Vi fik kaffe og en Sarah Bernard og fragilitet kage men desvÊrre var kaffen ikke sÊrlig god, og kagerne var meget kolde hvilket gjorde at at det var en hÃ¥rd smÞrcreme og ikke det blÞde og lÊkre som... ãã£ãšèŠã
Var pÃ¥ La Glace i forbindelse med kÞbenhavner-tur med familien. Vi besÞgte stedet fordi det er en "must-do" ting,nÃ¥r man er i hovedstaden og lege turist pÃ¥ linje med Tivoli,Den lille havfrue og Kan... ãã£ãšèŠã
Dejlig oplevelse,gode kager,citronswirl,konges kage,sacher torte og cherry Christmas alle smukke og velsmagende.En ung pige bemÊrkede jeg rejste mig for at fÃ¥ genopfyldt vores kander kom straks hen o... ãã£ãšèŠã
OK kage, men lunken cacao til overpris. Det hele serveret uden sÃ¥ meget som et smil pÃ¥ lÊben, hverken hos pigerne bag disken eller tjenere. Toiletfaciliteter ikke sÊrlig lÊkre og dÞrhÃ¥ndtag der si... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kager Kage-Kunde. Vi er altid glade for at hÞre fra vores kunder. Har du oplevet at vi alle gÞr os umage med at give dig en god oplevelse - så skriv det endelig her på Trustpilot. Hvis du har oplevet en utilfredsstillende behandling, så skriv endelig direkte til os, så vi kan få rettet op og rettet ind. Med kagelig hilsen La Glace
Skoubogade 3-5, 1158, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- conditori@laglace.dk
- www.laglace.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hyggelig oplevelse fyldt med et strejf af fordumstid.
Selvom det var mellem jul og nytår, kom vi forholdsvis hurtig til, sidst på eftermiddagen, kl. 16.
Betjening fin, sÞd og smilende. LÊkker varm kakao, der faktisk er chokolade.
Priserne er hÞje, til gengÊld er der gratis genopfyldning, og så er prisen rimelig.
Kagen var god, men prisen for voldsom.
Hyggelig oplevelse ð
ð»ð§ð»âðð€©
Kvaliteten er dalende og man undskylderâŠ
Kvaliteten er dalende og man undskylder det nye ovne og råvarerne Êndrer sig.
Man tager ikke reklamationer alvorligt , man svÊver på en succes der ikke kan bÊre sig selv på sigt.
Sortimentet er ikke spÊndende og smager af alt for meget kunstigt.
Jeg har tidligere vÊret glad kunde, det er slut.
Hyggeligt men kagerne var en skuffelseâŠ
Hyggeligt men kagerne var en skuffelse og kaffen var for mig sammenligning med en billig tynd kaffe. Nu har jeg vÊret der.
Dejlig oplevelse,godeâŠ
Dejlig oplevelse,gode kager,citronswirl,konges kage,sacher torte og cherry Christmas alle smukke og velsmagende.En ung pige bemÊrkede jeg rejste mig for at få genopfyldt vores kander kom straks hen og sÞrgede for genopfyldning,trods travlhed.Venligt personale.Tak for en god oplevelse i hyggelige rammer.
Med venlig hilsen Birgit Freiberg
Jeg handlede for nylig i deres butik
Jeg handlede for nylig i deres butik, og desvÊrre levede oplevelsen langt fra op til mine forventninger. Kundeservicen var ubehÞvlet, og attituden fra personalet gjorde besÞget ubehageligt. Jeg havde virkelig glÊdet mig til at handle der, men må indrÞmme, at jeg fortrÞd det på grund af den elendige service. Ekspedienten virkede direkte sur, hvilket satte en dårlig tone for hele besÞget.
Jeg håber, at de fremover vil arbejde på at forbedre deres kundeservice.
Nej tak laglas
Jeg valgte at fejre fÞdselsdagen i år på la glace. Det fortryder jeg. Der var ingen hensyn til allergier så alt var lactose fyldt. Flere gÊster endte på toilettet med stÊrke mavesmerter. Desuden fik de serveret for podt trods den ekstreme hÞje pris. Der var også adskillige stole opmagasineret i rummet jeg havde booket og betalt for. Jeg måtte fjerne stolene fordi vi ellers ikke kunne gå forbi stolene. Jeg fik også en reprimande for det. Nej. Jeg vil IKKE anbefale det. Nej tak la glace.
Rigtig trist oplevelse
Rigtig trist oplevelse. Var pÃ¥ la Glace med min datter som et lille treat til min fÞdselsdag. Det var simpelthen sÃ¥ skuffende. Personalet var fortravlet, og damen ved skranken var sur. Lagkagen smagte af ingenting, og vi fik et bord, der var presset ind midt i lokalet, hvor det trak, og tjenerne lÞb forbi os ind og ud af kÞkkenet. Vi betalte 320 kr for to stykker middelmÃ¥dig kage og to kopper lunken te. Det gÞr vi aldrig igenâŠ
Super sted og glimrende betjening
Super sted og glimrende betjening. Kagen og chokoladen smagte som jeg håbede. Der var lidt kÞ men det gik stÊrkt
Misinformation. Sukkerfri kage
FÞrst vil jeg rose La Glace.
Dejligt sted.
Pigerne der servicere er sÞde imÞdekommende og smilende.
Kagerne ser lÊkre ud og smager sikkert og guddommeligt.
Jeg har dog et stort MEN!
Jeg er diabetikker, og havde derfor set frem til den eneste sukkerfri kage La Glace har på menuen.
IfÞlge hjemmesidsen står der fÞlgende:
Sukkerfri kage skal helst bestilles på forhånd, da den kun er i butikken i en begrÊnset mÊngde.
Det viste sig at kagen slet ikke var i butikken, men den skal laves ved bestilling, og det var ikke muligt at lave en kage samme dag. (selvom jeg ringede 3-4 timer fÞr ankomst)
Den skal bestilles inden dagen fÞr inden kl. 1200, men jeg var da velkommen til kÞbe en surdejsbolle.ð€šð€š
Det var ikke sådan jeg forstod teksten på deres hjemmeside.
Jeg var skuffet over misinformationen og manglende interesse for at gÞre lidt ekstra.
Hvorfor har La Glace en sukkerfri kage på menuen hvis det krÊver så meget planlÊgning at sÊlge den, så I ikke "gider" lave den?
DesvÊrre ikke pengene eller ventetidenâŠ
DesvÊrre ikke pengene eller ventetiden vÊrd. Vi bestilte to stykker kage og måtte vente 25 minutter, fordi personalet havde glemt os. Da vi gjorde opmÊrksom på det, fik vi en dårlig undskyldning, men ingen reel beklagelse. Othellokagen var desvÊrre noget af det mest kedelige, jeg lÊnge har smagt. En skuffende oplevelse alt i alt.
BesÞgte La Glace d 4/9
BesÞgte La Glace d. 4/9 med min datter.Stor skuffelse så overvurderet.Slet ikke noget specielt og hår i wienerbrÞdet, fik dog et nyt stykke men ville da heller ha penge tilbage, kunne ikke spise det mistede appetitten. 2 kopper kaffe og 2 wienerbrÞd 226 kr hvis det så bare var noget sÊrligt med det er ligeså godt det man kan kÞbe i Rema/netto/ FÞtex..Kort og godt NEJ TAK HERFRA.
UbehÞvlet ejer
UbehÞvlet ejer, tårnhÞje priser og smagen er intet at skrive hjem om! Overvurderet!!
78 kr for filter kaffe
78 kr for filter kaffe, ja vi kunne bare vÊret gået videre men tog chancen og blev. Det er absolut sidste gang vi har vÊret der. borde der var forladt blev ikke ryddet af, som at drikke kaffe i en streetfood, alt er skruet op i en pris der er langt fra kvaliteten. TÊnker de kan leve af at tage fusen på turisterne.
Kvalitet og oplevelse frem for kvantitet og overlevelse
Uanset hvad vi skal i hovedstaden, er der indlagt kaffepause hos La Glace. Der var travlt hos La Glace, kÞ langt op ad gaden. Alligevel kom vi hurtigt ind og fik et bord. Jeg blev venligt betjent af chefens ene datter ved bestillingen, og vores kaffe-refill blev udfÞrt af chefen herself. Det gyldne tårn, SchwarzwÀlder og Pineapple Pride var kagerne vi valgte, og udfÞrelse, smag og kvalitet var helt i top. Kaffen var smagfuld, varm og god. Vi sluttede af med indkÞb af lÊkkert på Mezzaninen som vi plejer. La Glace, altid en fornÞjelse. Vi ses nÊste gang turen går til KBH.
Kvalitet og historie er i top
Kvaliteten er i top. Carl Nielsen, Frederik d 10. Kagerne smager helt fantastisk. Is chokolade og jordbÊrryster er super, og lige tilpas stÞrrelse. Lokalerne summer af liv og historie. Det er fedt at tÊnke på at nogen sad her for 100 år siden også.
Ikke en speciel god oplevekse
Virkelig gode kager, men ikke et sted jeg vil besÞge igen.
Stedet virkede fortravlet og vi fik et nummer ved ankomst og skulle så vÊre klar til at bestille, når vores nummer kom op på tavlen bag disken, hvilket gav os ca 3 min til at bestemme os. Der var ikke speciel god service ved bestilling af kager og drikkevare og går fra La Glacé med en fÞlelse af at vÊre i vejen.
Stedet er for dyrt til at man som kunde, skal have den fÞlelse
Spar på vandet i kakaoen
BesÞgte dem påskedag, om eftermiddagen, spiste en Sportskage og drak Kakao, kagen smagte rigtig godt, men kakaoen var meget tynd, DE SKAL SPARE Pà VANDET.
Mega godt
God service pengene er vÊrd kommer i vÊrt i fald tilbage her til
DÃ¥rlig service af ung og inkompetentâŠ
Dårlig service af ung og inkompetent kvinde på fÞrste salen dags dato. Måske det kan betale sig for så fint et sted, at ansÊtte eller oplÊre personalet i bedre etikette ift god kundeservice.
Skuffende oplevelse
Det havde lÊnge vÊret et Þnske om at komme ind og prÞve kagerne hos La Glace - og idag skulle det vÊre. Der var ingen kÞ - nÊsten ingen mennesker, så vi kunne sÊtte os ved et bord hvor vi havde lyst.
Efter at have bestilt kager og drikkevarer, gik ventetiden på servering ellers igang. Det tog HELE 25 min. at få 2 stykker lagkager, 1 kaffe og 1 kakao. Kakao'en var komplet udrikkelig - virkelig bitter og smagte brÊndt. Den var ikke engang varm, så flÞdeskummet der fulgte med, ville ikke smelte. Kaffen var tynd og usmagelig og kagerne var bestemt smagt bedre andre steder og til langt billigere penge.
Nu har vi prÞvet La Glace - men vi kommer ikke igen.