Krydstogt Eksperten レビュヌ

1,256
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har netop booket et krydstogt gennem Krydstogt Eksperten, og indtil videre har oplevelsen vÊret helt i top. Marie-Louise har vÊret utrolig hjÊlpsom, hurtig til at svare og meget engageret i a... もっず芋る

Vi er en familie pÃ¥ 11 personer, 3 generationer, som netop er vendt hjem fra en fantastisk tur, Middelhavet rundt. Vi har oplevet stor service under bookingen af rejsen og den er forsat pÃ¥ hele t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte selv vores krydstogt online – super nem og overskuelig proces! Jeg havde efterfÞlgende et par spÞrgsmÃ¥l til rejsen, som personalet hurtigt og venligt hjalp med at besvare. Desuden et stor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er netop vendt hjem fra et fantastisk krydstogt i Caribien med Princess Cruises, og oplevelsen har vÊret fuldstÊndig fejlfri og bekymringslÞs. Medarbejderne hos Krydstogt Eksperten hjalp os med... もっず芋る

䌁業情報

1. クルヌズ代理店
  2. 旅行業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ
  4. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Krydstogt Eksperten er et dansk, familieejet rejsebureau med speciale i krydstogter. Som agent for verdens fÞrende krydstogtrederier tilbyder vi over 18.000 krydstogter til destinationer verden over. Vores prisgaranti sikrer dig krydstogter til de bedste priser pÃ¥ markedet. Vi matcher prisen hos danske konkurrenter og krydstogtrederierne. Du er i professionelle hÊnder fra start til slut. Med vores dybdegÃ¥ende viden skrÊddersyer vi krydstogtoplevelser, der gÞr din drÞmmerejse til virkelighed. GÞr det nemt og bestil hele din rejse hos os – vi hjÊlper ogsÃ¥ med fly, hotel, transfer og forsikringer til dit krydstogt, sÃ¥ du fÃ¥r en samlet og tryg pakkelÞsning.

優良

すべおのレビュヌ

(1,256)

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Vi har tidligere rejst med Krydstogeksperten og har altid vÊret rigtig godt tilfreds. Derfor bestiller vi også hos dem igen. Telefonbestillingen foregik også meget professionelt, og alle vores Þnsker blev opfyldt.

2022幎3月18日

KÊre Bente
Mange tak for din anmeldelse. Fine ord, dejligt vi kunne vÊre jer behjÊlpelig, og alt vores viden kunne bruges. Vi Þnsker jer en rigtig god tur.
Mvh Pia, Rejsekonsulent

God og hurtig betjening

KÊre Jens
Mvh Pia, Rejsekonsulent.

OK Venlig betjening

OK Venlig betjening. Kan anbefales.

KÊre Axel,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt jeg kunne vÊre jer behjÊlpelig. Ønsker jer en rigtig god tur.
Mvh Marie Louise, Krydstogt Eksperten

ImÞdekommende

ImÞdekommende, informativ og effektiv service.

KÊre Kasper,
Mange tak for din varme anmeldelse - det sÊtter vi pris på :) Skulle der vÊre spÞrgsmål inden afrejse, så kontakt os endelig. Rigtig god dag.
Mvh Marie Louise, Krydstogt Eksperten

Altid kyndig og Êrlig vejledning

Altid kyndig og Êrlig vejledning. Vi skal med Harmony of the Seas og dejligt han vidste, at der ikke er redningsbåde foran kahytterne på Harmony.

2022幎3月6日

KÊre Steen,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne vÊre jer behjÊlpelig, og alt vores viden kunne bruges. Vi Þnsker jer en rigtig god tur.

Super betjening

2022幎3月6日

Krydstogt Eksperten からの回答

Mange tak for din anmeldelse :) Det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Ønsker dig en dejlig dag.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Skriver normalt ikke anmelderser men I

Skriver normalt ikke anmelderser men I er fantastiske

2022幎3月4日

KÊre Kaj,
Mange tak fordi du alligevel tog dig tid til at anmelde os :) Det er vi rigtig glade for. Ønsker dig en god dag.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Det er anden gang vi skal rejse med

Det er anden gang vi skal rejse med krydstogt experten og det bliver ikke sidste !! Dejligt nemt nÃ¥r man fÃ¥r hjÊlp til alt mht. til bestilling af bÃ¥de krydstogt og transfer 👍

2022幎3月4日

KÊre Eva,
Mange tak - det er vi glade for. Dejligt vi kunne vÊre behjÊlpelig endnu engang. Ønsker jer en god tur.

Altid superservice.

Altid superservice.
På trods af messen ferie for alle, svarede i lynhurtig på mails og alt blev ordnet mandag så vi er klar til nÊste ferie.
I er vores foretrukne rejseselskab når det drejer sig om krydstogt og vil altid vÊre det.

2022幎3月3日

KÊre Henrik,
Tak for din anmeldelse. Virkelig en varm anmeldelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥ :) Vi er glade for vi igen kunne hjÊlpe, og hjÊlper gerne igen en anden gang. Ønsker dig en dejlig dag.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent.

Rejsebestilling til vores fulde tilfredshed.

Rejsebestilling til vores fulde tilfredshed. Hurtig og kompetent betjening.

2022幎3月2日

KÊre JÞrgen,
Mange tak for din anmeldelse. Fine ord, og det er vi stolte af. Skulle der vÊre spÞrgsmål inden afrejse, så kontakt os endelig. Rigtig god dag.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Har bestilt rejser her mange gange og

Har bestilt rejser her mange gange og har altid vÊret godt tilfreds.

2022幎2月28日

KÊre Lene,
Dejligt vi endnu engang kunne hjÊlpe :) Det er en fornÞjelse hver gang! Ønsker dig en rigtig god dag.

Har rejst med Krydstogteksperten i

Har rejst med Krydstogteksperten i 2020, var meget tilfreds med håndteringen af vores Cruise.
Det har ikke vÊret svÊrt, at vÊlge vores Cruise igennem Krydstogteksperten,
Vi er en familie på 11 der skal afsted, hvis jeg har spÞrgsmål, får jeg hurtigt svar! Det sÊtter jeg stor pris på!

2022幎2月28日

KÊre Ann,
Mange tak for din anmeldelse. Tak fordi vi igen måtte hjÊlpe jer. Vi glÊder os til at kunne sende jer på krydstogt :) Vi tales ved.

SÃ¥ fin service

SÃ¥ fin service. Fik de tilbud jeg bad om - hurtigt !
Jeg bookede naturligvis med det samme. Alt er gået som smurt !

2022幎2月27日

Krydstogt Eksperten からの回答

Mange tak for din anmeldelse :) Dejligt vi kunne hjÊlpe, og det gik hurtigt og nemt. Det er bestemt vores mÃ¥l. Ønsker den bedste tur til jer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent.

Krydstogteksperten (Pia) var meget

Krydstogteksperten (Pia) var meget hjÊlpsom og hjalp os godt igennem bestillingen af vores krydstogt til Caribien,

2022幎2月23日

KÊre Connie,
Mange tak for de fine ord. Det var en fornÞjelse at vÊre jer behjÊlpelig. Kontakt mig endelig, hvis der er spÞrgsmål inden afrejse. Mvh Pia, Rejsekonsulent

Dejlig hurtig betjening

Dejlig hurtig betjening. Vil bruge det rejse selskab igen.

2022幎2月23日

KÊre Jytte,
Mange tak - det sÊtter vi pris pÃ¥, og du skal vÊre mere end velkommen igen en anden gang :) Ønsker dig en dejlig eftermiddag.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent.

Kan varmt anbefales

Altid god og hurtig hjÊlp
Kan varmt anbefales

KÊre Linda,
Mange tak for din anmeldelse. Vi Þnsker jer en dejlig tur.

Intet at klage over

Fik svar på min forespÞrgsel dagen efter at den var sendt og fik en god pris. Hurtig reaktion på min bestilling og hurtig "kvittering" for min betaling. Slet ikke noget at klage over :-)

KÊre Morten,
Mange tak for din fine anmeldelse :) Kontakt os endelig, hvis der er spÞrgsmål inden afrejse.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Vi får altid en hurtig og meget venlig

Vi får altid en hurtig og meget venlig behandling hos Krydstogteksperten! Vi har rejst med den mange gange, og de er meget hjÊlpsomme.
Jeg kan bestemt anbefale Krydstogteksperten, hvis man vil ud at sejle!

KÊre Annamaria,
Mange tak for anmeldelse. Dejligt vi kunne vÊre behjÊlpelig igen. Vi Þnsker jer en god tur. Kontakt os endelig hvis der er spÞrgsmÃ¥l inden afrejse. Ønsker dig en dejlig dag.

super service

super service , vender tilbage til de datoer og tid som man aftaler selvom der har travlt.

KÊre Karsten,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe. Og tak for tÃ¥lmodigheden :) Ønsker dig en god dag. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

God service og betjening

God hjÊlp til at finde det helt rigtige krydstogt til os. God service og betjening.

2022幎2月21日

KÊre Preben,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne vÊre behjÊlpelig. Ønsker dig en rigtig god dag. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent