Lacros レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na een wat lastig probleem met een 'weerspannige' accu voor onze 2 Sketch Nestors, heeft het bedrijf deze zeer adequaat aangepakt en voor een passende en service gerichte oplossing gezocht. Het o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben nu recent ons derde stel Lacros electrische fietsen gekocht, onze ervaring is gewoonweg Top. De fietsen rijden zeer zacht, hebben een enorme trekkracht en op hellingen rijden zo gezwind... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini. Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al sinds 2018 rijden wij op een Lacros vouwfiets. Begonnen met een Scamper en nu op een Ambling. We hebben hier een verende voorvork op laten moteren. De service is altijd geweldig.Jens en Rick en al... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 220ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Het is een super product

Het is een super product, het bedrijf Lacros heeft service en aftersale hoog in het vaandel staan. Wij gebruiken de fietsen nu 3 jaar en zijn nog steeds tevreden.

2025幎12月5日

Lacros からの回答

Dank u wel voor deze mooie woorden! Geweldig om te horen dat u na drie jaar nog steeds zo tevreden bent met onze fietsen. Fijn dat onze service en aftersales zo goed bevallen — daar doen we het voor. Bedankt voor uw vertrouwen!

Vriendelijke groet,

Prima fiets met goeie

Prima fiets met goeie fietsondersteuning voor iemand met artrose in knie. Verder goeie service

2025幎12月5日

Lacros からの回答

Dank u wel voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat de fiets u prettig ondersteunt, zeker met artrose in de knie. Ook fijn dat onze service naar wens was. Bedankt voor het vertrouwen!

Vriendelijke groet,

Winterbeurt voor de fiets

Vandaag mijn fiets weggebracht voor een winterbeurt en als mooi op tijd af en goed geïnformeerd, van te voren over de obstetrie die erbij kwamen.

2025幎12月3日

Lacros からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de winterbeurt netjes op tijd is uitgevoerd en dat u vooraf duidelijk bent geïnformeerd over de extra werkzaamheden. Daar doen we het voor!

Servicebeurt vouwfietsen

Fietsen voor een servicebeurt gebracht snel gedaan, kon er op wachten.
Akkefietje buiten garantie netjes opgelost

2025幎12月2日

Lacros からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de servicebeurt snel en naar tevredenheid is uitgevoerd, en dat het punt buiten garantie netjes is opgelost.

5぀星のうち5の評䟡

Heel vriendelijk en rustig geholpen

Heel vriendelijk en rustig geholpen. Geen gehaast.

2025幎12月1日

Lacros からの回答

Bedankt voor uw fijne bericht! We zijn blij dat u onze rustige en vriendelijke aanpak zo waardeert. Graag tot een volgende keer!

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel, goede service. En super gelukkig met mijn nieuwe fiets.

2025幎11月15日

Lacros からの回答

Bedankt voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe fiets en onze service. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en altijd snel

2025幎11月22日

Lacros からの回答

Bedankt voor deze mooie review! Geweldig om te horen dat onze service goed bevalt en dat u altijd snel geholpen wordt. We stellen het zeer op prijs dat u dit met ons deelt.

Geweldige fietsen

Geweldige fietsen, we hebben de 2 SCAMPERS met sterwielen en achterwiel motor nu 2 jaar.
Na de Trek T500 ruim 10 jaar is dit een geweldige ervaring, ben zelf gehandicapt en nu weer zonder moeite weer op weg.

2025幎11月20日

Lacros からの回答

Bedankt voor het delen van deze mooie ervaring! Wat fijn om te horen dat de Scampers met sterwielen en achterwielmotor al twee jaar zo goed bevallen. Vooral dat u, na uw eerdere fiets en ondanks uw beperking, weer moeiteloos op pad kunt gaan, doet ons veel deugd.

Wij wensen u nog vele comfortabele en zorgeloze kilometers toe!

5぀星のうち5の評䟡

Gemakkelijk online afspraak maken voor

Gemakkelijk online afspraak maken voor servicebeurt.
Nette, vriendelijke ontvangst bij aflevering fietsen voor servicebeurt.
Meteen gebruik gemaakt van actie m.b.t. vervangen banden.

2025幎11月19日

Lacros からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het maken van een online afspraak soepel verliep en dat de ontvangst prettig was. Goed dat u ook direct gebruik heeft kunnen maken van de bandenactie.

Top geholpen en T400 gekocht

2025幎11月19日

Lacros からの回答

Bedankt voor uw reactie! Wat leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen én heeft gekozen voor de T400. We wensen u heel veel fijne kilometers toe!

Betrouwbaar

Vlot, duidelijk, betrouwbaar onze 2 vouwfietsen een beurt gegeven. Die ons prima bevallen.

2025幎11月17日

Lacros からの回答

Bedankt voor uw bericht! Goed om te horen dat alles vlot en duidelijk is verlopen en dat de fietsen zo goed bevallen. Daar doen we het voor!

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, een prettige ontvangst met gratis koffie; goed advies over het gebruik en onderhoud van de fiets.
Gewoon duidelijk en erg vriendelijk personeel met verstand van zaken, afspraken worden nagekomen.
Kortom een prima en fijn bedrijf!!

2025幎11月13日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat de service, het advies en de ontvangst zo goed zijn bevallen. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk is, afspraken worden nagekomen en dat u zich welkom voelt.

Scamper 400xl

Ruime winkel met deskundig personeel. Grote parkeerplaats.
Prima advies. We hebben beide een fiets aangeschaft en zijn er heel erg blij mee.

2025幎8月16日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over onze winkel, het advies en natuurlijk uw nieuwe fietsen. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!

Lacros Trotter xl400

Het was een goede beslissing om de fietsen eerst te gaan proberen.
Vervolgens hebben we 2 fietsen aangeschaft.
Fietsen worden netjes thuis afgeleverd.
We genieten er nog elk weekend van. Ze fietsen heerlijk.

2025幎8月16日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u eerst de tijd heeft genomen om de fietsen te proberen en daarna zo tevreden bent met uw aankoop. Geweldig dat u er ieder weekend van geniet!

5぀星のうち5の評䟡

Top service is elk opzicht

Monteur was netjes op tijd. Service beurt werd ter plaatse gedaan. Alles aangedraaid en gesmeerd. Banden netjes opgepompt. Mijn accu was op vakantie kapot gegaan (Lacros heeft een leenaccu opgestuurd naar Frankrijk). Gratis wordt een nieuwe accu nu naar me opgestuurd en kan ik de leenaccu teruggeven. Omdat de monteur het zo vervelend vond dat ik op vakantie last had gehad van de kapotte accu, was de service beurt ook gratis. Heel prettige service en ook nog een super vriendelijke man!

2025幎11月5日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en lovende review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, zowel op afstand als bij u thuis. We vinden het belangrijk dat onze klanten zorgeloos kunnen blijven fietsen — ook op vakantie.

Goed, snel, servicegericht

Na eerdere goede ervaringen vandaag weer naar lacros voor een servicebeurt van mijn vouwfiets. Ze leveren goed en snel werk, vervangen alleen wat nodig is, en alles tegen een goede prijs. Er zijn werkplaatsen dichterbij, maar lacros zelf is de reis waard!

2025幎11月4日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u opnieuw tevreden bent over onze service en het vertrouwen heeft om speciaal naar ons toe te komen. We waarderen dat enorm!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。