Krydstogt Eksperten レビュヌ

1,256
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har netop booket et krydstogt gennem Krydstogt Eksperten, og indtil videre har oplevelsen vÊret helt i top. Marie-Louise har vÊret utrolig hjÊlpsom, hurtig til at svare og meget engageret i a... もっず芋る

Vi er en familie pÃ¥ 11 personer, 3 generationer, som netop er vendt hjem fra en fantastisk tur, Middelhavet rundt. Vi har oplevet stor service under bookingen af rejsen og den er forsat pÃ¥ hele t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte selv vores krydstogt online – super nem og overskuelig proces! Jeg havde efterfÞlgende et par spÞrgsmÃ¥l til rejsen, som personalet hurtigt og venligt hjalp med at besvare. Desuden et stor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er netop vendt hjem fra et fantastisk krydstogt i Caribien med Princess Cruises, og oplevelsen har vÊret fuldstÊndig fejlfri og bekymringslÞs. Medarbejderne hos Krydstogt Eksperten hjalp os med... もっず芋る

䌁業情報

1. クルヌズ代理店
  2. 旅行業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ
  4. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Krydstogt Eksperten er et dansk, familieejet rejsebureau med speciale i krydstogter. Som agent for verdens fÞrende krydstogtrederier tilbyder vi over 18.000 krydstogter til destinationer verden over. Vores prisgaranti sikrer dig krydstogter til de bedste priser pÃ¥ markedet. Vi matcher prisen hos danske konkurrenter og krydstogtrederierne. Du er i professionelle hÊnder fra start til slut. Med vores dybdegÃ¥ende viden skrÊddersyer vi krydstogtoplevelser, der gÞr din drÞmmerejse til virkelighed. GÞr det nemt og bestil hele din rejse hos os – vi hjÊlper ogsÃ¥ med fly, hotel, transfer og forsikringer til dit krydstogt, sÃ¥ du fÃ¥r en samlet og tryg pakkelÞsning.

優良

すべおのレビュヌ

(1,256)

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

God service og god pris.

2022幎4月11日

KÊre Nina
Mange tak for din anmeldelse :) Kontakt mig endelig, hvis der er spÞrgsmål inden afrejse.
Mvh Pia, Rejsekonsulent

Venlig og professionel rådgivning

God, professionel og venlig rådgivning ved kÞbet. Er stillet i udsigt, at få hjÊlp indtil og under rejsen.

2022幎4月4日

KÊre Mikael
Mange tak for de fine ord. Det var en fornÞjelse at vÊre jer behjÊlpelig. Kontakt mig endelig, hvis der er spÞrgsmål.
Mvh Pia, Rejsekonsulent

Altid professionel og behagelig

Altid professionel og behagelig betjening. Vi har brugt dem rigtig mange gange og kan varmt anbefale dem.

2022幎4月4日

KÊre John,
Mange tak for din anmeldelse :) Er glad for jeg endnu engang kunne vÊre behjÊlpelig. Ønsker jer en dejlig tur.
Rigtig god dag.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Havde skrevet vi ville ordre fredag

Havde skrevet vi ville ordre fredag, men mandag var alt udsolgt , så ringede vi og fik en dyre rejse, så overså l vores mail , og måtte så betale mere , vores rejse blev 10000 dyre , håber nu hvor vi har betalt at vi trods alt vil få en god tur

KÊre Kurt,
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for trods travlhed hos os og en misforstÃ¥else, at I fik kÞbt jeres rejse. Der bliver solgt utrolig mange rejser lige nu, og priserne Êndrer sig meget pÃ¥ kort tid. Det var I desvÊrre uheldige at ramme ind, specielt efter en weekend. Jeg hÃ¥ber I fÃ¥r en rigtig dejlig tur. Skulle der vÊre spÞrgsmÃ¥l inden afrejse, sÃ¥ skal I endelig kontakte os. Ønsker dig en god dag.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

God service. Venlige medarbejdere, der lytter og forsÞger at opfylde ens behov på bedst mulige måde og til bedste pris. :)

KÊre Cecilie,
Mange tak for din anmeldelse :) Det var dejligt I fandt en skÞn rejse - Þnsker jer den bedste tur.
Kontakt mig endelig, hvis der er spÞrgsmål inden afrejse.

Det fungerer fint

Hej Peter,
Mange tak for din anmeldelse. Vi Þnsker jer en rigtig dejlig tur. God dag til dig.

Hurtig og flink betjening

2022幎4月2日

KÊre Henning,
Mange tak - det var en fornÞjelse at hjÊlpe jer. Håber I kommer til at nyde turen med Princess. Kontakt mig endelig, hvis der er spÞrgsmål inden afrejse.

Fantastisk service ;-)

2022幎3月29日

KÊre Glenn,
Mange tak for din anmeldelse :) Ønsker jer den bedste tur. Kontakt mig endelig inden afrejse, hvis der er spÞrgsmÃ¥l.
God dag. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Der var hurtig respons fra

Der var hurtig respons fra krydstogtexperten, da jeg skrev til dem omkring et godt tilbud. Det er altid rart at hÞre fra dem så hurtig, når man glÊder sig til at bestille et krydstogt. Og vi har fået et rigtig godt tilbud, så vi glÊder os til at prÞve at sejle med et andet selskab. Så der er store forventninger, som vi håber bliver indfriet. Vi har rejst med dem fÞr, og det vatår også helt i top.

KÊre Elga,
Mange tak for din anmeldelse. Er glad for vi hurtigt kunne vÊre behjÊlpelig, trods travlhed. :) Vi håber I får en dejlig tur - Norwegian Cruiseline er et rigtig godt selskab :)
Kontakt mig hvis der er spÞrgsmål inden afrejse. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Super god service

Super god service, vejledning og engagement fra Jens R.
Gjorde en god indsats for at opfylde vores Þnsker og vi glÊder os nu til en skÞn ferie.

KÊre Carrie,
Tak for din anmeldelse - det sÊtter vi pris pÃ¥. Jeg er glad for at jeg kunne vÊre behjÊlpelig :) Vi Þnsker jer en rigtig god ferie. Kontakt os endelig. hvis der er spÞrgsmÃ¥l inden afrejse. Ønsker dig en rigtig god dag. Mvh Jens Raaholdt

Super betjening

SÞd, kompetent, hurtig betjening

Krydstogt Eksperten からの回答

Mange tak Helle :) Det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig. Ønsker dig en god tur. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Super service.

Super service.
Kan varmt anbefales.

KÊre Kim,
Tak for din anmeldelse og din anbefaling :) Ønsker jer en god tur - er sikker på I kommer til at nyde Wonder of the Seas. Ønsker dig en god dag. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Virkelig go betjening

Virkelig go betjening, gÞr alt for at man får en go rejse, og ikke mindst promte tilbagebetaling af annuleret rejse. Alt i alt et super rejseselskab.Vi gÞr det helt sikkert igen..

Krydstogt Eksperten からの回答

KÊre Henning, mange tak :) Dejligt vi kunne hjÊlpe, og I er altid velkommen til at kontakte os igen. Ønsker jer en god tur. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Det er altid nemt og lige til og altid

Det er altid nemt og lige til og altid hurtigt svar på mail eller telefon super god service og gode ansatte 👍👍

Krydstogt Eksperten からの回答

KÊre Benny, endnu engang, en fornÞjelse at hjÊlpe jer :) Det er dejligt med faste kunder! Så fin en tur I kÞbte - Þnsker jer en god rejse. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Rigtig god behandling

Mange tak Annette :)
Håber I får en fantastisk tur. Kontakt os endelig inden afrejse, hvis der skulle vÊre spÞrgsmål. Rigtig god dag.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Altid en hurtig / venlig og

Altid en hurtig / venlig og professionel måde vi bliver behandlet på. Krydstogt Eksperten Kan kun anbefales.

KÊre Poul Erik,
Mange tak for din anmeldelse og anbefaling :) Vi sÊtter stor pris på du endnu engang, har kÞbt en rejse hos os. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

God service, hurtigt reaktion på vores Þnsker

Krydstogt Eksperten からの回答

Mange tak Susanne :) Er glad for trods travlhed på kontoret, at jeg kunne vÊre behjÊlpelig.
Ønsker dig en rigtig dejlig dag. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Det var hurtigt og nemt

Det var hurtigt og nemt
Deres system virkede ikke da jeg ringede, men hun ringede straks tilbage og så gik vi klaret alt

Krydstogt Eksperten からの回答

Hej Birgit, mange tak :) Ja, vi var lige uheldige lige da I ringede. Men er glad for jeg hurtigt kunne vende tilbage igen. Ønsker jer en god tur, og en dejlig dag. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

nemt og overskueligt at bestille

nemt og overskueligt at bestille krydstogt.
Meget fin betjening da der var et par spÞrgsmål så en god oplevelse.

2022幎3月20日

Krydstogt Eksperten からの回答

Mange tak Jan :) Tak fordi du tog dig tid, til at sende os en anmeldelse. Jeg Þnsker jer en rigtig god tur. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Alt perfekt

Alt perfekt, fordi de ved, hvad de gÞr

2022幎3月18日

Krydstogt Eksperten からの回答

Mange tak :) Det sÊtter vi pris pÃ¥. Ønsker jer en god tur. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent