Krydstogt Eksperten レビュヌ

1,256
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har netop booket et krydstogt gennem Krydstogt Eksperten, og indtil videre har oplevelsen vÊret helt i top. Marie-Louise har vÊret utrolig hjÊlpsom, hurtig til at svare og meget engageret i a... もっず芋る

Vi er en familie pÃ¥ 11 personer, 3 generationer, som netop er vendt hjem fra en fantastisk tur, Middelhavet rundt. Vi har oplevet stor service under bookingen af rejsen og den er forsat pÃ¥ hele t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte selv vores krydstogt online – super nem og overskuelig proces! Jeg havde efterfÞlgende et par spÞrgsmÃ¥l til rejsen, som personalet hurtigt og venligt hjalp med at besvare. Desuden et stor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er netop vendt hjem fra et fantastisk krydstogt i Caribien med Princess Cruises, og oplevelsen har vÊret fuldstÊndig fejlfri og bekymringslÞs. Medarbejderne hos Krydstogt Eksperten hjalp os med... もっず芋る

䌁業情報

1. クルヌズ代理店
  2. 旅行業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ
  4. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Krydstogt Eksperten er et dansk, familieejet rejsebureau med speciale i krydstogter. Som agent for verdens fÞrende krydstogtrederier tilbyder vi over 18.000 krydstogter til destinationer verden over. Vores prisgaranti sikrer dig krydstogter til de bedste priser pÃ¥ markedet. Vi matcher prisen hos danske konkurrenter og krydstogtrederierne. Du er i professionelle hÊnder fra start til slut. Med vores dybdegÃ¥ende viden skrÊddersyer vi krydstogtoplevelser, der gÞr din drÞmmerejse til virkelighed. GÞr det nemt og bestil hele din rejse hos os – vi hjÊlper ogsÃ¥ med fly, hotel, transfer og forsikringer til dit krydstogt, sÃ¥ du fÃ¥r en samlet og tryg pakkelÞsning.

優良

すべおのレビュヌ

(1,256)

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg ringe for at få et tilbud

Jeg ringe for at få et tilbud, og selv om at de var lagt ned med sygdom, og for lidt på jobbet, fik jeg både en mail og en sms dagen efter om et fantastisk tilbud på 7 nÊtters krydstogt i Caribien.. jeg fik svar på alle mine spÞrgsmål. Jeg kan varmt anbefale dem.

2022幎12月13日

KÊre Christina,
Mange tak for din anmeldelse og anbefaling :) Dejligt vi kunne hjÊlpe jer hurtigt, også selvom vi lige var lidt presset den dag.
Håber I får en fantastisk tur. Kontakt os endelig inden afrejse hvis der er nogle spÞrgsmål. GlÊdelig jul.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef

Super service, super priser, bare super

Jeg har nu brugt krydstogt Eksperten et par gange, og er ovenud tilfreds med deres service.
Hurtig svar, god og hÞflig service.
Rigtig gode priser (tit billigere end direkte ved rederierne)
Jeg vil 100% sikkert anbefale dem, og jeg kommer 100% sikkert selv til at bruge dem igen.

2022幎12月13日

KÊre Kim,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne hjÊlpe endnu engang :) Ønsker jer en rigtig dejlig tur, og vi vil glÊde os til at hjÊlpe dig igen nÊste gang. GlÊdelig jul.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef

Altid god service og gode priser

Altid god service og gode priser. Ikke alle mulige gebyrer og krav til eks. hotel reservation, gennem jer.

2022幎12月12日

Hej,
Mange tak for din anmeldelse :) Dejligt vi kunne hjÊlpe dig. Kontakt os endelig hvis der opstÃ¥r spÞrgsmÃ¥l inden afrejse. Ønsker dig en glÊdelig jul. Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef

Fantastisk kundeservice.

Meget kompetente medarbejdere.

2022幎12月6日

KÊre Ole,
Mange tak. Dejligt vi kunne hjÊlpe dig :) Ønsker jer en dejlig tur.
GlÊdelig jul og godt nytår.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef

Tilbud uden hold i virkeligheden

Da vi kÞbte billetterne levede kÞbet ikke op til det tilbud vi havde fået. De tilbudte kahytter kunne ikke bookes, de 300 $ i "lommepenge" var forsvundet, og kahytterne var blevet noget dyere. Selvom der kun var gået 2 uger mellem tilbud og kÞb, og tilbuddet havde ingen udlÞbsdag.

2022幎11月28日

KÊre Leif,
Jeg er ked af det er den oplevelse du sidder tilbage med. I vores tilbud under "detajler om rejsen" skriver vi at tilbuddet er dagspriser, og priserne kan Êndre sig til bestilling. Samt der ikke er noget reserveret. Priserne på krydstogt er meget flydende og kan Êndre sig fra dag til dag, hvilket også skete i dette tilfÊlde grundet efterspÞrgslen, samt rederiet Êndrede kampagne.
Håber at du trods alt, sidder tilbage med drÞmme rejsen, og I glÊder jer til turen. Skulle der vÊre nogle spÞrgsmål inden afrejse, er I velkommen til at kontakte os.

Altid god service hos Krydstogteksperten

Altid god service hos krydstogteksperten. GÞr alt for at finde det bedst mulige for os. Og de kender os, og vi kender dem, som jo er en stor familie.
Bestiller gerne med dem igen.

2022幎12月2日

KÊre Olaf,
Mange tak for din varme anmeldelse :) Vi sÊtter stor pris på det, og det er dejligt vi kunne hjÊlpe jer. Håber I får en dejlig tur. Skulle der vÊre spÞrgsmål inden afrejse, så ringer I selvfÞlgelig bare.
Rigtig god dag, og glÊdelig jul.

God og personlig service

God og personlig service - og altid klar til at hjÊlpe.

2022幎10月23日

KÊre Henrik,
Dejligt vi kunne vÊre behjÊlpelig med en rejse igen :) En fornÞjelse. NÊste gang, må vi se om det ventetiden på svar fra rederiet kan gÞres kortere, så vi kan gÞre os fortjent til 5 stjerner. Jeg Þnsker dig en rigtig god dag, og glÊdelig jul.

God hjÊlp til skrÊddersyet rejse

God hjÊlp til skrÊddersyet rejse
Konsulenten tog sig virkelig god tid til at sÞrge for, at den kommende rejse bliver helt, som jeg Þnsker mig.
Stor Êrlighed omkring hvad man får for pengene ombord på et krydstogtskib.

2022幎4月20日

KÊre Annette,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg sÞrger for at sÊlgeren der hjalp dig, for den fine ros. Er der spÞrgsmål inden afrejse, så må du endelig kontakte os. Rigtig god tur :)
God dag, og glÊdelig jul.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef.

God service, god hjÊlp og sammen fandt vi det rette til os.

KÊre Janie,
Tak for din anmeldelse. Det var dejligt med fÊlles hjÊlp, vi fandt det helt rigtige til jer :) Skulle der vÊre spÞrgsmål inden afrejse, eller noget vi kan hjÊlpe med, må I endelig kontakte os.
Ønsker dig en dejlig dag, og glÊdelig jul.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef.

Vi snakkede med sÞd dame og hun hjalp

Vi snakkede med sÞd dame og hun hjalp os med alt og kunne svare på alt

KÊre Ole,
Det var en fornÞjelse at hjÊlpe jer :) Håber I får en rigtig dejlig tur, og får oplevet en masse på alle de spÊndende Þer.
Er der spÞrgsmål inden afrejse, så kontakt mig endelig.
Rigtig god dag, og glÊdelig jul.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef.

God service, bestilte krydstogt, efter behageligt samtale med en meget flink og hÞflig dame (Iben )

KÊre Kjeld,
Mange tak for din anmeldelse. Giver alt rosen videre til Iben. Kontakt hende endelig, hvis der er nogle spÞrgsmÃ¥l inden afrejse. Ønsker dig en god dag, og glÊdelig jul.

HjÊlpsom og kompetent medarbejder

HjÊlpsom og kompetent medarbejder. Lytter til kundens Þnsker og behov.

2022幎11月29日

KÊre Josefina,
Mange tak for din anmeldelse. Det var en fornÞjelse at hjÊlpe jer, og Þnsker jer en dejlig tur. Kontakt os endelig ende afrejse, hvis der er nogle spÞrgsmål.

Medarbejderen hos Krydstogteksperten

Medarbejderen hos Krydstogteksperten var meget behjÊlpelig med at booke et krydstogt og kÞbe flybilletter til en stÞrre gruppe mennesker.

2022幎11月17日

KÊre Ole,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe jer med rejsen. Er der spÞrgsmÃ¥l inden afrejse, sÃ¥ kontakt os endelig. Ønsker dig en dejlig dag.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef

God vejledning og betjening ved rejse

God vejledning og betjening ved rejse bestilling

2022幎11月14日

KÊre Ole,
Tak for din anmeldelse :) Vi Þnsker jer en rigtig dejlig tur, og håber vi kan vÊre behjÊlpelig igen en anden gang. Kontakt os endelig, hvis der er spÞrgsmål inden afrejse.

Hurtigt ekspedition og imÞdekommende

Hurtigt ekspedition og imÞdekommende medarbejdere

2022幎11月3日

KÊre Bente,
Tak for din anmeldelse. Ønsker jer en dejlig tur. HÃ¥ber vi kan hjÊlpe jer igen en anden gang, og mÃ¥ske gÞre os fortjent til 5 stjerner.

Excellent kundeservice.

2022幎11月1日

KÊre Kirsten,
Mange tak :) Vi gÞr vores absolut bedste, og er glad for du mÊrker det. Ønsker dig en dejlig dag.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef

Altid venlige og fleksibel. Fantastisk service

2022幎11月3日

KÊre Jesper,
Tak for din varme anmeldelse. Dejligt vi kunne vÊre behjÊlpelig igen. Ønsker jer en god tur.

Fin og god Behandlung

2022幎10月30日

Krydstogt Eksperten からの回答

Mange tak :) Dejligt vi kunne hjÊlpe. Skulle der vÊre spÞrgsmål inden afrejse, så kontakt os endelig.
Ønsker dig en god dag.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef

det gik helt efter bogen

det gik helt efter bogen, ingen problemer.

2022幎11月1日

KÊre JÞrgen,
Mange tak - dejligt vi kunne hjÊlpe dig :) Kontakt os endelig hvis der er spÞrgsmÃ¥l inden afrejse. Ønsker dig en god dag.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef.

Super service, fik arrangeret et krydstogt til Panamakanalen mm. på under 12 timer

2022幎10月31日

KÊre Carsten,
Mange tak for din anmeldelse :) Dejligt vi kunne fÃ¥ det hele arrangeret pÃ¥ sÃ¥ kort tid. Ønsker jer en dejlig tur. Skulle der vÊre spÞrgsmÃ¥l inden afrejse, sÃ¥ kontakt os endelig.