VÊldig hjÊlpsomme og god betjening. Kommunikationen var en anelse langsom, men klogere mennesker end jeg havde ogsÃ¥ startet deres projekt i bedre tid end jeg gjorde. Indtil videre er jeg vÊldig ti... ãã£ãšèŠã
Der er altid venlig og kompetent betjening uanset om det er pr. Telefon eller direkte i virksomheden. Fair priser og KPA har alt hvad vi skal bruge i vores restauranter. Vi har handlet der i mere end... ãã£ãšèŠã
KÞb kun hos KPA, hvis i Þnsker enheder med konstant behov for rep. De gaslighter en til at tro, at det kÞleskab skal serviceres halvårligt, for at overleve mere end et par år.
äŒæ¥ãåçããŸãã
DÃ¥rlig kvalitet deres produkter, kÞbte deres nye Fagor kÞleskab fryse for halvdelen Ã¥r siden, fryse blev repareret mange gange i fÞrste et Ã¥r, nu kÞleskab har ogsÃ¥ problemer. Men giver dem kun 1... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Fantastisk service!
Fantastisk service. ð
Havde glemt min mobil og koden til mit firma kort. Jeg fik lov til at tage varerne med hjem, og betale med mobilepay når jeg kom hjem.
Tusind tak Kpa Company
Jeg har fået kÞbt en flaskekÞleskab
Jeg har fået kÞbt en flaskekÞleskab, som ikke fungerere optimalt, da jeg så henvender mig til deres servicelinje og fortÊller om mit problem, kan de desvÊrre ikke sende nogen tekniker og lader mig faktisk stå på egne ben og råder mig til at ringe til en anden kÞletekniker for at fikse problemet, selvom varen er kÞbt hos dem.
Jeg fraråder alle til at handle med dem, da de princippet er ligeglade med dig som kunde, så snart du har kÞbt hos dem og er ude af forretningen.

Spar dig selv for HOVEDPINE og VÃRSTE oplevelse
Jeg skriver normalt ikke dårlige anmeldelser af firmaer da jeg selv kender til hvor svÊrt det kan vÊre at drive en forretning MEN jeg har ikke set noget magen til den oplevelse jeg har fået hos catering inventar. Men nu kommer lige hele historien:
Jeg har siden 2020 kÞbt inventar vare fra dem (over 100.000), herunder kÞlediske, klemmegrill, isterningsmasker, blender etc. Der har vÊret problemer med alle produkter. Alt fra kÞlediske der ikke har kÞlet ordentligt ned til blender der begyndte at lave stÞj efter 4-5 måneders fornuftig brug. Sjovt nok hÞrer jeg andre ejer af butikker der har haft samme problem med blender og kÞledisk.
Jeg får heldigvis disse ting fixet efter 3 ganges besÞg af deres kÞletekniker som de sender ud.
For ca 6 måneder siden kÞbte jeg en isterningsmaskine og 2 klemmegrill. Splinternye!
For en måned siden starter problemerne med den nye ismaskine som begynder at dryppe vand indenfra. Jeg sender retur og de skriver at der har vÊret en lÊkage så de har fixet det. Jeg modtager maskinen igen og 1 uge efter stopper den med at producere isterningsterninger så jeg står og bliver nÞdsaget til at melde udsolgt for alle drikkevarer i butikken. Fedt!
1 uge efter går klemmegrillene i stykker hvor lamperne er blevet brÊndt, brÊndt lampe = ingen varme.
jeg sender retur og de fortÊller mig det var lampen der var brÊndt og de har fixet den. Jeg modtager den en uge efter og nÞjagtig samme situation sker. Jeg melder udsolgt, og sender maskinen ind retur igen. De skriver at samme problem havde fundet sted og at de nu sender klemmegrillen ind igen. Jeg modtager den og sjovt nok, ud over alle forventninger så går den i stykker igen bare 5 dage efter. Det skal siges at jeg havde kÞbt 2, begge blev repareret fÞrste gang, men den ene er nu blevet sendt ind til reparation 3. gang nu. Jeg skriver til dem at jeg Þnsker penge retur eller i det mindste en ny klemmegrill. De vÊlger at skrive at de kan give et afslag på 800. 800!!!! selvom jeg har kÞbt den for over 1600 kr og jeg ikke kan få en ny eller penge tilbage. og til dagens griner skriver de at der ikke er noget galt med maskinen.
Det skal dog siges at jeg har en optagelse af klemmegrillen hvor jeg har en statsautoriseret elektriker på besÞg der undersÞger klemmegrillen så han måske kunne reparere den og sparer mig tid for selv for at sende den retu 2. gang. Han fortÊller at lampen er brÊndt IGEN
Efter flere dages kamp, vÊlger de at sende en ny isterningsmaskine afsted da de endelig kan se at maskinen har fejlet flere gange.
Men med klemmegrillen? Det kan ikke lade sig gÞre.
og til at fuldende anmeldelsen har jeg nu en blender der igen drypper nedenfor lige så snart man hÊlder juice i.
Jeg fik en gang fortalt fra en cafeejer i indre kÞbenhavn at jeg skulle holde mig langt vÊk fra deres produkter og isÊr SERVICE, men jeg tÊnker at det måske bare var ham der havde haft en dårlig oplevelse men jeg tog fejl. Flabet nok får jeg fortalt i telefonen at pris og produkt hÊnger sammen og fik det til at lyde som om det var meget normalt at ting går i stykker efter 5 månedrs brug. (hun valgte at sammenligne med en billig og dyr bil) Så man skal åbenbart forvente at de ikke holder
Det skal altså siges at jeg har kÞbt ismaskinen for over 8000 kr ex moms
SÃ¥ gÞr mig en tjeneste og spar jer for hovedpine igennem flere mÃ¥neder og LAD VÃR med at handle her. Jeg har seriÞst en medarbejder der valgte at sige op fordi hun gang efter gang stod i pressede situationer (uden klemmegrill den ene gang, uden ismaskine den anden, og kunder der rÃ¥bte hende lige i ansigtet da hun ikke kunne serveres mad og drikke.)
Come on cat. inv det en ommer

Super service!
KÞbte kÞkkenudstyr hos knivblokken.dk
Trods jeg var besvÊrlig og skulle have Êndret i både leveringsadresse samt faktura efter bestilling var de hurtige og effektive til ar hjÊlpe.
Mine varmeste anbefalinger!
Tak Louise for fantastisk kundeâŠ
Tak Louise for fantastisk kunde oplevelse, og for at svare på alle mine spÞrgsmål. Varen blev efter aftale, leveret fÞr den lovede leveringsdato.
Svindlere
Bestilte 3 varer.
Der kom 2.
Jeg betalte for 3.
Ingen undskyldninger.
De skrev: beklager forvirringen.
Jeg skriver: Svindlere

DÃ¥rlig kvalitet deres produkter
Dårlig kvalitet deres produkter, kÞbte deres nye Fagor kÞleskab fryse for halvdelen år siden, fryse blev repareret mange gange i fÞrste et år, nu kÞleskab har også problemer. Men giver dem kun 12 måneder garanti. Dårlig service.
Har haft besÞg af CJ hvidevareservice. KÞleskab har nÊsten ingen gas tilbage. Jeg forstår godt hvorfor give I 12 måneder garanti på jeres produkter i forhold 24 måneder garanti i andre butikker.
Fordi to års garanti er for dyr for dig.
Under normal brug vil dine produkter normalt ikke overleve i 2 år
Forklar, at du ikke har tillid til kvaliteten af ââdine egne produkterã

Kpa Company ããã®åç
DÃ¥rlig oplevelse ved Þnsket kÞb af enâŠ
Dårlig oplevelse ved Þnsket kÞb af en Hendi blender.
SpÞrger ind til en anden type Greenis til samme pris og bliver bekrÊftet i at denne er lige så god og samme kvalitet.
KÞber Greenis, den er elendig.
Kontakter KPA med klagen...får efter diskussion lov at aflevere og ombytte til Hendi, som jeg oprindelig kom fÞr at kÞbe, men må betale 243kr for al mit besvÊr og skuffelsen.
DÃ¥rlig stil!

Kpa Company ããã®åç
Virkelig dårlig service. Som i VIRKELIG!
Jeg må desvÊrre nok sige, at jeg er meget skuffet over dem. Jeg kÞbte en CASO CS688 Dryage kÞleskab af dem for lidt over 2 måneder siden. Allerede efter en uges tid kunne jeg konstatere at skabet ikke kÞlede som det skulle, at det heller ikke kunne holde den indstillede luftfugtighed, overiser kraftigt, og skal manualt afrimes ca 1 gang om ugen. Skabet går også pludseligt i stå og melder fejl, hvorefter det skal genstartes. Jeg skriver til dem for at hÞre hvad de Þnsker at gÞre, underforstået, om de tager skabet retur eller vil forsÞge en reparation, og KPA vÊlger at sende "Din hvidevareservice" ud og se på skabet. DHS måler sugetrykket på skabet, og efter samråd med Baukmann som jeg formoder er importÞren, besluttes det at kÞlemidlet i kÞlekredsen skal udskiftes. KÞlemidlet bliver udskiftet og skabet genstartet, og efter ca en uges tid med datalogger i skabet, står det klart at det intet har hjulpet. Jeg skriver til KPA igen, og beder denne gang om at handlen går retur, da jeg har en formodning om, at der er tale om et dårligt produkt som aldrig vil kunne komme til at fungere ordentligt. Hos KPA er man midlertidig ikke villig til at tage det retur, da jeg jo har haft det stående i nu 2 måneder. Jeg gÞr opmÊrksom på kÞbelovens bestemmelser om gentagende forsÞg på reparation, og efterfÞlgende ret til at lade handlen gå retur, men hÞrer intet fra dem. Jeg har efterfÞlgende skrevet til dem 2 gange, men hÞrer stadig intet, og er bange for at de har lagt mig på is, for at se om jeg opgiver. Til historien hÞrer også at jeg havde kÞbt for 2100 kr Amerikansk Black Angus ribeye og lagt i skabet, og kÞdet er fuldstÊndig Þdelagt. Det er tÞrt som fÞlge af den lave luftfugtighed, og er blevet surt på grund af den alt for hÞje temperatur det har vÊret udsat for. Jeg har endnu ikke forholdt dem for det Þdelagte kÞd, og ser det nok mest som en julefest for hunden, men skabet som jeg betalte over 5000 kr for, det vil jeg meget gerne have dem til at tage retur. Vi får se om de nu har lyst til at svare på mine henvendelser.

Kpa Company ããã®åç
Fantastisk sted og unik service/rådgivning!!
Helt unik service af kompetent person via mail og tlf. Fik en virkelig god rådgivning hvor firmaet strakte sig langt for at finde den helt rigtige lÞsning til os! Kan varmt anbefale stedet.
Jeg har kÞbt emhÊtte og kogeplade
Jeg har kÞbt emhÊtte og kogeplade. God service og professionel rådgivning. Tak for det
DÃ¥rlig service & lang levering er meget flinkt skrevet
Jeg skulle bruge en stor emhÊtte & 10 kÞleskabe
De skulle bruge 3 forsÞg på at lave et tilbud som kunne mache deres egen pris på nettet. Flot start.
Levering på emhÊtten: Ved bestilling skulle man forvente ca 4 ugers levering. Efter 4 uger beder jeg om en status og bliver oplyst, der vil gå yderligere 4-5 uger, så nu er vi oppe på 8-9 uger. Efter 7 uger beder jeg om en forventet leverings dato, her er leveringen blevet rykket igen, så nu skal jeg vente 3 uger. Nu er vi oppe på 10 uger. Vi ender på 9 ugers leveringstid. (Til deres forsvar var dette inkl. En juleferie)
Levering pÃ¥ kÞleskabe: Ved bestilling skulle man forvente ca 4 ugers levering. Efter 4 uger beder jeg om en status og bliver oplyst, jeg blot skal betale fakturaen, sÃ¥ kan de sendes. Her skal det siges at jeg kun har fÃ¥et en ordrebekrÊftelse og ingen faktura. Skidt tÊnker jeg, faktura mÃ¥ jeg fÃ¥ efterfÞlgende, sÃ¥ jeg betaler. Da de har modtaget pengene, henvender de sig og spÞrg om jeg vil have opgraderet mine kÞleskabe til nogen pÊnere helt gratis. Det takker jeg pÊnt nej tak til, da dem jeg har bestilt matcher nogen jeg har i forvejen. Dagen efter henvender de sig igen og siger at de desvÊrre kun har 7 af kÞleskabene pÃ¥ lager. Okay sÃ¥ mÃ¥ de jo sende dem. Dagen efter igen bliver jeg sÃ¥ ringet op, hvor jeg fÃ¥r af vide, at de slet ikke har nogen af kÞleskabene pÃ¥ lager. De tilbyder mig sÃ¥, at de kan sende mig de âpÊnereâ jeg blev tilbudt tidligere som lÃ¥ne kÞleskabe. Jeg stÃ¥r og skal bruge kÞleskabe, sÃ¥ det mÃ¥ jeg sige ja til. Vi ende pÃ¥ 10 ugers levering for de rigtig.
Mens alt dette står på, er jeg desvÊrre så dum, at lÊgge en helt normal web ordre, da jeg tÊnkte, en fejl ikke kan ske 2 gange i trÊk. Men jeg tog fejl.
Jeg bestilte mine ting og det blev sendt afsted. På dagen det skulle leveres, fik jeg en besked fra fragt firmaet om, at de havde prÞvet at levere mine ting, men der var ikke nogen på adressen. Vi var 10 mand på arbejde, så der var jo noget galt. Jeg fik fat i fragtfirmaet og efter lÊngere diskussion fandt vi ud af, at der manglede en del af nr. på adressen. Jeg havde skrevet adressen rigtig, men der var sket et eller andet mellem afsender og fragtfirma. Fragtfirma oplyste mig, at jeg blot skulle få afsender til at kontakte dem og varen ville blive sendt ud til den rigtig adresse. Men dette skulle ikke vÊre nemt, da firmaet hellere ville bruge en masse tid på at diskutere, at de ikke havde lavet en fejl. Jeg fik dem til sidst til at tage kontakt og mine vare blev sendt igen. På denne ordre har jeg vÊret nÞdt til at annullere nogen bestillinger, da firmaet ikke kendte leveringstiden. (Og jeg har jo erfaret, at den kan vÊre laaaang)
Det skal siges til alt dette, at jeg har brugt rigtig meget tid på at rykke dem for svar. Deres svar tid har vÊret flere dage selv om de lovede svar dagen efter.
Jeg skal ALDRIG handle der igen. SÃ¥ betaler jeg gerne lidt ekstra et andet sted.
30 min efter denne anmeldelse kom op, blev jeg ringer op af firmaet, som tilbÞd mig 5.000kr i gavekort for at fjerne eller redigere anmeldelse. Gad vide hvor mange der har sagt ja?

Holder hvad de lover
Holder hvad de lover, og giver altid god kundeservice. Dejligt med deres etablerede showroom hvor man kan se varerne på forhånd.
DÃ¥rlig svar tid
DÃ¥rlig svar tid. BÃ¥de med afgivelse af tilbud og reklamation.

Kpa Company ããã®åç
FANTATISK oplevelse at handle med KPA âŠ
FANTATISK oplevelse at handle med KPA Company - serviceminded personale og professionel service!
God oplevelse:-)
Har kÞbt 2 evo kÞledisk af KPA hvor der âŠ
Har kÞbt 2 evo kÞledisk af KPA hvor der har vÊret fejl på begge maskiner nu, fÞrst den ene hvor temperaturmåler gik i stykker efter prÊcis 1 år.
nu er den anden kÞledisk som ikke kan holde temperatur på det tilladte 5grader kun det nederste del ca. 50 procent af disken holder temperaturen .. Det virkede fÞrhen.
og samtidig bliver ruderne dugget når vi har udetemperatur på +20grader så man ikke kan se hvad der er indeni.
bestilte tekniker via dem og teknikeren kom og renset luftdelen ca. 15-20min og efter fik vi en regning på ca.1500kr som de påstår at have sendt til os samt rykkere og telefonopkald som vi ikke har modtaget.
så de har valgt at sende til inkasso som nemt har sendt regning til os..
så pas på dette firma .. de sÊlger varer som ikke holde det de lover .. samtidig har en dårlig service.

Endeavour
KÞbte i forgårs en gave, bestående af to knive. Disse var lagt op som Þnsker op i et forum, så gÊsterne kan reservere gaverne, efterhånden som de bliver valgt.
Uheldigvis bliver den ene kniv reserveret i det korte tidsrum, som det tager os at bestille og betale med mobil pay.
Jeg skyndte mig at ringe til firmaet, men fik fat i en meget hurtigt snakkende telonsvarer, som jeg ikke ligefrem forstod meget af, jeg skulle vist trykke 3 og fik her at vide, at nummeret ikke var i brug. Ãv, hvad skulle jeg sÃ¥ gÞre? Straks efter kom en sms, hvor jeg skulle evaluere opkaldet. Jeg skrev sÃ¥ om ovenstÃ¥ende oplevelse. Knap et lille minut efter, blev jeg ringet op af en medarbejder, som spurgte til, hvad der var sket. Han beklagede meget, og vidste ikke hvad der var sket. Jeg forklarede mig dernÊst omkring mit problem, og medarbejden lovede mig at Êndre fakturaen.
I går fik jeg en advisering at pakken var afsendt. I dag har jeg hentet pakken. Jeg var spÊndt på, om mit kÞb var Êndret fra to knive til en, og spÊndt på, om så også min betaling var reguleret.
Begge dele var i skÞnneste orden.
Min anbefaling herfra er kÞb trygt varer fra kPa Company. Hurtig levering, korrekt korrigering af min fejl, og venlig kundekontakt....men snak ikke med den der hurtigsnakker af en telefonsvarer, for der forstår man ingenting.;) ( PS Jeg ved godt, at der var foregået en fejl)
L*rte service!
Har kÞbt en maskine hos KPA der bare 4 måneder efter brug nÊsten falder fuldstÊndig fra hinanden.
Kpa er ikke producenten og kan derfor ikke bebrejdes for dette.
Men jeg har som forbruger reklamationsret, og siger derfor til kpa at de må erstatte med et tilsvarende produkt.
Det vil de ikke, de ville hellere reperrere det for mig og så skal jeg samtidig betale for kÞrsel og reparation men ikke selve reservedel.
Jeg går med til dette, selvom jeg har min ret til at krÊve et nyt produkt.
Nu kontakter jeg dem igen, mere end en måned efter at vi lavede en aftale for at hÞre hvornår de har i sinde at komme og fixe min maskine.
Jeg bliver mÞdt af en flabet medarbejder der ikke havde andet at sige end "jeg kan ikke trylle".
Så må jeg lÊgge på og vente på at julemanden måske giver mig en ny maskine at arbejde med på et tidspunkt!!

Kpa Company ããã®åç
Fik en lÞsning på det hele som var fint
Opdateret 19.01.17
Mange mÃ¥neder efter det fÞrste skriv, bliver jeg kontakte af KPA som fÞrst nu finder ud af at der ligger en anmeldelse pÃ¥ dem.. Her bliver konflikten lÞst og de tilbyder at kompenserer en smule. Ãrgerligt at vi overhovedet skulle her hen og Êrgerligt at det fÞrst blev nu, da jeg har solgt stegepanden for kort tid siden med kÊmpe underskud... Men trods alt en sÞd og venlig betjening og hÃ¥ndtering af sagen, som nu har fÃ¥et sin endelig afslutning. HÃ¥ber den medarbejder der hÃ¥ndterede sagen i sin tid, har fÃ¥et sat sit hjerte pÃ¥ den rette plads og PGA og andre kunder ikke oplever lignede i fremtiden.
Hos KPA gik alt godt med handlen - ikke noget at sige der. Min kone skulle starte en drÞm op og kÞbte derfor en stegepande hos KPA. Hun fik i sidste uge desvÊrre prognosen uhelbredelig krÊft i en alder af kun 40 år, så nu i alt det personlige kaos og sorg, er vi også ved at lukke det firma ned der aldrig nåede at starte. I forbindelse med det kontaktede jeg KPA for at hÞre om de kunne hjÊlpe med at tage den stegepande (Som stadig står i original emballage) og som aldrig er brugt retur.. Efter 2-3 dages tÊnke pause, tilbÞd de at tage den retur -50% af hvad vi gav for den... Jeg er selvfÞlgelig mÊrket at sorg og bitterhed og KPA har ingen forpligtigelser, men helt Êrgerligt... Hvor er hjertet hos KPA.. Tror de vi gÞr dette her for sjovt? Tror de det hjÊlper os i denne situation, hvor der er 1000 andre ting at tÊnke på.. Jeg håber ikke at ledelse i KPA kommer ud for samme situation som os og hvis de gÞr vil jeg krydse finger for dem at de mÞder en smule mere forståelse og hjÊlp på deres vej..