Ingen aircondition pÃ¥ vÊrelset gjorde temperaturen ulidelig, eneste mulighed var at have alle vinduer Ã¥bne og dermed vinke farvel til nattesÞvn grundet larmende badende gÊster om natten og goddag til... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har lige rundet af pÃ¥ et vidunderligt weekendophold pÃ¥ hotellet. Rolige og smukke omgivelser ned til fjorden En 80-Ã¥rs fÞdselsdag skulle fejres og hotellet satte de dejligste rammer for... ãã£ãšèŠã
Man tager et helt hotel som gidsel til kl 0200 om natten, fordi man lader et selskab holde diskotek. Hvis ikke man forstÃ¥r at nedbringe den mulige stÞjforurening, er der to muligheder i min optik. 1)... ãã£ãšèŠã
Dejligt vÊrelse i en skÞn ro. Smukke omgivelser og virkelig sÞdt personale. DirektÞren havde overskud til at standse op og fortÊlle om hotellets historie, og maden i cafeen var i top. Tre retter, -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hotel i Kolding? Kom til Hotel Koldingfjord! MÃ¥ske Danmarks smukkest beliggende hotel - og med service i guldklassen! Ferietilbud 2009
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Weekend tur med vinsmagning og vin menu
Hotel Koldingfjord er et fantastisk Hotel i fantastiske omgivelser.
Var på et weekend ophold (den 15/6 til den 16/6 2019) med vinsmagning og med 4 retters vin menu.
Maden var fantastisk og alt var af hÞjeste kvalitet. Den unge kvindelig tjenerelev gav os en fantastisk service og var med til at binde aftenen sammen til en stor oplevelse.
Tak fo en enestÃ¥ende service ved voresâŠ
Tak fo en enestående service ved vores bryllup i Juli. Sikke en varm men skÞn dag.
Vi er meget glade for vi valgte jer.
God mad i cafeen:-)
Vi holdt bryllup i weekenden for voresâŠ
Vi holdt bryllup i weekenden for vores sÞn og svigerdatter og vi er ovenud tilfredse derfor 5 stjerner, kunne jeg give flere havde I fået flere.
Alt var simpelthen perfekt også mad og vin, en lÊkker smagsoplevelse.
Flot weekend på skÞnne vÊrelser og med lÊkker morgenbuffet, vi kommer helt sikkert igen.ᅵ
Til andre der skal holde bryllup må jeg sige, jeg tror ikke noget bedre sted findes. Brudeparret ser også tilbage på festen med stor glÊde.
FANTASTISK smukt sted
FANTASTISK smukt sted
Fantastisk betjening
SkÞnne vÊrelser
Top klasse mad
De bedste anbefalinger
SkÞnt sted
Jeg var på Kolding Fjord i weekenden og det kan virkelig anbefales. Betjeningen er så sÞd, vedkommende og nÊrvÊrende fra ALLE ansatte. Deres restaurant er virkelig lÊkker og deres 4-retters kan anbefales. Morgenmaden er også rigtig god.
Vi bestilte et vÊrelse i "Skovly" med fjordudsigt og sikke en udsigt! At man ikke bor i hovedhuset (som er der restauranten ligger) var for os ikke et problem på trods af at det var ret koldt. Der er ikke sÊrlig langt og der er en elevator ned (Skovly ligger ret hÞjt - også en faktor i, at udsigten blev endnu mere fantastisk)
Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse!
40 års fÞdselsdag på LouisehÞj
40 års fÞdselsdag på LouisehÞj. Kort fortalt - fantastisk mad, vin, omgivelser, service og general ramme. Bare gÞr det. Tak til alle på teamet derude.
Mad og vin så englene synger
Mad og vin så englene synger, super service og vidunderlige hovedpuder
Endnu en gang tak for et fantastisk âŠ
Endnu en gang tak for et fantastisk ophold. Det er bare stedet som man ikke bliver trÊt af at komme tilbage til. Dejlige vÊrelser og super morgenmad. God mad i restauranten. Fantastisk beliggenhed. Sidste gang besÞgte vi Trapholt og Kolding hus samt fik hele historien om KoldingFjord, som tidligere var et sanatorium. Denne gang blev det kun til sygepleje museet, som også er spÊndende isÊr hvis man kender lidt til området.
SÞdt og professionelt personale. Det blev kun til en enkelt overnatning hos jer denne gang, da vi skulle videre.
Lisanne
Ren nydelse, ren forkÊlse for krop og sjÊl.
Fantastisk sted, smuk beliggenhed, god kundeservice , maden er altid i udsÞgt og lÊkker. Sengene er gode at sove i. Alt i alt man ved når man overnatter på Kolding fjord at alt er tip top og man for noget for pengene , bonus deres spa afdeling er gratis når man har betalt for opholdet. ( mange steder koster dette extra)
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Fejrede vores 5 års bryllupsdag med en overnatning på hotelletet. Det bliver ikke sidste gang.
Sublim beliggenhed, hyggelige faciliteter og rigtig god mad.
En helt igennem positiv oplevelse fra âŠ
En helt igennem positiv oplevelse fra ende til anden. Jeg ankom med en noget tung kuffert, havde fået et vÊrelse der krÊvede indtil flere trappe forceringer. Det blev hurtigt Êndret uden at jeg egentlig selv spurgte om det. Receptionisten spurgte om jeg ikke hellere ville have andet vÊrelse så jeg ikke skulle slÊbe rundt med min tunge kuffert. Meget flot. Jeg fik nem tilgang til et dejligt vÊrelse. Meget stort og rummeligt badevÊrelse hvilket er sjÊldent på hoteller. Flot udsigt. En meget fin betjening i restauranten. Fik salat til mad selvom det IKKE var på menu kort. Blev end ikke faktureret for salaten. Gav dog drikkepenge for den fine service. Flot morgenmad. Stilhed så der var mulighed for en god nattesÞvn. En helt igennem dejlig oplevelse. Er ellers vant til at bo på mange 5 stjernede hoteller rundt om i hele verden. Kommer helt sikkert igen, også rent privat. Idet dette var ren forretningsturne.
LÊkker mad
Holdt min fÞdselsdag der, da jeg var blevet anbefalet stedet. Det fortryder jeg ikke, for det var en super god oplevelse med masser af god service. LÊkker mad, der passede fint til prisen, så jeg kommer gerne igen :-)
Dårligere og dårligere service
Efter at vÊre kommet, på dette smukt beliggende sted igennem flere år, oftest på mindre kurser, har vi oplevet stedet ved flere stÞrre arrangementer. Og hvilken skuffelse, maden der i forvejen plejer at vÊre, ok til det ordinÊre, så er den ved stÞrre arrangementer nu direkte slÞj.
Retter der skulle vÊre varme, er kolde og retter der skulle vÊre kolde er lunkne. Hvis man påtaler noget overfor det automatsmilende personale, bliver det fejet af bordet, man bliver afbrudt og synligt nedgjort (rysten på hovedet, geberden med hånden o.a. mishags ytringer.
Receptionen er et kapitel for sig. En sÊrdeles profilbevist se-mig-generations alt afbrydende personale, der kan hÞres skÊndes hÞjlydt med kunder i telefonen og sågar smÊkker rÞret på, må vÊre en understregning af at det hele sejler. Svag ledelse, dårligt ligegyldigt personale og kunder der kun er i vejen. Vi er gået tilbage og har seriÞst overvejet at forlÊgge stedet, på trods af udsigten.
Virkelig fin oplevelse
Dejligt vÊrelse i en skÞn ro. Smukke omgivelser og virkelig sÞdt personale.
DirektÞren havde overskud til at standse op og fortÊlle om hotellets historie, og maden i cafeen var i top. Tre retter, - den bedste hummersuppe ever, det fineste hjortekÞd med lÊkker vildtsauce og desserten udsÞgt.
Da vi ikke bliver vÊkket af vores eget vÊkkeur og kommer for sent op, tager personalet sig tid til at lave en tallerken med morgenmad til os og en ekstra halv time inden udtjekning. Det var service i top.
Super service i receptionen og lÊkkert morgenmad.
Et meget lÊkkert hotel. DesvÊrre blev vi slemt skuffede over deres cafe. Der var Hjort på den 3-retters menu, men de var lÞbet tÞr og det var istedet oksekÊbe. Godt lavet men desvÊrre kun 50 g kÞd!! Vi havde spurgt om vi kunne få steak istedet men det var ikke muligt, der var ellers kun 20 kr forskel så det havde vi gerne betalt. Der var rod i bondystemet så vi fik maden på 2 forskellige tidspunkter og vi var 2 der havde bestilt det samme. Dessert kom også i 2 omgange, så meget dårlig service i cafeen.
Mangler service
Vi er som undervisere kommet på Koldingfjord en rÊkke gange i 2015. Rigtig dejlig sted, super velholdt. DesvÊrre er servicen ikke så god. SjÊldent man får et smil. Og de er ikke sÊrlig samarbejdsvillige ift. Þnsker. I receptionen virker det lidt irriterede. Det farver desvÊrre opholdet rigtig meget.
Fremragende hotel
Helt igennem fantastisk hotel. Servicen er helt i top, mad er meget gennemfÞrt og faciliteterne er det samme. Så alt i alt rigtigt godt hotel, kan klart anbefale!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã