Na een wat lastig probleem met een 'weerspannige' accu voor onze 2 Sketch Nestors, heeft het bedrijf deze zeer adequaat aangepakt en voor een passende en service gerichte oplossing gezocht. Het o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben nu recent ons derde stel Lacros electrische fietsen gekocht, onze ervaring is gewoonweg Top. De fietsen rijden zeer zacht, hebben een enorme trekkracht en op hellingen rijden zo gezwind... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini. Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Al sinds 2018 rijden wij op een Lacros vouwfiets. Begonnen met een Scamper en nu op een Ambling. We hebben hier een verende voorvork op laten moteren. De service is altijd geweldig.Jens en Rick en al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten â zelfs in heuvelachtig gebied â zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.
Nieuwe Eerdsebaan 16, 5482 VS, Schijndel, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De ongedwongen manier van helpen deed me goed.
Heb op mijn gemak diverse modellen kunnen proberen.
Nooit naar duurdere modellen gepraat.
Kortom prettig geholpen.

Lacros ããã®åç
De behulpzaamheid van de verkoper. Helder en duidelijk van uitleg. Rustig in zijn houding. Je voelt je niet opgejaagd. Verschillende fietsen uit geprobeerd. Verkoper denkt dan mee wat de beste optie is voor ons. Bij het afhalen van fietsen, weer alle geduld met uitleg en behulpzaam in het laden van de fietsen in bus

Lacros ããã®åç
We hebben sinds 3 jaar 2 Lacros fietsen voor in de camper. Het zijn hele fijne fietsen en de service is prima. Worden altijd vriendelijk geholpen.

Lacros ããã®åç
Fantastisch goed produkt. En fijne service van het bedrijf in Schijndel. Enthousiast team.

Lacros ããã®åç
Afspraak gemaakt voor nieuw slot van accu omdat we de sleuteltjes niet meer hadden. Goed en snel geregeld. Mooie showroom waar je alle Lacros fietsen kan bekijken en je kan er eventueel een proefrit op maken.Zeer vriendelijk personeel en heerlijke koffie.

Lacros ããã®åç
Vandaag bij Lacros in Schijndel geweest. De ondersteuning van mijn fiets werkte niet meer. Vier maanden geleden is de fiets daar ook al voor bij hen geweest. Een nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag. Prima en vlug geholpen en alles werkt weer. Omdat ik extra met de auto moest komen hoefde ik alleen het arbeidsloon te betalen. Top service.

Lacros ããã®åç
Het bedrijf is goed in verkopen en het zijn uistekende fietsen word verteld.
Ik heb wel problemen gehad met de fiets.

Lacros ããã®åç
Heel klantvriendelijk, prachtige fietsen, werd ons aanbevolen door mijn zus, het fijne is dat we ze makkelijk mee kunnen nemen in de camper, super ððŒ

Lacros ããã®åç
Al enkele keren naar Schijndel gereisd voor een servicebeurt van onze twee Scampers.
Wij worden daar altijd zeer vriendelijk en uitstekend geholpen.
Dit geldt zowel voor de technische service als voor de adviezen.

Lacros ããã®åç
Een geweldige fiets(canter) De service van Lacross is heel goed. Er wordt met je mee gedacht. Een goede ondersteuning.

Lacros ããã®åç
Vriendelijk geholpen,niet opdringerig en ze nemen alle tijd voor je,kopje koffie erbij.

Lacros ããã®åç
2 Vouwfietsen gekocht...lacros scamper 600..met sterkste accu..via test anwb en wat we hadden mogen verwachten van deze vouwfietsen is meer dan wij verwacht hadden...goeie fiets kwaliteit... boven verwachting de accu actieradius ...en zeer zeker in heuvelachtigterrein ...service ook top van Lacros......

Lacros ããã®åç
Heb m.n Lacros fiets in april aangeschaft en heb hem door een blessure aan m.n knie intensief gebruikt dankzij de lage instap.

Lacros ããã®åç
Ik heb al vele jaren een fiets van lacros naar volle tevredenheid

Lacros ããã®åç
Een hartelijke ontvangst. Na eerst geluisterd te hebben naar onze wensen, kregen we advies. Uitgebreid diverse modellen getest. Er kon zelfs een verlengde zadelpen geleverd worden voor de lange benen. Na aankoop werden de fietsen keurig thuis bezorgd. Vandaag terug voor een servicebeurt, wederom vriendelijk ontvangen, doorgenomen waar op gelet moest worden en kregen keurig aangegeven hoe lang het zou duren. Kopje koffie of thee mochten we zelf pakken, eventjes geduld. Na een uur waren ze klaar voor een nieuw avontuur op onze fijne fietsen deze keer naar de Ardennen.

Shinga Lacros,
Importeur/fabrikant/dealer en klantgerichte hersteller.
Dus alles onder 1 dak !
Denkend dat er een grote afstand bestaat tussen fabrikant en consument, kom je er bij Lacros in Schijndel wel achter!
Waar ik bij de lokale dealer, een zg "testcentrum voor elektrische vouwfietsen" een telefonische afspraak moet maken, als was het bij de tandarts, loop je bij de importeur/fabrikant in Schijndel op elk uur van de dag zo naar binnen, geniet je een ongekende service en kijk je je ogen uit naar al die modellen waarmee je een proefritje mee kunt maken.
De serviceverlening van deze fabrikant is van dien aard dat hij ook in dat opzicht voor zijn dealers een voorbeeldfunctie heeft !

Lacros ããã®åç
Nadat mijn vorige review door Trustpilot met een merkwaardige motivatie was verwijderd beleefde ik opnieuw een zeer positive ervaring met Lacros. Service en nazorg zijn werkelijk top. Inmiddels meer dan 2.000 km met de S200 gefietst in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk en we zijn er nog steeds erg blij mee. We hebben de grootste accu's gekozen en hoeven na 60 km ons geen zorgen te maken of we de eindbestemming wel halen. Als Trustpilot deze review weer verwijdert was dit mijn laatste review.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã