VÊldig hjÊlpsomme og god betjening. Kommunikationen var en anelse langsom, men klogere mennesker end jeg havde ogsÃ¥ startet deres projekt i bedre tid end jeg gjorde. Indtil videre er jeg vÊldig ti... ãã£ãšèŠã
Der er altid venlig og kompetent betjening uanset om det er pr. Telefon eller direkte i virksomheden. Fair priser og KPA har alt hvad vi skal bruge i vores restauranter. Vi har handlet der i mere end... ãã£ãšèŠã
KÞb kun hos KPA, hvis i Þnsker enheder med konstant behov for rep. De gaslighter en til at tro, at det kÞleskab skal serviceres halvårligt, for at overleve mere end et par år.
äŒæ¥ãåçããŸãã
DÃ¥rlig kvalitet deres produkter, kÞbte deres nye Fagor kÞleskab fryse for halvdelen Ã¥r siden, fryse blev repareret mange gange i fÞrste et Ã¥r, nu kÞleskab har ogsÃ¥ problemer. Men giver dem kun 1... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Perfekt
Alt som det skulle vÊre.
Billige priser, og handelsvillige folk.
NÊsten perfekt handel
KÞbte en roomba til en super pris via butikken. God kommunikation og service, men leveringen gik lidt langsom, nÊsten 1 uge tog det. Hjemmesiden er måske også noget rodet, men ellers fin betjening
Fin handel
Super handel, eneste klagepunkt er den knapt så overskuelige hjemmeside. Rigtig god service og flinke mennesker man har med at gÞre - også i forbindelse med reparation af varen, så ingenting der.