Lacros レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na een wat lastig probleem met een 'weerspannige' accu voor onze 2 Sketch Nestors, heeft het bedrijf deze zeer adequaat aangepakt en voor een passende en service gerichte oplossing gezocht. Het o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben nu recent ons derde stel Lacros electrische fietsen gekocht, onze ervaring is gewoonweg Top. De fietsen rijden zeer zacht, hebben een enorme trekkracht en op hellingen rijden zo gezwind... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini. Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al sinds 2018 rijden wij op een Lacros vouwfiets. Begonnen met een Scamper en nu op een Ambling. We hebben hier een verende voorvork op laten moteren. De service is altijd geweldig.Jens en Rick en al... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 220ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Super service keer accu probleem gehad

Super service keer accu probleem gehad nw accu geplaatst en rails kon ik op wachten inmiddels tweede voor partner aangeschaft

2025幎11月4日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat het accuprobleem snel is opgelost en dat u zo tevreden bent dat u inmiddels ook een tweede fiets voor uw partner heeft aangeschaft.

Fantastisch service

Fantastisch service! Zo goed dat we onze vouwfietsen weer voor dezelfde fietsen hebben ingeruild😀We kregen goede inruilprijs voor onze fietsen!
Ton en Lidi Stegers

2025幎11月3日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat leuk om te horen dat u opnieuw voor Lacros heeft gekozen en tevreden bent over de service én de inruilprijs. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vouwfietsen!

Kwaliteit

Goede informatie en vriendelijke verkoper zonder opdringen.Ruim de tijd proeffietsen.

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de duidelijke informatie, de vriendelijke begeleiding en de ruime tijd om proef te rijden.

Eccellent

Goede informatie en zonder dwang om te kopen. Relax. Al eerder fietsen gekocht.
Zeer tevreden.

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze informatie en de ontspannen manier van helpen.

Ik fiets al 2 jaar met héél veel

Ik fiets al 2 jaar met héél veel plezier op mijn Lacros Scamper 400XL. Ik ben ook zeer tevreden over de service van Lacros.
L. Dekkers

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u al twee jaar met zoveel plezier op uw Lacros Scamper S400XL fietst en tevreden bent over onze service.

Wij rijden al 10 jaar met lacros

Wij rijden al 10 jaar met lacros fietsen , nu momenteel ons tweede stel fietsen, en wij zijn zeer tevreden van de kwaliteit en de zeer goede service van lacros.
Ook als je in het buitenland bent en er zijn problemen, krijg je zeer goede uitleg of sturen ze de onderdelen op .
Onze volgende fietsen zijn zeker terug lacros .

Vercauteren Marc

2025幎10月27日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw prachtige review en uw jarenlang vertrouwen in Lacros! Geweldig om te horen dat u al tien jaar met plezier op onze fietsen rijdt en tevreden bent over de kwaliteit en service, zelfs in het buitenland. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Heel gedienstige medewerkers

Heel gedienstige medewerkers, geen fiets is teveel om uit te proberen!

2025幎10月25日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw fijne review! Leuk om te horen dat u onze medewerkers zo behulpzaam vond en dat u verschillende fietsen heeft kunnen uitproberen.

Goede service en coulance

We hebben al meerdere Lacros fietsen gekocht. Ze zijn kwalitatief goed en de service en coulance na afloop garantie is prima. Zeker aan te raden voor boot, camper of om mee te nemen op vakantie.

2025幎10月25日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in Lacros! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze fietsen en de service, ook na de garantieperiode. Veel plezier met uw Lacros-fietsen, waar de reis ook naartoe gaat!

Uitstekend service

Goede fiets en uitstekende service na verkoop

2025幎10月22日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw fiets en onze service na aankoop.

Prima service van Lacros

We hebben onze Lacros-fietsen nu ruim 3 jr. en zijn er zeer tevreden over. Ook de service is prima.
Eerder is gratis ‘n nieuwe standaard gemonteerd, nadat de originele was verbogen. Vandaag is een accu gevallen. Die kon ik meteen brengen. Hij wordt getest en morgen kan ik ‘m dan weer ophalen. Prima service!

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u al ruim drie jaar tevreden bent over uw Lacros-fietsen en onze service. Fijn dat we ook nu snel konden helpen met de accu, zodat u weer zorgeloos verder kunt fietsen.

Topservice

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Degelijke uitleg gekregen

Degelijke uitleg gekregen. Vriendelijke service

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze uitleg en de vriendelijke service.

Goede voorlichting

Goede voorlichting. Goede service en vooral de garantie en de opmerkingen van klanten ter plekke. Er wordt zelfs service verleend in Spanje

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze voorlichting, service en garantie. En inderdaad — we doen ons best om onze klanten ook in het buitenland, zoals in Spanje, zo goed mogelijk te helpen!

Lacros biedt geweldige service

Lacros biedt geweldige service en komen afspraken na. Ook geweldig personeel die je van het beste advies voorzien, top!

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, het nakomen van afspraken en het advies van ons team. We waarderen uw vertrouwen enorm!

Top personeel

Top personeel. En een top service.
Zowel in de winkel als telefonisch, ze nemen alle tijd voor de klant

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, zowel in de winkel als telefonisch. We nemen graag de tijd om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Kroatië la cross

Kroatië
geen fiets ondersteuning meer,nog 6 km te gaan we keren om jammer,
Terug bij de camper alle contacten na gelopen met contact spray bewerkt geen resultaat op internet gekeken geen oplossing uiteindelijk la cross Schijndel gebeld via telefonische begeleiding constateerde de telefonische ondersteuning dat vermoedelijk de midden sensor defect was, nood oplossing display geprogrammeerd zodat we de fiets via de gas hendel kunnen bedienen voor nu een prima oplossing.
Chapeau voor La Cross z’n helpdesk.

2025幎9月11日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat onze telefonische ondersteuning u goed heeft kunnen helpen, zodat u toch verder kon fietsen. We waarderen het vertrouwen in onze service en helpen u graag weer als u terug bent in Nederland.

5぀星のうち5の評䟡

Fiets heeft weer een servicebeurt

Fiets heeft weer een servicebeurt gehad. Wat een leuk team van enthousiaste mensen. Super bedankt weer voor de goede service.
Rik Looij

2025幎10月18日

Lacros からの回答

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en ons team. We helpen u graag weer bij een volgende servicebeurt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。