Na een wat lastig probleem met een 'weerspannige' accu voor onze 2 Sketch Nestors, heeft het bedrijf deze zeer adequaat aangepakt en voor een passende en service gerichte oplossing gezocht. Het o... もっと見る
企業が回答しました
Wij hebben nu recent ons derde stel Lacros electrische fietsen gekocht, onze ervaring is gewoonweg Top. De fietsen rijden zeer zacht, hebben een enorme trekkracht en op hellingen rijden zo gezwind... もっと見る
企業が回答しました
Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini. Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was... もっと見る
企業が回答しました
Al sinds 2018 rijden wij op een Lacros vouwfiets. Begonnen met een Scamper en nu op een Ambling. We hebben hier een verende voorvork op laten moteren. De service is altijd geweldig.Jens en Rick en al... もっと見る
企業が回答しました
Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.
Nieuwe Eerdsebaan 16, 5482 VS, Schijndel, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Deskundig advies en geduldig bij beslissing nemen voor nieuwe fiets

Lacros からの回答
Wat een prachtig bedrijf is dit met een supersnelle service. Hulpvaardige mensen die voor je klaar staan.
Op afspraak mijn fiets na laten kijken ivm een accu die we niet helemaal vertrouwden. Na laten meten en bleek nog prima te zijn. Nieuw achterlichtje erop. En wat kost het? Niets, dit is service!

Lacros からの回答
Altijd goede service en aardige mensen. Heb al mijn 3e Shinga/Lacros en met alle 3 blij (geweest).

Lacros からの回答
Vandaag mijn 5 jaar oude Trotter T400 ingeruild voor een nieuwe. Mijn derde inmiddels, zo goed bevalt deze ebike vouwfiets mij; degelijk, sterk en compact. Shinga Lacros is een professioneel bedrijf met goede service. Bij een servicebeurt merk je echt dat er niet zomaar een willekeurige fietsenwinkel aan gesleuteld heeft maar deskundigen!

Lacros からの回答
De achtervelg van 1 van onze fietsen heeft wat scheurtjes. Gebeld en foto's gemaild. Kon de volgende dag al terecht. Dat noem ik SUPERSERVICE. Lacros fietsen en service een dikke aanrader.

Lacros からの回答
Tijdens onze vakantie in Spanje ging de achterwielnaafmotor van onze vouwfiets stuk. Na contact te hebben opgenomen met Lacros werden wij zeer snel geholpen door Stijn en werd er een achterwiel met naafmotor naar de camping verstuurd en binnen 3 werkdagen was de fiets gerepareerd.
Daarom krijgt Lacros een dikke 10 voor de geweldige service!

Lacros からの回答
Het zijn super goede fietsen. Rijden heerlijk. Bij aankoop duidelijke uitleg, proefrit mogen maken. Ook de 1e service beurt prima.
Zeker aan te bevelen verkoop punt, vriendelijk en hulpvaardig personeel

Lacros からの回答
Ik had een probleem. Afspraak ingepland, langs gebracht, koffie gepakt, monteur lost het snel op.
Super!

Lacros からの回答
Als je een vraag hebt wordt er zeer adequaat gereageerd. De mensen hier weten waarover ze praten.

Lacros からの回答
1e fiets op de beurs gekocht, tweede in de winkel in Schijndel. Beide keren zeer vriendelijk, goede adviezen en ook de service is super! En natuurlijk het belangrijkste, een geweldige fiets met zeer goede rijeigenschappen.

Lacros からの回答
“Uitstekende service en zeer goede begeleiding! Het team van Lacros nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf eerlijk en deskundig advies. Ik ben erg tevreden met de klantvriendelijkheid en de professionele aanpak. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit .

Lacros からの回答
Heel fijn om alle fietsen ter plaatsen uit te kunnen proberen. En ze waren niet verveeld nogmaals de voorkeur fiets weer te laten uitproberen en alle kleuren van de fiets tentoon te stellen.

Lacros からの回答
Een paar keer terugkomen voor service en onderhoud, er wordt nergens een probleem van gemaakt,alles wordt opgelost!

Lacros からの回答
Nu reeds 5 jaar ervaring met Lacros tot volle tevredenheid.
Wordt snel geholpen door heel vriendelijk personeel.

Lacros からの回答
Prima service en garantie. Onderdelen werden in garantietijd kosteloos naar Spanje verzonden. Vriendelijke verkopers. Inmiddels 4 fietsen hier gekocht en nog steeds heel tevreden.

Lacros からの回答
Medewerkers met verstand van zaken . Het bedrijf levert uitstekende service.
Ook in het buitenland zijnde, werden we heel goed geholpen . Bravo voor Lacros Schijndel!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。