Vi har netop booket et krydstogt gennem Krydstogt Eksperten, og indtil videre har oplevelsen vÊret helt i top. Marie-Louise har vÊret utrolig hjÊlpsom, hurtig til at svare og meget engageret i a... ãã£ãšèŠã
Vi er en familie pÃ¥ 11 personer, 3 generationer, som netop er vendt hjem fra en fantastisk tur, Middelhavet rundt. Vi har oplevet stor service under bookingen af rejsen og den er forsat pÃ¥ hele t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte selv vores krydstogt online â super nem og overskuelig proces! Jeg havde efterfÞlgende et par spÞrgsmÃ¥l til rejsen, som personalet hurtigt og venligt hjalp med at besvare. Desuden et stor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er netop vendt hjem fra et fantastisk krydstogt i Caribien med Princess Cruises, og oplevelsen har vÊret fuldstÊndig fejlfri og bekymringslÞs. Medarbejderne hos Krydstogt Eksperten hjalp os med... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Krydstogt Eksperten er et dansk, familieejet rejsebureau med speciale i krydstogter. Som agent for verdens fÞrende krydstogtrederier tilbyder vi over 18.000 krydstogter til destinationer verden over. Vores prisgaranti sikrer dig krydstogter til de bedste priser pÃ¥ markedet. Vi matcher prisen hos danske konkurrenter og krydstogtrederierne. Du er i professionelle hÊnder fra start til slut. Med vores dybdegÃ¥ende viden skrÊddersyer vi krydstogtoplevelser, der gÞr din drÞmmerejse til virkelighed. GÞr det nemt og bestil hele din rejse hos os â vi hjÊlper ogsÃ¥ med fly, hotel, transfer og forsikringer til dit krydstogt, sÃ¥ du fÃ¥r en samlet og tryg pakkelÞsning.
MÞllegade 30, 6640, Lunderskov, ãã³ããŒã¯
- info@krydstogteksperten.dk
- www.krydstogteksperten.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
turen eksister slet ikke
SpÊndende krydstogt. .RING vedr prisð..Ringede til firmaet og fik at vide at turen ikke er mulig???Spild af min tid!!!

Bedste anbefalinger
Vores seneste krydstogt i maj valgte vi at booke hos Krydstogtseksperten. Det var et godt valg. Vi mÞdte kun sÞde, kompetente, venlige og imÞdekommende ansatte der. Dem bruger vi bestemt igen.

Perfekt arrangeret
Meget venlig, hurtig og professionel, alt var perfekt arrangeret.
Vi rejser meget gerne med Krydstogteksperten igen, og vi anbefaler dem helt sikkert til andre.
Skuffende oplevelse!
Jeg må sige at vi kan ikke anbefale Krydstogt Eksperten!
Vi fik hurtigt et tilbud efter vores Þnsker og da vi accepterede tilbuddet, havde prisen pludselig Êndret sig til kr. 5000 mere for en kahyt med balkon. Det kunne vi naturligvis ikke acceptere og vi brokkede os over differencen. Vi undrede os over at sÊlgeren ikke selv havde studset over den pris når nu de til dagligt sidder og sÊlger krydstogt rejser. Vi har dog hele tiden tjekket prisen hos Carnival om prisen var Êndret og det var den ikke i vores tilfÊlde, hvad der dog er meget mÊrkeligt når Krydstogt Eksperten, påstår det! Vi har nu fundet et mere trovÊrdigt rejseselskab som sÊlger den samme rejse. Dejligt at så mange har vÊret tilfredse, vi havde også et håb om at vi ville blive det da vi synes at det virkede professionelt i starten.

Krydstogt Eksperten ããã®åç
1000 tak for en super oplevelse!
Vi har benyttet os af Krydstogt Eksperten de 2 gange vi har vÊret på Krydstogt. Vi har oplevet én helt igennem 110% professionel og imÞdekommende kundeservice - startende fra tilbudsfasen, hvor de selvom vi havde en del krav, kom frem med et perfekt turforslag. Vi har ved flere lejligheder inden afrejsen kontaktet K E - da vi havde diverse spÞrgsmål vedr. vores tur - og har hver gang fået besvaret disse - og altid med "et smil". Selv da vi havde behov for at benytte nÞdtelefonen (fredag sent aften, inden afrejse) - fik vi en helt igennem behagelig oplevelse - tak for det! Vi kÞbte hele pakken via K E (hotelophold, fly og krydstogt) - og kan på det varmeste anbefale andre at gÞre det samme! Tak for en "fed" oplevelse - vi vender tilbage, når nÊste cruise skal kÞbes!

Fantastisk kundeservice
Jeg har virkelig oplevet god kundeservice. Jeg vil gerne fremhÊve Iben som i den grad udviste fantastisk service ved proaktivt at hjÊlpe mig og min famile til at få den bedste aftale og pris på vores fÞrste Cruise. Jeg vil helt sikkert bestille mit nÊste Cruise gennem Krydstogtseksperten, trovÊrdig og meget imÞdekommende oplevelse.

God kundeservice
Vi talte med Iben som var utroligt venlig og imÞdekommende, og sendte os et overskueligt oplÊg indenfor 24 timer.
Deres tilgang var dejligt ukompliceret, og med kundeservice i hÞjsÊdet.

Krydstogt Eksperten ããã®åç
Nu er det tredje gang jeg handler medâŠ
Nu er det tredje gang jeg handler med dem, og det er ikke uden grund, de er altid parate til og hjÊlpe og de er ved telefonen ð

En uventet rabat
Vi fik hurtigt et tilbud der svarede til vores Þnsker, og endda med en seniorrabat vi ikke kendte til eller havde hÞrt om hos andre arrangÞrer.

Krydstogt Eksperten ããã®åç
En sand fornÞjelse - en god start på ferien
Der er altid styr på det, det er en sand fornÞjelse. Giver også gerne gode råd om transfer, udflugter osv. Man fÞler sig rigtig godt behandlet.

Alt gik fint
Alt gik fint. Altid flinke mennesker hos jer. Er nu 4 gang jeg benytter krydstogt eksperten.

ImÞdekommende i telefonen
God og behagelig samtale.. fik masser af information vedr. tilbuddet.

Krydstogt Eksperten ããã®åç
Altid god, venlig og hurtig service
Altid god, sÞd og hurtig service hos KE. Denne gang fra Marie Louise. Dette er 3 gang jeg benytter KE til booking af cruise, og hver gang spiller tingene bare. MVH Glenn Weiglin

Krydstogt Eksperten ããã®åç
Fra forespÞrgsel til svar retur og tilbud på rejse, gik der jo kun få timer.
Fremragende service.

Altid professionel betjening
Altid professionel betjening! Meget venligt personale!!

Lige bestilt krydstogt
Har lige bestilt og indtil videre er jeg meget tilfreds servicen.