Na een wat lastig probleem met een 'weerspannige' accu voor onze 2 Sketch Nestors, heeft het bedrijf deze zeer adequaat aangepakt en voor een passende en service gerichte oplossing gezocht. Het o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben nu recent ons derde stel Lacros electrische fietsen gekocht, onze ervaring is gewoonweg Top. De fietsen rijden zeer zacht, hebben een enorme trekkracht en op hellingen rijden zo gezwind... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini. Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Al sinds 2018 rijden wij op een Lacros vouwfiets. Begonnen met een Scamper en nu op een Ambling. We hebben hier een verende voorvork op laten moteren. De service is altijd geweldig.Jens en Rick en al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten â zelfs in heuvelachtig gebied â zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.
Nieuwe Eerdsebaan 16, 5482 VS, Schijndel, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Het is een super product, het bedrijf Lacros heeft service en aftersale hoog in het vaandel staan. Wij gebruiken de fietsen nu 3 jaar en zijn nog steeds tevreden.

Lacros ããã®åç
Prima fiets met goeie fietsondersteuning voor iemand met artrose in knie. Verder goeie service

Lacros ããã®åç
Vandaag mijn fiets weggebracht voor een winterbeurt en als mooi op tijd af en goed geïnformeerd, van te voren over de obstetrie die erbij kwamen.

Lacros ããã®åç
Fietsen voor een servicebeurt gebracht snel gedaan, kon er op wachten.
Akkefietje buiten garantie netjes opgelost

Vriendelijke en vlotte bediening

Lacros ããã®åç
Heel vriendelijk en rustig geholpen. Geen gehaast.

Lacros ããã®åç
Super vriendelijk personeel, goede service. En super gelukkig met mijn nieuwe fiets.

Lacros ããã®åç
Geweldige fietsen, we hebben de 2 SCAMPERS met sterwielen en achterwiel motor nu 2 jaar.
Na de Trek T500 ruim 10 jaar is dit een geweldige ervaring, ben zelf gehandicapt en nu weer zonder moeite weer op weg.

Lacros ããã®åç
Gemakkelijk online afspraak maken voor servicebeurt.
Nette, vriendelijke ontvangst bij aflevering fietsen voor servicebeurt.
Meteen gebruik gemaakt van actie m.b.t. vervangen banden.

Lacros ããã®åç
Vlot, duidelijk, betrouwbaar onze 2 vouwfietsen een beurt gegeven. Die ons prima bevallen.

Lacros ããã®åç
Goede service, een prettige ontvangst met gratis koffie; goed advies over het gebruik en onderhoud van de fiets.
Gewoon duidelijk en erg vriendelijk personeel met verstand van zaken, afspraken worden nagekomen.
Kortom een prima en fijn bedrijf!!

Lacros ããã®åç
Ruime winkel met deskundig personeel. Grote parkeerplaats.
Prima advies. We hebben beide een fiets aangeschaft en zijn er heel erg blij mee.

Lacros ããã®åç
Het was een goede beslissing om de fietsen eerst te gaan proberen.
Vervolgens hebben we 2 fietsen aangeschaft.
Fietsen worden netjes thuis afgeleverd.
We genieten er nog elk weekend van. Ze fietsen heerlijk.

Lacros ããã®åç
Monteur was netjes op tijd. Service beurt werd ter plaatse gedaan. Alles aangedraaid en gesmeerd. Banden netjes opgepompt. Mijn accu was op vakantie kapot gegaan (Lacros heeft een leenaccu opgestuurd naar Frankrijk). Gratis wordt een nieuwe accu nu naar me opgestuurd en kan ik de leenaccu teruggeven. Omdat de monteur het zo vervelend vond dat ik op vakantie last had gehad van de kapotte accu, was de service beurt ook gratis. Heel prettige service en ook nog een super vriendelijke man!

Lacros ããã®åç
Na eerdere goede ervaringen vandaag weer naar lacros voor een servicebeurt van mijn vouwfiets. Ze leveren goed en snel werk, vervangen alleen wat nodig is, en alles tegen een goede prijs. Er zijn werkplaatsen dichterbij, maar lacros zelf is de reis waard!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã