Hjort på den 3-retters menu, men de var lÞbet tÞr og det var istedet oksekÊbe. Godt lavet men desvÊrre kun 50 g kÞd!! Vi havde spurgt om vi kunne få steak istedet men det var ikke muligt, der var ellers kun 20 kr forskel så det havde vi gerne betalt. Der var rod i bondystemet så vi fik maden på 2 forskellige tidspunkter og vi var 2 der havde bestilt det samme. Dessert kom også i 2 omgange, så meget dårlig service i cafeen.

2016幎10月20日

Mangler service

Vi er som undervisere kommet på Koldingfjord en rÊkke gange i 2015. Rigtig dejlig sted, super velholdt. DesvÊrre er servicen ikke så god. SjÊldent man får et smil. Og de er ikke sÊrlig samarbejdsvillige ift. Þnsker. I receptionen virker det lidt irriterede. Det farver desvÊrre opholdet rigtig meget.

2016幎1月14日

Fremragende hotel

Helt igennem fantastisk hotel. Servicen er helt i top, mad er meget gennemfÞrt og faciliteterne er det samme. Så alt i alt rigtigt godt hotel, kan klart anbefale!

2015幎9月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ