Kwebbelskinderboeken レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sinds dat mijn dochtertje geboren is krijgen wij elk half jaar een prachtig boekenpakket met hele leuke boeken die goed aansluiten bij haar leeftijd, maar ze sluiten ook aan bij de seizoenen waarin... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het abonnement is heel leuk, onze kleine baby vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. We hebben het abonnement al bij 3 maanden oud aangeschaft. Er waren wat problemen in het begin met dubb... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooi aanbod! Ik wist alleen niet dat ik automatisch een abonnement afsloot bij aanschaf, maar dan heb ik zelf vast de kleine lettertjes niet goed gelezen. Was fijn geweest als ik de optie kreeg om een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vorige maand had ik een proefpakketje voor mijn kleindochter van 3 jaar besteld en meteen een abonnement genomen. Helaas was het proefpakket niet aangekomen. De contacten met de klantenservice was po... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 103ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Voor verkeerde leeftijd ontvangen

Ik heb het verkeerde gekregen boekjes voor een baby terwijl ik via de mail had overlegt dat ik voor een 2 jarig kind moest hebben ,dus ik heb er niks aan!!

2025幎2月1日

Kwebbelskinderboeken からの回答

Wil je mij een mail sturen naar klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl zodat ik dit kan oplossen voor je.

Slecht

Je zit direct vast een abonnement. Opzeggen is niet mogelijk. Erg omstreden, slechte klantenservice. Niet aan te raden.

2025幎1月17日

Kwebbelskinderboeken からの回答

Wil je me hierover een mail sturen naar de klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl dan kunnen we dit oplossen.

5぀星のうち2の評䟡

Proefpakket beschadigd, oud, niet passend

Proefpakket besteld om te kijken of een abonnement iets is voor mijn kind. Helaas waren enkele boekjes beschadigd en 1 doe boek over kerst die na kerst kwam (dit boek past dan beter in de november lichting). Ook waren de boekjes niet sprankelend (dit is weliswaar een persoonlijke mening) en betroffen het oude edities van 2021/2022. Voor mij reden om niet door te gaan met het abonnement en heb deze direct opgezegd. Jammer, ik had er veel van verwacht ter voorkoming van teveel schermtijd.

2024幎12月27日

Kwebbelskinderboeken からの回答

Wat jammer om te horen dat het pakket te laat is geleverd en beschadigd. Wil je hierover een mail sturen naar klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl

Klantenservice is goed!

Natasja van Kwebbels heeft nav mijn negatieve review telefonisch contact opgenomen, zich verontschuldigd en de incassokosten terug geboekt. Heel fijn dat het bedrijf mijn klacht serieus heeft genomen en een passende oplossing geboden heeft. Mijn ervaring met de klantenservice was top en daarom terug 5 sterren!

2024幎8月21日
5぀星のうち5の評䟡

Leuk pakket met afwisselende boekjes

Na het proefabonnement heb ik het maandelijkse abonnement omgezet naar 2x per jaar. Net voor de zomer en voor de kerst. Echt een cadeautje elke keer als er een kwebbel pakket op de deurmat valt. Onze dochter vind het ook altijd erg leuk en wil gelijk alle boekjes lezen. Wij zijn er dus zeker blij mee.

Hartstikke leuk concept!

2024幎6月29日
5぀星のうち3の評䟡

Misleiding van klant bij telefonisch contact.

Op 27/5 /2024 ben in benaderd door een medewerkster naar aanleiding van een actie via puzzelprijzen. Het aanbod betrof een proefpakket kinderboeken die wij tussen 20-25/6/2024 zouden ontvangen. De afspraak was dat na het ontvangen van het proefpakket er eenmalig 8,95 euro verzendkosten zou worden afgeschreven. Het proefpakket hebben wij echter niet ontvangen. Wel vond er incasso plaats van het bedrag en tot onze verbazing bleek dit een doorlopend incasso te zijn i.p.v. eenmalig. Niet leveren van het pakket en het indienen van een doorlopend incasso tegen de afspraken in lijkt op een bewuste misleiding van de klant.
Update: ondertussen het pakket binnen gekregen en excuus van Kwebbels over de gang van zaken.

2024幎6月28日

Leuk concept, slechte uitvoering

21 mei een proefpakket bestelt. Leuk concept. Nadat ik na een kleine maand nog niks had ontvangen, stuurde ik een mail. Na enkele dagen geen reactie te hebben ontvangen zag ik de slechte reviews pas, waaronder dat je na een proefpakket blijkbaar een abonnement hebt afgesloten. Dit stond nergens weergeven en mag wettelijk gezien natuurlijk ook niet! Daarnaast las ik in de voorwaarde dat bestellingen binnen 1 maand worden verstuurd en je anders je geld mag terug vragen. Ik stuurde daarop een mail met mijn bevindingen en het verzoek om het geld terug te betalen en dat als ik een
Abonnement zou hebben, zoals in de reviews staat (en niet online!), ik deze per direct wil opzeggen. Ik krijg nu enkele dagen later eerst een mail (dit is ruim een maand na bestelling, en ruim een week na mijn mail) met welkom, inloggegevens en gefeliciteerd met je abonnement. Ik heb echter nooit een abonnement afgesloten! Vervolgens krijg ik een mail dat ze mijn reactie jammer vinden en: De boekjes worden altijd op een vast moment verzonden (maar blijkbaar niet binnen een maand zoals in de voorwaarde op de website staat). Daarbij moet ik blijkbaar niet moeilijk doen over het abonnement want dat kan ieder moment gestopt worden. Stel je voor dat je bij de Zara een broek koopt en ze vervolgens iedere maand geld inhouden en nog een broek opsturen zonder dat dit bij de betaling/bestelling werd aangegeven en ze achteraf zeggen: "joh zeur niet zo, je kunt het maandelijks opzeggen!?". Ik hoop dat ze zelf ook inzien dat dit niet kan. Jammer van het leuke concept!

2024幎6月24日
5぀星のうち1の評䟡

Ik ben gebeld door een medewerker of ik

Ik ben gebeld door een medewerker of ik eenmalig een boekenpakket wilde ontvangen en nu zit ik vervolgens vast aan een abonnement. Ik zag ineens dat er weer geld van mijn rekening werd afgeschreven. Hele rare instantie.

2024幎6月16日

Kwebbelskinderboeken からの回答

Hoi Sharon, vervelend om te horen dat dit niet duidelijk was. We sturen daarom altijd nog een aantal emails met alle uitleg en onze contactgegevens nog voordat we het eerste pakket versturen. Je zit bij ons nooit vast aan een abonnement, je kunt dit ieder moment opzeggen. Als je ons zou willen bellen of mailen dan gaan we dit direct oplossen.

Proefpakket

Proefpakket besteld, betaald en nooit ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar geen gehoor. BESTEL HIER NIET!!

2024幎6月13日

Kwebbelskinderboeken からの回答

Hoi Chanell, we hebben 1 email van ontvangen over het pakket. Deze heb ik afgelopen maandagochtend direct beantwoord. Ik werk alleen op maandag t/m woensdag, dat is misschien de reden dat je even moest wachten op je antwoord. En wij verzenden onze pakketten maar 1x per maand. Altijd tussen rond de 25e. Dus je je kunt je pakket volgende week in de brievenbus verwachten. Onze excuses als dit niet duidelijk was.

Kinder tablet

Ik ben lid geworden net voordat ons eerste kleinkind geboren werd. Ik kreeg bij maandelijks abonnement de mogelijkheid om 2 jaar (25 zegels) te sparen om in aanmerking te komen voor een kinder tablet. Ik heb dus nu bijna 2 jaar later, de zegeltjes bijna bij elkaar. Ik stuur een mail met de vraag hoe ik deze kan bestellen, want ik kan het niet vinden. Is het antwoord dat deze actie BINNENKORT stopt en ik NIET meer in aanmerking kom na 2 jaar sparen! En bedankt, ik heb gelijk mijn abonnement opgezegd.

2024幎4月2日

Kwebbelskinderboeken からの回答

Hoi Jacqueline, het klopt inderdaad dat we gaan stoppen met de spaaractie. Maar dat betekent niet dat je de gespaarde zegels niet kunt inwisselen voor een leuk cadeau. Mijn collega heeft als het goed is ook andere cadeaus aangeboden. Zou je nogmaals met de klantenservice contact willen opnemen? Dan zorgen wij dat het cadeau zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。